Domovská stránka > C > Co Je Port 993?

Co je port 993?

Protokolem IMAPS je možné přistupovat k poště odkudkoliv z internetu. Protokol IMAPS ponechá poštu na serveru, takže je možný přístup k e-mailům z různých míst (z domu, z práce apod.). IMAPS představuje zašifrovanou verzi protokolu IMAP na portu 993, který je využíván pro synchronizaci s poštovním serverem.

Přečtěte si více

Co je to IMAP?

Protokol IMAP umožňuje přístup ke svým e-mailům, ať jste kdekoli, z libovolného zařízení. Když čtete e-mailovou zprávu pomocí protokolu IMAP, ve skutečnosti si ji nestáhnete ani neukládáte do počítače. místo toho ho čtete z e-mailové služby. A další otázka, jak nastavit imap? imap

A zde zvolte ty účtu: Internetový e-mail.

  1. Do pole "E-mailová adresa" zadejte svou e-mailovou adresu (ve tvaru celé e-mailové adresy).
  2. Do pole "Uživatelské jméno" zadejte své uživatelské jméno.
  3. Do pole "Heslo" zadejte své přístupové heslo.

Jak nastavit IMAP na seznamu?

imapseznam

A zde zvolte ty účtu: Internetový e-mail.

  1. Do pole "E-mailová adresa" zadejte svou e-mailovou adresu (ve tvaru celé e-mailové adresy).
  2. Do pole "Uživatelské jméno" zadejte své uživatelské jméno.
  3. Do pole "Heslo" zadejte své přístupové heslo.
Jak povolit IMAP na seznamu? Nejdříve je nutné povolit na Seznamu protokol IMAP - přihlaste se do svojí pošty na Seznamu, ve své emailové schránce přejděte v pravém horním rohu do nabídky "Nastavení". Zde v části "Propojení schránek" u položky "IMAP" zatrhněte volbu "povolit protokol IMAP".

Co je číslo portu?

Síťový port je speciální číslo (0 až 65535), které slouží v počítačových sítích při komunikaci pomocí protokolů TCP a UDP k rozlišení aplikace v rámci počítače. Příklad: Server, který je používán k odesílání a přijímání elektronické pošty bude pravděpodobně poskytovat služby SMTP a POP3. Co je to Starttls? STARTTLS znamená, že se spojení naváže nešifrovaně a někdy v průběhu komunikace (typicky co nejdřív) se pošle příkaz STARTTLS a hned po něm se již sestaveným TCP spojením najednou začne navazovat TLS.

Co je server prichozi pošty?

Protokol, který zajišťuje synchronizaci emailů na serveru. Narozdíl od protokolu POP3 se emaily nestahují k uživateli na lokální disk. Je tedy nutné stálé připojení k Internetu. Pokud jde o to, jak funguje e mailová pošta? Jak pracuje email

Technicky je to vyřešeno tak, že uživatel jmeno ma svoji emailovou schránku (tzv. mailbox) na počítači, který má adresu server.cz. Tento počítač je volně dostupný z internetu a říká se mu poštovní server. Na počítači server.cz běží služba, které se říka Mail Transfer Agent neboli MTA.

Co je to pop server?

POP (Post Office Protocol) je internetový protokol, který se používá pro stahování e-mailových zpráv ze vzdáleného serveru na klienta. Jedná se o aplikační protokol pracující přes TCP/IP připojení. V současnosti je používána zejména třetí verze (POP3), která byla standardizována v roce 1996 v RFC 1939.

By Schwitzer

Kolik je na světě buněk? :: Co je to DVI-D?
Užitečné odkazy