Domovská stránka > C > Co Je Acrobat Reader?

Co je Acrobat Reader?

Nejlepší prohlížeč PDF je ještě dokonalejší

Bezplatná aplikace Acrobat Reader umožňuje soubory PDF prohlížet, podepisovat, sdílet a opatřovat poznámkami. Chcete-li PDF snadno upravovat a převádět do formátů souborů pro aplikace jako Excel a Word, vyzkoušejte editor a převaděč souborů PDF, aplikaci Acrobat Pro DC.

Přečtěte si více

Když to vezmeme v úvahu, jak funguje creative cloud?

Nový systém licencování Adobe Creative Cloud přináší pohodlí a nejnovější funkce softwaru hned když jsou k dispozici. Nemusíte se už starat o to, zde je k vaší licenci dostupná aktualizace. Stačí si program předplatit na vybraný časový úsek a všechny jsou automaticky vaše. Může se také zeptat, jak aktualizovat cloud? Pokud není Automatická aktualizace povolena, můžete nejnovější aktualizace aplikací Creative Cloud získat i bez čekání na oznámení od aplikace Creative Cloud pro počítače.

  1. Spusťte aplikaci Creative Cloud pro počítače.
  2. V levém podokně karty Aplikace klikněte na Aktualizace.
  3. Vyberte možnost Zkontrolovat aktualizace.

Jak aktualizovat Photoshop?

Spusťte aplikaci Photoshop a zvolte možnost Nápověda > Aktualizace. Viz Aktualizace aplikací Creative Cloud. Kde najdu Adobe ID? Přihlášení k účtu Adobe

Adobe ID obvykle bývá vaše e‑mailová adresa, kterou jste použili poprvé při zahájení svého členství nebo se kterou jste zakoupili aplikaci nebo službu Adobe.

Kolik stojí Fotoshop?

Kolik to stojí

Předplatné služby Creative Cloud pro Lightroom + Photoshop stojí cca 310Kč/měsíc (záleží na aktuálním kurzu CZK / EUR). To znamená, že zaplatíte: za 1 rok : 3 720Kč. za 2 roky: 7 440Kč.
Kolik stojí licence na Adobe? Multilicence na zařízení: Adobe Creative Cloud SHARED DEVICE, již od sady 25 licencí za cenu 19 717 Kč včetně DPH na 12 měsíců, Multilicence na jméno: Adobe Creative Cloud NAMED, již od sady 300 licencí za cenu 46 653 Kč včetně DPH na 12 měsíců.

Jak stáhnout Adobe Illustrator zdarma?

Zkušební verzi Illustratoru si můžete stáhnout zdarma prostřednictvím služby Adobe Creative Cloud, která vám poskytne také možnost bezplatného zkušebního přístupu k dalším produktům Adobe, jako je InDesign, Photoshop a Premiere Pro. Jak zrusit predplatne Yazio? Otevřete Nastavení. Vyberte Uživatelé a účty a pak vyberte svůj účet. Vyberte Předplatná. Vyberte předplatné, které chcete spravovat, a pak Zrušit předplatné.

Jak zrusit placeni iCloud?

Nejprve otevřete Předvolby systému a klikněte na „Apple ID“. V nastavení Apple ID vyberte na postranním panelu „iCloud“ a poté klikněte na „Spravovat“. Vyberte „Upravit plán úložiště“. Na stránce „Upgradovat úložiště iCloud“ klikněte na tlačítko „Možnosti downgradu“.

By Cissiee Hellgren

Similar articles

Jak sledovat 18+ videa na YouTube? :: Jak zrusit zkusebni verzi Adobe?
Užitečné odkazy