Jak si oblíbit Instagram a další související funkce

Jak se označuje na Instagramu?
Označování lidí v instagramových příspěvcích

  1. Než příspěvek nasdílíte, klepněte na Označit lidi.
  2. Klepněte na člověka na fotce.
  3. Zadejte jeho jméno nebo uživatelské jméno a pak na jméno klepněte v nabídce.
  4. Vpravo nahoře klepněte na Hotovo.
Další informace najdete na cs-cz.facebook.com

Na oblíbené sociální síti Instagram se uživatelé mohou spojit s přáteli, zveřejňovat fotografie a videa a nacházet nové materiály. Možnost oblíbit si nebo uložit fotografie, které vás zaujmou nebo se k nim chcete později vrátit, je jednou ze základních funkcí Instagramu. V tomto článku si projdeme postup oblíbení na Instagramu a odpovíme na některé související dotazy týkající se této funkce.

Tento jednoduchý návod vám ukáže, jak si na Instagramu oblíbit příspěvek:

1. Vyhledejte příspěvek, který si chcete přidat do oblíbených: Chcete-li identifikovat příspěvek, který chcete uložit, projděte si kanál Instagramu nebo proveďte vyhledávání konkrétních účtů nebo hashtagů.

2. Klikněte na ikonu záložky: Po vyhledání příspěvku klikněte na ikonu záložky na pravé straně, těsně pod příspěvkem. Symbol připomíná malou vlaječku nebo stužku.

3. Získejte přístup k uloženým příspěvkům: V aplikaci Instagram klepněte na ikonu profilu v pravém dolním rohu a získáte přístup k uloženým příspěvkům. symbol záložky umístěný v pravém horním rohu stránky vašeho profilu. Všechny příspěvky, které jste označili jako oblíbené, se vám nyní zobrazí.

Pokračujme odpovědí na další relevantní dotazy týkající se oblíbených příspěvků na Instagramu. Jak přidám navíječ do oblíbených položek? Reely jsou rychlá, poutavá videa, která si můžete uložit do oblíbených na Instagramu. Chcete-li přidat reel do oblíbených, postupujte podle následujících postupů:

1. Vyhledejte cívku, kterou chcete uložit, procházením kanálu Instagramu nebo provedením vyhledávání konkrétních profilů nebo hashtagů.

2. Vyberte nabídku se třemi tečkami: Po vyhledání cívky vyberte symbol nabídky se třemi tečkami v pravém dolním rohu cívky.

3. Vyberte možnost „Uložit“: Po výběru možnosti „Uložit“ ze seznamu alternativ bude kotouč přidán mezi oblíbené. Jak znovu nastavíte oblíbené položky na Instagramu?

Můžete rychle odstranit příspěvek ze seznamu oblíbených nebo obnovit celý seznam oblíbených. Pro odstranění příspěvku z oblíbených položek postupujte podle následujících postupů: V pravém horním rohu profilové stránky stiskněte ikonu profilu a poté ikonu záložky, čímž získáte přístup k oblíbeným stránkám:

1. Navštivte své oblíbené stránky V pravém horním rohu profilové stránky stiskněte ikonu profilu a poté ikonu záložky.

2. Vyhledejte článek, který chcete odstranit: Najděte příspěvek, který si přejete odstranit, procházením uložených příspěvků.

3. Klepněte na ikonu záložky: Chcete-li příspěvek odstranit z oblíbených položek, klepněte po jeho nalezení na ikonu záložky vpravo od něj. Podle těchto pokynů vymažete celý seznam oblíbených příspěvků:

1. Vstupte do oblíbených položek: Pro přístup k oblíbeným položkám stiskněte v pravém horním rohu stránky profilu ikonu profilu a poté ikonu záložky.

2. Klepněte na nabídku se třemi tečkami: Na stránce oblíbených položek klepněte na symbol nabídky se třemi tečkami v pravém horním rohu.

3. Vyberte možnost „Vymazat vše“: Chcete-li vymazat seznam oblíbených položek, zvolte v zobrazené nabídce možnost „Vymazat vše“. Upozorňujeme, že jakmile jednou zvolíte vymazání oblíbených položek, není možné vrátit čas zpět. Je možné na Instagramu vytvářet seznamy?

Instagram nemá speciální funkci pro vytváření seznamů, ale můžete si vytvořit vlastní přizpůsobené seznamy pomocí funkce oblíbených položek. Do konkrétního seznamu můžete uložit příspěvky z různých účtů nebo hashtagů, které chcete dát dohromady. To vám usnadní procházení a prohlížení těchto příspěvků, kdykoli budete chtít. Oblíbené položky jsou užitečnou funkcí na Instagramu, která vám umožňuje ukládat a znovu navštěvovat příspěvky, které vás na závěr zaujmou. Postup je stejný, ať už chcete uložit navíjecí nebo standardní příspěvek. V případě potřeby můžete navíc celý seznam oblíbených položek obnovit nebo konkrétní položky ze seznamu oblíbených odstranit. Pomocí funkce oblíbených položek v aplikaci Instagram můžete stále vytvářet vlastní kurátorské seznamy, přestože aplikace nemá speciální funkci seznamů. Takže se do toho pusťte a začněte si na Instagramu přidávat oblíbený obsah, abyste o něm měli přehled!

FAQ
Má Instagram seznam oblíbených položek?

Je pravda, že Instagram má funkci nazvanou „Uloženo“, která funguje jako seznam oblíbených. Uživatelé si do ní mohou ukládat příspěvky, ke kterým se chtějí později vrátit, nebo ty, které považují za zajímavé. V aplikaci Instagram je tato funkce označena ikonou záložky a nachází se pod každým příspěvkem. Uložené příspěvky jsou uchovávány v soukromé oblasti profilu uživatele, což usnadňuje jejich zobrazení kdykoli budete chtít.

Co jsou oblíbené položky na Instagramu?

Uživatelé Instagramu si mohou ukládat nebo zakládat příspěvky, které se jim líbí nebo je považují za zajímavé, pomocí nástroje známého jako oblíbené. Oblíbením příspěvku jej přidáte do své osobní sbírky, kde k němu můžete později přistupovat pro rychlé vyhledání. Sledování příspěvků, které si chcete znovu přečíst nebo se k nim v budoucnu vrátit, je díky této funkci velmi snadné.

Kde se na Instagramu nacházejí mé oblíbené relace?

V části „Uložené“ svého profilu na Instagramu můžete najít své oblíbené relace. Pro přístup k nim postupujte podle následujících postupů: 1. Spusťte aplikaci Instagram ve svém chytrém telefonu. 2. Klikněte na ikonu profilu, která se často nachází v pravé dolní části obrazovky. 3. Po vstupu do svého profilu vyhledejte v pravém horním rohu ikonu „Menu“ (tři vodorovné čáry) a klepněte na ni. 4. V otevřené nabídce vyberte možnost „Saved“ (Uloženo).

5. V sekci „Saved“ (Uložené) objevíte řadu karet, včetně „All Posts“ (Všechny příspěvky), „IGTV“ (IGTV), „Reels“ (Natáčení) a dalších. Klepnutím na záložku „Reels“ zobrazíte preferované relace.

Zde se budou zobrazovat vaše preferované relace, abyste k nim mohli přistupovat a sledovat je, kdykoli budete chtít.