Domovská stránka > J > Jak Odstranit Rychlý Přístup?

Jak odstranit rychlý přístup?

V Průzkumníku souborů klikněte na »Soubor | Změnit možnosti složky a hledání«. V možnostech složky v části Ochrana osobních údajů na kartě Obecné, zrušte zatržení u možností »Zobrazovat nedávno použité soubory v Rychlém přístupu« a »Zobrazovat často používané složky v Rychlém přístupu«.

Přečtěte si více

Jak odepnout složku z rychlého přístupu?

Klikněte na zvolenou složku v Průzkumníku pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky zvolte možnost »Připnout k Rychlému přístupu«, nebo naopak »Odepnout z Rychlého přístupu«. Ve spodní části okna Průzkumníku najdete rovněž i přehled naposledy otevřených souborů (»Poslední soubory«). Podle toho, jak zapnout příkazový řádek v autocadu? PříkazovéAutoCAD

Příkazový řádek lze skrýt a znovu zobrazit jedním z následujících způsobů:

  1. Klepněte na kartu Zobrazit panel Palety Příkazový řádek.
  2. Klepněte na nabídku Nástroje Příkazový řádek.
  3. Stiskněte klávesy Ctrl+9.

Můžete se také zeptat, jak přepnout autocad do 3d?

Shift-kolečko myši je standardně nastaveno na 3D Orbit. Pokud si tam chcete nastavit jinou funkci (nebo nic), použijte CUI. Může se také zeptat, jak nastavit rozvržení v autocadu? Klepněte pravým tlačítkem myši na některé z existujících Rozvržení v dolní liště okna AutoCADu. Z rozbalovací nabídky vyberu položku Nové rozvržení. Na konci seznamu přibude rozvržení, na které klepněte levým tlačítkem myši. Zobrazí se nové Rozvržení a v něm jeden výřez.

Jak se dostat do nastavení ve Windows 10?

Zkuste otevřít aplikaci Nastavení některým z následujících způsobů:

  1. Klikněte na ikonu Start a vyberte možnost Nastavení.
  2. Klikněte na ikonu Start, zadejte Nastavení a vyberte patřičnou aplikaci ze seznamu.
  3. Pravým tlačítkem myši klikněte na ikonu Start a v nabídce vyberte možnost Nastavení.
Pokud jde o to, jak otevřít programy a funkce? Do vyhledávacího pole na hlavním panelu zadejte Ovládací panely a ve výsledcích vyberte Ovládací panely. Vyberte Programy > Programy a funkce.

Jak spustit nastavení Windows?

Otevření Nastavení pomocí klávesové zkratky

Nejrychlejší způsob jak spustit aplikaci Nastavení na desktopu je pomocí klávesové zkratky [Windows]+[I].
Co znamená Uzamknout hlavní panel? Pokud máte na hlavním panelu všechny zástupce programů (ikony) a další již nechcete přidávat, můžete si tuto „lištu“ zamknout. Stačí na ni kliknout pravým „myšítkem“ a zvolit „Uzamknout hlavní panel„. Pokud byste v budoucnu chtěli nějakou tu další ikonku přidat, stejně tak panel odemknete.

Ve kterém dialogovém okně ovládacích panelu lze ve Windows 10 změnit standardní formát data čísla nebo měny?

Klikněte na tlačítko Start a pak klikněte na Ovládací panely. Klikněte na Změnit datum, čas nebo formáty čísel. Zobrazí se dialogové okno Oblast. Na kartě Formáty vyberte v rozevíracím seznamu formát, který chcete změnit.

By Rozella Hagert

Jak vymazat oblíbené položky Edge? :: Jak zrcadlit iphone na tablet?
Užitečné odkazy