Domovská stránka > J > Jak Odstranit Zbytky Programu?

Jak odstranit zbytky programu?

Typ kontrolní panel do vyhledávacího pole systému Windows 10 a poté klikněte na tuto aplikaci ve výsledku hledání. Jít do Programy (zobrazeno podle kategorie)> Programy a funkce . Pravým tlačítkem klikněte na program, který chcete odebrat, a klikněte na Odinstalovat nebo Odinstalovat / Změnit .

Přečtěte si více

Jak odstranit zbytky programu z registru?

Další informace

  1. Spusťte Editor registru (Regedit. exe).
  2. Vyhledejte následující klíč:
  3. Vyhledejte klíč, který chcete odstranit, vyhledáním názvu klíče vytvořeného programem.
  4. Pomocí nabídky registr exportujte vybraný klíč registru a vytvořte zálohu.
  5. Odstraňte vybraný klíč registru a jeho hodnoty.
  6. Ukončete Editor registru.
Jak precist Smazane zprávy na WhatsApp? Chcete -li si smazanou zprávu WhatsApp přečíst, otevřete oznámení a klepněte na kartu „ZJIŠTĚNO“. Odtud můžete smazanou zprávu přečíst i poté, co ji odstranil odesílatel.

Můžete se také zeptat, jak zjistit kdo mě sleduje na whatsapp?

Kdo se díval na váš WhatsApp není možné nijak zjistit. Zopakujme si to, není to možné zjistit. Jediné co je možné zjistit je, kdo viděl váš stav (status) – měli byste navíc vědět, že viditelnost vaší stavové informace je možné (a velmi vhodné) omezit. Také, jak oznacit zprávu jako neprectenou whatsapp? Rozklikli jste si konverzaci, ale nechcete, aby se zprávy zobrazily ostatním uživatelům jako přečtené? Stačí, když vyberete požadovanou konverzaci a po kliknutí na tři tečky zvolíte „označit jako nepřečtené“.

Jak zmenit účet na WhatsApp?

Pokud měníte své telefonní číslo a používáte stejný telefon, nejdříve do telefonu vložte novou SIM kartu s novým telefonním číslem.

  1. Otevřete WhatsApp.
  2. Klepněte na Více možností > Nastavení > Účet > Změnit číslo > DALŠÍ.
  3. Do prvního pole zadejte své původní telefonní číslo a do druhého pole zadejte číslo nové.
Jak přeinstalovat WhatsApp? Jedinou zásadnější podmínkou, kterou musíte splnit, je vlastnictví Google účtu, bez kterého instalovat další aplikace nelze. Máte-li účet přihlášen, můžete pomocí klíčových slov „WhatsApp“ nechat vyhledat správnou aplikaci. Jakmile ji najdete, klepněte na tlačítko INSTALOVAT. Aplikace se poté sama stáhne a nainstaluje.

Může se také zeptat, proč zrušit whatsapp?

Vaše osobní informace může WhatsApp uchovávat kvůli právním účelům, dojde-li k porušení podmínek použití nebo pro preventivní účely jiných škodlivých činností. Kopie některých materiálů mohou zůstat v databázi WhatsAppu i po zrušení vašeho osobního účtu. Jak odinstalovat skryté programy? Ashampoo UnInstaller 10 je kompletní odinstalační program, který vám pomůže odinstalovat programy beze zbytků. Díky tomu získáte více místa na disku. Používá sofistikované metody skenování a čištění, které dalece přesahují možnosti systému Windows.

Jak odinstalovat Cortana?

Ve Windows 10 si otevřeme nabídku start. Najdeme si Windows PowerShell, ten spustíme jako správce a zadáme tento příkaz Get-AppxPackage -allusers Microsoft. 549981C3F5F10 | Remove-AppxPackage. Potvrdíme enterem a máme hotovo.

By Mureil Deniro

Jak důkladně vyčistit počítač? :: Jak odinstalovat WhatsApp z PC?
Užitečné odkazy