Domovská stránka > J > Jak Odstranit Zvuk Z Videa Iphone?

Jak odstranit zvuk z videa iPhone?

Chcete-li ztlumit nebo odebrat zvuk, jednoduše klepněte na ikonu Hlasitost. Nebo pokud chcete pouze snížit hlasitost, můžete odpovídajícím způsobem upravit posuvník. Nyní klepněte na Hotovo umístěné v levém horním rohu obrazovky a projekt uložte.

Přečtěte si více

A další otázka, jak udělat smyčku z videa?

video

Smyčky videí nebo playlistů na YouTube

  1. Přejděte na stránku sledování jakéhokoli videa.
  2. V přehrávači videa klikněte na ikonu Možnosti .
  3. Klikněte na možnost Smyčka . Video se bude nepřetržitě opakovat.
Lidé se také ptají, jak nahrat video do stories? Vložení do Stories

Pro nahrávání videa do Příběhů stačí buď přejet palcem doprava z hlavní obrazovky Instagramu, nebo kliknout na znak + u vlastního profilového obrázku.

Může se také zeptat, jak z videa udělat boomerang?

Pokud chcete nové funkce vyzkoušet, stačí ve Stories zvolit funkci Boomerang, po natočení videa se v horní sekci zobrazí ikonka smyčky, pod kterou se skrývají nové režimy včetně možnosti ořezávání časových smyček. Jak udělat obrázek z videa? Vytvoření animace nebo koláže

  1. Na telefonu nebo tabletu Android spusťte aplikaci Fotky Google .
  2. Přihlaste se k účtu Google.
  3. Dole klepněte na Knihovna. Nástroje.
  4. V části Vytvořit nový vyberte Animace nebo Koláž.
  5. Vyberte fotky, které chcete použít.
  6. Vpravo nahoře klepněte na Vytvořit.

Tak jak snížit velikost videa?

Chcete-li komprimovat video soubor bez zachování původní kvality, můžete se obrátit na profesionální řešení. Zde důrazně doporučujeme všestranný nástroj pro úpravy a převod videa, Video Converter Ultimate můžete snížit velikost video souboru. Jak přehrát MKV v Iphone? 8PlayerLite nabízí podporu video formátů avi, mkv, mp4, mov, mpg, vob, wmv, m4v, asf, flv, ogg, 3gp, divx, dv, dat, gxf, m2p, m2ts, m2v, moov, mpeg, mpeg1, mpeg2, mpeg4, mpv, mt2s, mts, mxf, ogm, ogv, ps, qt, rm, rmvb, ts, webm, wm a dalších, u audia se jedná o formáty flac, mp3, aac, alac, wav, aif, wma, ac3 a další.

Jak udělat Zrychlene video na Instagramu?

Po spuštění klikněte v dolním podokně editoru "+" a přejděte do videotéky. Chcete-li vybrat klip, který chcete zrychlit, klepněte na značku jednotlačítkové volby a potom klepněte na "Začněte s úpravami.". Na panelu nástrojů pod integrovaným přehrávačem videa najděte a aktivujte režim přepínání „Rychlosti“.. Jak zkrátit video? Sestřižení začátku nebo konce videa

  1. Vyberte Oříznout řádek . V editoru se zobrazí modré pole.
  2. Klikněte na strany modrého rámečku a potáhněte je. Zastavte, když rámeček pokrývá část videa, kterou chcete zachovat.
  3. Úpravy si prohlédnete kliknutím na Náhled.
  4. Klikněte na Uložit.

A další otázka, jak odstranit odlesk z fotky iphone?

Pomocí křivek a maskování stáhnete odlesk

Zbytek fotky bude tím pádem podexponovaný. Stáhněte křivku dolů. Následně přidejte vrstvě křivek masku pomocí Maska -> Skrýt vše. Přidejte masku a skryjte ji.

By Dolly Shostak

Jak převést video do MP4? :: Jaký formát videa přehrává iPhone?
Užitečné odkazy