Domovská stránka > J > Jak Načíst Qr Kód Android?

Jak načíst QR kód Android?

V kompatibilním telefonu či tabletu Android otevřete vestavěnou aplikaci Fotoaparát. Namiřte fotoaparát na QR kód. Klepněte na banner, který se zobrazí. Přihlaste se podle pokynů na obrazovce.

Přečtěte si více

Jak načíst QR kód z displeje?

Jak naskenovat QR kód pomocí telefonu Android

  1. Spusťte fotoaparát.
  2. Namiřte jej na QR kód.
  3. Stiskněte a podržte tlačítko Domů.
  4. Klepnutím spustíte akci kódu.
Podle toho, jak zobrazit qr kód? Spusťte aplikaci Fotoaparát z domovské obrazovky, ovládacího centra nebo zamykací obrazovky vašeho zařízení. Držte zařízení tak, aby byl QR kód zřetelně v aplikaci Fotoaparát zobrazen. Vaše zařízení rozpozná QR kód a zobrazí upozornění.

Jak načíst QR kód do mobilu?

Načtení QR kódu je opravdu velmi snadné...

Spustit aplikaci čtečka QR kódů. Zaměřit na obrázek QR kódu a počkat než jej čtečka zaostří a naskenuje. Zvolit akci, kterou Vám čtečka nabídne.
Jak uložit QR kód? Screenshot. Jedna z nejjednodušších možností, ke které se v tomto ohledu můžeme uchýlit to je prostě udělat screenshot. Pokud chceme tento QR kód uložit na Android, můžeme pořídit snímek obrazovky s dotyčným kódem, aby byl uložen do galerie našeho telefonu.

Jak se stahuje QR kód?

QR čtečku nemusíte stahovat!

Jak Android, tak i iOS disponují inteligentním skenerem přímo v systému – jediné, co potřebujete, je nativní aplikace fotoaparátu. Na telefonu s Androidem otevřete fotoaplikaci, nahoře vlevo zvolte Google Lens a tam dole na posuvníku navolte “Hledat”. Pak už jen namiřte na kód a skenujte.
Jak skenovat QR kód z fotky? Chcete-li naskenovat QR kód, stačí pořídit snímek obrazovky v aplikaci nebo na webové stránce. Nyní otevřete Google Lens. Zde vidíte možnost obrázku. Stačí na něj kliknout a vybrat snímek obrazovky s QR kódem.

Když to vezmeme v úvahu, jak pouzivat čtečku qr kódu?

Abyste mohli QR kód využít, resp. se dostat k informacím „za ním“, potřebujete čtečku – aplikaci, kterou nainstalujete do svého smartphonu. Jakmile ji otevřete, aktivuje se čočka fotoaparátu, vy ji namíříte na QR kód. Aplikace sejme uložené informace a udělá požadovanou akci. Jak skenovat QR kód z fotky Iphone? Jak naskenovat QR kód pomocí aplikace Fotoaparát

Vyberte zadní kameru. Podržte zařízení tak, aby se QR kód zobrazil v hledáčku aplikace Fotoaparát. Zařízení QR kód rozpozná a zobrazí oznámení. Klepnutím na oznámení otevřete odkaz přidružený k tomuto QR kódu.

Jak nainstalovat aplikaci pomocí QR kódu?

Instalace aplikací pomocí QR kódů

Na tomto displeji budete chtít vycentrovat QR kód, aby jej mohl číst čtečka čárových kódů. Když čtečka čárových kódů dokončí čtení a identifikaci QR kódu, vyberte Otevřít prohlížeč. Budete přesměrováni do aplikace ve službě Android Market. Nyní stačí kliknout na Instalovat.

By Rickey

Jak načíst QR kód Samsung? :: Jak se píše Hvezdicka na PC?
Užitečné odkazy