Domovská stránka > C > Co Znamená Windows 10 Pro N?

Co znamená Windows 10 pro n?

Edice "N" 10 Windows obsahují stejné funkce jako ostatní vydání systému Windows 10 kromě technologie související média. Edice N nejsou zahrnuty v programu Windows Media Player, Skype a některých aplikací předinstalovaných média (Hudba, Video, záznam hlasu).

Přečtěte si více

Také, co je to windows n?

Edice Windows 7 N nabízejí možnost volby

Edice N systému Windows 7 nabízejí možnost výběru vlastního přehrávače médií a softwaru potřebného ke správě a přehrávání CD, DVD a jiných souborů digitálních multimédií.
Můžete se také zeptat, co obsahuje windows 10? Vše, co si koupíte, je vám ihned k dispozici i na vašich ostatních zařízeních. Předinstalované integrované aplikace Mapy, Fotky, Pošta a kalendář, Hudba, Filmy a TV pořady se postarají o vaše základní počítačové potřeby.

Jaké Windows?

Pokud chcete zobrazit, kterou Windows je nainstalovaná na vašem počítači: Vyberte Start> Nastavení > System > About. Co je Windows 10 Professional akademik? Windows 10 Education je speciální verze pro školy. Tato edice je funkčně identická s Windows 10 Enteprise, edici Microsoft zavedl pro jednoznačnější identifikaci edice.

Tak jaká je nejnovější verze windows 10?

Poslední přišla v říjnu: počítače se systémem Windows 10 20H2 jsou nyní v nejnovější verzi. Uživatelé, kteří nesledují aktualizace pravidelně, by si měli vždy pohlídat konec servisního období pro sestavu Windows, kterou používají. Po skončení podpory už nejsou k dispozici žádné aktualizace zabezpečení. Co obsahuje Windows 10 Home? Společné prvky. Oba systémy mají společné to, že nabízí živé dlaždice v nabídce Start, umožňují režim tablet, dokáží šifrovat zařízení a mají prohlížeč Microsoft Edge. Nechybí ani důvěryhodné spouštění počítače, ověření bezpečnosti zařízení, Cortana a Windows Hello.

Co znamená přenositelná licence?

Licence je přenositelná, je tedy možné po nákupu nového počítače, Windows odinstalovat a nainstalovat do nového PC. Podporu zajišťuje Microsoft. Licenci můžete převést na někoho jiného bez počítače. Obdržíte instalační média, fyzicky, nebo elektronicky. Když to vezmeme v úvahu, co je nejlepší windows? Vůbec největší zájem je mezi zákazníky v současnosti o Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit (OEM), který si můžete pořídit za 4 290 Kč vč. DPH. Pokud vás zajímají spíše nejlepší microsoft Windows 10 z hlediska hodnocení uživatelů, tak se podívejte do kategorie microsoft Windows 10 recenze a testy.

Pokud jde o to, jak zjistit jaké windows mám?

Tady je postup, jak získat další informace:

  1. Vyberte Start > Nastavení > Systém > O systému . Otevřete nastavení O systému.
  2. V části Specifikace zařízení > Typ systému se podívejte, jestli máte 32bitovou nebo 64bitovou verzi Windows.
  3. V části Specifikace Windows zjistíte edici a verzi Windows spuštěnou na vašem zařízení.

By Grania Stanaway

Co je noveho ve Windows 11? :: Co nabízí Windows 10?
Užitečné odkazy