Domovská stránka > J > Jak Záloha Fotek Z Whatsapp?

Jak záloha fotek z WhatsApp?

Spusťte WhatsApp a přejděte do Menu – Nastavení – Chaty – Záloha chatů, kde klikněte na zelené tlačítko Zálohovat. Následně si můžete ověřit, zda bylo vše zálohováno. Celý proces zálohování může chvíli trvat (v závislosti na rychlosti vašeho připojení a celkové velikosti konverzací).

Přečtěte si více

Lidé se také ptají, jak nastavit sd kartu jako výchozí úložiště samsung?

Pro přesun aplikací na SD kartu budete nuceni použít odlišné kroky, a to konkrétně přejít do nastavení vašeho telefonu Nastavení/Settings -> Paměť a úložiště / Memory and storage -> Výchozí umístění / Default location a zvolit svou microSD kartu. Jak zmenit uloziste na SD kartu Samsung? Jděte do Nastavení – Úložiště a klepněte na „Karta SD“ (případně zde může být přímo název vaší karty). Následně klepněte na tři tečky vpravo nahoře a vyberte „Nastavení“. Pokud váš telefon podporuje změnu karty na interní úložiště, uvidíte zde možnost „Formátovat jako interní“.

Jak ukládat fotky na SD kartu?

Ukládání fotografií a videosouborů na paměťovou kartu

  1. Klepněte na možnost Fotoaparát .
  2. Klepněte na menu > settings Nastavení > Úložiště dat .
Jak vypnout ukládání fotek WhatsApp Android? V sekci s nastavením poté rozklikněte záložku Chaty, abyste se přesunuli do předvoleb chatování. Zde už poté jednoduše stačí deaktivovat přepínač s názvem Uložit do složky fotoaparátu. Jakmile tento přepínač deaktivujete, tak už se žádná fotografie ani obrázek do Fotek neuloží.

Jak vypnout automaticke stahování WhatsApp?

Automatické stahování můžete v aplikaci WhatsApp vypnout, přejdete-li do Nastavení > Využití dat a úložiště. Tak jak vymazat fotky z whatsapp? Klepněte na zprávu a přidržte ji. Chcete-li odstranit více zpráv najednou, označte klepnutím všechny zprávy, které si přejete odstranit. Klepněte na ikonu Odstranit > Odstranit u mě.

Také, jak propojit apple watch s whatsapp?

Jakmile WatchChat na Apple Watch spustíte, tak na vašem iPhonu otevřete aplikaci WhatsApp. Zde pak v levém dolním rohu obrazovky klepněte v menu na Nastavení. Dále pak vyhledejte a klepněte na kolonku WhatsApp Web/počítač. Na další obrazovce pak klepněte na modré tlačítko Propojit se zařízením a autorizujte se. Jak psát na Apple Watch? Vytvoření zprávy na hodinkách Apple Watch

  1. Otevřete na Apple Watch aplikaci Zprávy .
  2. Posuňte se na začátek obrazovky a potom klepněte na volbu Nová zpráva.
  3. Klepněte na Přidat kontakt a potom na kontakt v seznamu nedávných konverzací, který se zobrazí, nebo vyberte některou z dostupných voleb:
  4. Klepněte na Vytvořit zprávu.

Jak nastavit Messenger na Apple Watch?

Ke zpřístupnění Messengeru na hodinkách je nutné si jej nejprve nainstalovat na váš iPhone. Následně přes aplikaci spravující hodinky Watch nastavíte zobrazení dané aplikace i přímo na hodinkách. Nová verze Messengeru je navíc pro iPhony a iPady obohacena o funkci Spotlight.

By Marylynne Bounthapanya

Jak změnit vyhledávač EDGE? :: Jak změna úložiště WhatsApp?
Užitečné odkazy