Jak zdarma ukládat recepty do iPadu

Jak kopírovat soubory z PC do iPadu?
Přenos souborů mezi iPhonem, iPadem nebo iPodem touch a počítačem

  1. Připojte zařízení k počítači. …
  2. V aplikaci iTunes na PC klikněte na tlačítko Zařízení poblíž levého horního rohu okna iTunes.
  3. Klikněte na volbu Sdílení souborů
  4. V seznamu vlevo vyberte aplikaci, jejíž soubory chcete mezi zařízením a počítačem přenést.
Další informace najdete na support.apple.com

Už vás nebaví špatně ukládat nebo máte problémy s organizací svých oblíbených receptů? Stačí vám k tomu iPad! Pokud použijete vhodné nástroje a metody, můžete snadno a zdarma ukládat a organizovat recepty v iPadu. V tomto článku se podíváme na několik strategií, jak mít recepty uspořádané a snadno dostupné. Jak mohu ukládat recepty v zařízení iPad?

Recepty je možné do zařízení iPad ukládat několika způsoby. Jedním z nejjednodušších způsobů, jak si uspořádat myšlenky, je použití poznámkového programu, jako je Apple Notes nebo Evernote. Tyto aplikace jsou pro ukládání receptů ideální, protože umožňují vytvářet a uspořádávat digitální poznámky. Ke každému receptu můžete přidat novou poznámku, do které můžete přidat ingredience, návod, a pokud chcete, i obrázky. Výhodou používání aplikací pro psaní poznámek je, že jsou zdarma a jsou předem nainstalovány v zařízení iPad.

Recipe Keeper je zdarma?

Oblíbený software na recepty s názvem Recipe Keeper umožňuje ukládat a uspořádávat recepty v zařízení iPad. Tento software nabízí jak bezplatnou, tak prémiovou verzi, přestože je ke stažení zdarma. V bezplatné verzi programu Recipe Keeper lze uložit až 20 receptů, což může běžným uživatelům stačit. Pokud však máte rozsáhlou sbírku receptů nebo chcete mít přístup k sofistikovaným nástrojům, jako je plánování jídel a seznamy potravin, můžete uvažovat o upgradu na předplacenou edici, která poskytuje neomezené ukládání receptů a více funkcí.

Jak se jmenuje aplikace pro ukládání receptů?

Recepty můžete ukládat a organizovat pomocí jedné z mnoha aplikací pro ukládání receptů pro iPad. Správce receptů Paprika je jednou z oblíbených voleb. Pomocí této aplikace můžete importovat recepty z různých webových stránek, vytvářet nákupní seznamy a dokonce plánovat jídla. Přestože aplikace Paprika Recipe Manager není bezplatná, vyžaduje pouze jednorázovou platbu, takže se nemusíte obávat průběžných měsíčních nákladů na předplatné. Yummly, BigOven a Cookpad jsou tři další známé aplikace na recepty; každá z nich má bezplatnou verzi s jinou sadou funkcí a omezení.

Jak lze vytvořit kuchařku bez nákladů?

Pomocí kombinace aplikací a technologií si můžete vytvořit vlastní kuchařku bez nákladů, pokud dáváte přednost specializovanějšímu přístupu. Vytvořte si v zařízení iPad samostatné stránky s recepty, přičemž jako výchozí bod použijte program pro psaní poznámek nebo úpravu textu. Uveďte jakékoli osobní poznámky nebo úpravy, stejně jako obrázky, přísady a pokyny. Po uložení všech receptů je můžete pomocí aplikace nebo online převodníku spojit do formátu PDF. Toto PDF pak můžete uložit do iPadu nebo přeposlat ostatním. Další možností je vytvořit vizuálně krásné stránky s recepty, které lze exportovat jako soubory PDF nebo obrázkové soubory pomocí programu pro digitální scrapbooking, jako je Canva nebo Scrapbook.

V neposlední řadě existuje několik bezplatných možností ukládání receptů do zařízení iPad. Můžete využít vestavěné aplikace Apple Notes a Evernote, projít aplikace na recepty, jako je Recipe Keeper a Paprika Recipe Manager, nebo použít nástroje na psaní poznámek či scrapbooking a vytvořit si vlastní kuchařku. Vyberte si techniku, která nejlépe vyhovuje vašim požadavkům a chutím, a začněte organizovat své recepty hned teď!

FAQ
Jak mohu ukládat rodinné recepty?

Pro uložení rodinných receptů můžete provést následující akce: Digitalizujte své rodinné recepty tak, že je nejprve napíšete nebo naskenujete do digitální podoby. K sestavení digitální sbírky můžete použít software pro psaní textů nebo nástroj pro správu receptů.

2. Využijte cloudové úložiště: Nahrajte své digitální recepty na stránky, jako je iCloud, Disk Google nebo Dropbox. Vaše recepty tak budou bezpečně uloženy a budou snadno přístupné na jakémkoli zařízení s připojením k internetu.

3. Uspořádejte a zařaďte: Chcete-li ve své sbírce digitálních receptů jednodušeji najít určité recepty, vytvořte si složky nebo kategorie. Můžete je klasifikovat pomocí libovolného systému, který vám vyhovuje, včetně typů jídel, kuchyní, dietních omezení a dalších. Používejte aplikace pro správu receptů:

4. Pro chytré telefony a tablety je k dispozici mnoho aplikací pro správu receptů, z nichž některé jsou zdarma. Tyto aplikace obsahují funkce, jako je plánování jídel, správa receptů, nákupní seznamy, a dokonce i možnost škálovat recepty pro různé velikosti porcí. 5. Sdílení s rodinou: Můžete využít funkce sdílení cloudových úložišť nebo aplikací pro správu receptů a rozeslat rodinné recepty ostatním členům rodiny. Udržíte tak rodinnou kulinářskou tradici a zpřístupníte sbírku všem členům rodiny.

Pomocí digitálních technologií a výše uvedených metod můžete své rodinné recepty rychle a zdarma uložit a uspořádat, čímž zaručíte, že budou dostupné i pro budoucí generace.

Jak ukládáte digitální recepty?

Existují různé způsoby, jak uchovat digitální recepty v zařízení iPad, aniž byste museli utrácet peníze: Použijte aplikaci pro ukládání receptů: Pro začátek si v App Store pořiďte aplikaci „Paprika Recipe Manager“ nebo „Evernote“. Pomocí těchto aplikací můžete digitálně ukládat a uspořádávat recepty. Jednoduše proveďte vyhledání požadovaného receptu, uložte jej do aplikace a přistupujte k němu, kdykoli budete chtít.

2. Záložky webových stránek: Ve webovém prohlížeči v zařízení iPad si můžete uložit oblíbený recept z webové stránky. Díky tomu se můžete na webovou stránku snadno vrátit a recept si kdykoli vyhledat. 3. Pořizování snímků obrazovky: To můžete udělat, pokud najdete recept na webové stránce nebo v digitální kuchařce. Chcete-li pořídit snímek obrazovky, stiskněte současně tlačítko napájení a tlačítko Domů. Ke snímku obrazovky můžete následně přistupovat, protože bude uložen v aplikaci Fotografie v zařízení iPad. 4. Uložit jako PDF: Na několika webových stránkách s recepty můžete recepty uložit jako soubory PDF. Díky tomu si můžete recept stáhnout do iPadu a uložit jej tam. Chcete-li recept uložit jako soubor PDF, vyhledejte na webové stránce tlačítko „Tisk“ nebo „Uložit jako PDF“ a klikněte na něj.

Pomocí těchto technik můžete jednoduše a zdarma ukládat a načítat digitální recepty v zařízení iPad.