Domovská stránka > C > Co Je To Démon?

Co je to démon?

Démon je nadpřirozená bytost, typicky spojená s zlem, v náboženství, mytologii, mystice a kultuře.

Přečtěte si více

Jak se stát démonem?

Stát se démonem v moderní době není vůbec obtížné. K tomu musí člověk ztratit svůj lidský vzhled: ztratit všechny své morální základy, být přesvědčen o egoistovi, ignorovat názory ostatních lidí, opovrhovat jím. Musíte se povznést nad ostatní, chovat se ke každému s lítostí a pohrdáním. Jak komunikovat s démonem? Jméno, které ti řekne si dobře zapamatuj a nikomu ho nesděluj. Dobře si démona prohlédni a podívej se mu do očí. Neboj se, máš ho teď pod dozorem. A proto klidně prociť veškerý strach, který v tobě vyvolává.

Jak poznám že mám v sobě démona?

Samovolné otevíraní dveří od skříně, vysouvání šuplíků, pohybování předmětů, náhlé snížení teploty v místnosti až od deset stupňů Celsia, zápach lidského masa a neustálý stísněný pocit, že v místnosti nejste sami. Takto to může vypadat, když se v domě vyskytuje duch nebo jiná entita. Když to vezmeme v úvahu, jak v sobe probudit demona? Probuďte v sobě upřímnou motivaci praktikovat ku prospěchu svému a všech bytostí.

  1. Najděte démona. Rozhodněte se, se kterým démonem budete pracovat.
  2. Ptejte se ho.
  3. Staňte se démonem.
  4. Nakrmte jej a najděte spojence.
  5. Spočiňte ve stavu bdělého vědomí

Jak správně komunikovat s duchy?

Jak vy sami můžete komunikovat s dušemi

  1. Mluvte na ně. U přímého mluvení nezáleží, zda komunikace probíhá telepaticky či nahlas.
  2. Napište jim dopis. Dopis adresujte nejlépe jedné osobě a v něm projevte všechno, co byste jí chtěli říci.
  3. Porada ve snu. I přes sny lze komunikovat s dušemi.
Jak se zbavit ducha v bytě? Do vytírací vody přidejte šalvěj a sůl, vyženete zlé duchy, radí věštkyně a kartářka Michaela Kudláčková. Pokud by to bylo nutné, nabarvěte si jednu žárovku na modro a tou si střídavě sviťte vždy přes noc v každé místnosti. Modré světlo totiž umí odehnat zlé duchy.

Tak jak se bránit proti démonům?

To bylo považováno za neselhávající způsob, jak zamezit ďáblu vstup a udržet ho mimo dům. K tomu se vykonávaly nejrůznější obřady, kouzla a zaříkávání, zhotovovaly se ochranné amulety i talismany, jež měly držet zlé síly v patřičné vzdálenosti a také ochraňovat člověka před větrnými démony při bouřce. Pokud jde o to, jak se spojit se zemrelym? Pokud chcete komunikovat s někým, kdo již zemřel, snažte se získat nějakou jeho oblíbenou věc, například oblečení nebo knihu. Jděte na místo, kde se tento člověk často zdržoval, vezměte si předmět do ruky a začněte komunikovat s duchem. Mluvte a neříkejte si o odpověď.

Jak sám vyvolat ducha?

Zavřete oči a třikrát řekněte nahlas, jakého ducha chcete vyvolat. Nejlepší je vyslovit nahlas jméno, datum narození a datum úmrtí Pak byste měli ducha požádat, aby vám dal znamení, že se nachází v místnosti. Pak vše třikrát zopakujte, otevřete oči a čekejte, až se duch objeví.

By Heyes Heinzle

Jak se spojit s mrtvými? :: Jak si vybrat disk do PC?
Užitečné odkazy