Jak zkrotit lišku ve hře Minecraft Education Edition

Fascinující a poutavá hra Minecraft Education Edition umožňuje uživatelům prozkoumávat, vytvářet a pracovat s řadou tvorů a prostředí. Liška je jednou z nejzajímavějších postav hry. Hráči často uvažují o tom, zda je možné tato lstivá a mazaná zvířata ochočit, protože se mohou vyskytovat v lesích hry. V této eseji se podíváme na to, jak zkrotit lišku ve hře Minecraft EE, a odpovíme na některé související dotazy.

Jak mohu vycvičit lišku ve hře Minecraft?

Ve hře Minecraft Education Edition vyžaduje ochočení lišky vytrvalost a plánování. Hráči musí nejprve najít lišku v lesním biomu. Jakmile lišku najdete, musíte se k ní pomalu a opatrně přiblížit, protože lišky jsou ze své podstaty ostražitá zvířata. Vyvarujte se jakýchkoli rychlých pohybů nebo hlasitých zvuků, protože tím byste lišku vyplašili.

Pokud chcete získat důvěru lišky, musíte mít v dlani chutné bobule. Opatrně se k lišce přibližte a klikněte na ni pravým tlačítkem myši pomocí chutných bobulí. Liška se k vám poté přiblíží a nakonec díky tomu přijme chutné bobule. Když se nad hlavou lišky začnou objevovat srdíčka, technika byla úspěšná, protože se ji podařilo ochočit.

Co jedí lišky ve výukové verzi hry Minecraft?

Strava lišek ve vzdělávací verzi Minecraftu je jiná. Kromě sladkých bobulí mohou jíst i syrové kuře, syrového králíka a syrového lososa. Podstatné je vědět, že liška tyto věci nesní, pokud byly tepelně upraveny. Aby byla ochočená liška spokojená a šťastná, měli by hráči zajistit stálý přísun syrových potravin nebo sladkých bobulí. Lze lišku vycvičit, aby se chovala slušně?

Ve výukové verzi hry Minecraft lze lišku skutečně ochočit. Schopnost ochočit si lišku dává hráčům oddaného spojence. Po ochočení bude liška svého pána chránit před nepřátelskými moby a následovat ho. Krmení ochočených lišek chutnými bobulemi jim může pomoci rozmnožovat se a rodit mladé lišky. Dají se ve výukové verzi Minecraftu ochočit delfíni?

Vzdělávací verze Minecraftu bohužel neumožňuje delfíny ochočit. Přestože jsou delfíni ve hře příjemným druhem, nelze je ochočit jako lišky. Delfíny nelze ochočit ani chovat jako domácí mazlíčky jako jiná zvířata, ale hráči s nimi přesto mohou komunikovat tak, že s nimi plavou vedle sebe nebo je pomocí rybiček vedou na určená místa.

Závěrem lze říci, že zkrocení lišky ve hře Minecraft Education Edition vyžaduje čas a vhodnou strategii. Hráči si mohou lišku úspěšně ochočit a mít po svém boku oddaného společníka tím, že si postupně získají její důvěru pomocí chutných bobulí. Užívejte si zvláštních výhod ochočené lišky ve hře tím, že nezapomenete lišku dobře krmit chutnými bobulemi nebo syrovým masem. Je důležité si uvědomit, že zatímco delfíny ve vzdělávací edici Minecraftu ochočit nelze, lišky ano.

FAQ
Na jakých zvířatech mohu v Minecraftu jezdit?

Ve hře Minecraft můžete jezdit na různých zvířatech.

Jedním z nejoblíbenějších zvířat, na kterých můžete ve hře Minecraft jezdit, jsou koně. Pomocí sedla a kliknutí pravým tlačítkem myši můžete najít a zkrotit divoké koně. Po zkrocení koně máte kontrolu nad jeho pohybem a rychlostí. Dalším zvířetem, na kterém můžete v Minecraftu jezdit, jsou prasata. Na rozdíl od koní musíte prasata pobízet mrkví na klacku, aby se pohnula. K vytvoření mrkve na klacku lze zkombinovat rybářský prut a mrkev.

3. Pěší jezdci: V dimenzi Nether žije tato neobvyklá parta. Na těchto vysokých ohnivých zvířatech můžete jezdit po lávových jezerech. Abyste mohli na striderovi jezdit, musíte mu poskytnout sedlo. Jsou jediným prostředkem, jak se bezpečně pohybovat po lávě, na souši se však pohybují pomalu.

4. Lodě jsou v Minecraftu dopravním prostředkem, i když nejsou oficiálně považovány za zvířata. Z dřevěných prken lze postavit člun, který lze použít k překonávání vodních cest.

Základní zvířata, na kterých můžete v Minecraftu jezdit, jsou následující. Vyberte si zvíře, které nejlépe vyhovuje vašim požadavkům, přičemž mějte na paměti, že každé z nich má svůj jedinečný temperament, rychlost a schopnosti.

Proč nemohu v Minecraftu zkrotit lišku?

Neschopnost vycvičit si lišku ve hře Minecraft může mít několik příčin. Zásadní je si uvědomit, že lišky v Minecraftu je o něco náročnější zkrotit než jiná zvířata, jako jsou psi nebo kočky.

Je možné, že lišku nekrotíte správným způsobem, což může být jednou z příčin. Lišky vyžadují jiný přístup k získání jejich důvěry než jiná zvířata. Kliknutím pravým tlačítkem myši na divokou lišku s určitým předmětem ji nemůžete okamžitě ochočit. Místo toho musíte počkat a postupně si získat její důvěru.

Liška, kterou se snažíte ochočit, nemusí být ještě dospělá, což je další vysvětlení. Ujistěte se, že liška, kterou se snažíte ochočit, je dospělá, protože malé lišky nelze vycvičit.

Je také možné, že lišku, kterou se snažíte ochočit, si již ochočil jiný hráč ve hře. Jakmile je liška jednou ochočena, nemohou se ji ostatní hráči pokoušet ochočit znovu.

V neposlední řadě byste se měli zamyslet nad herním režimem, který používáte. Krocení zvířat nemusí být možné, pokud hrajete v režimu dobrodružství. Ujistěte se, že je možnost krocení zapnutá, pokud hrajete v režimu Přežití nebo Kreativní režim.

Mějte na paměti, že ochočení lišky ve hře Minecraft vyžaduje vytrvalost a vhodnou strategii. Pokud vytrváte a budete se dostatečně snažit, lišku si ve hře nakonec ochočíte!

Sledují ochočené lišky Minecraft?

Ve vzdělávací edici Minecraftu vycvičené lišky skutečně následují hráče. Úspěšně ochočená liška se bude držet hráče a bude ho následovat. To může být užitečné, pokud chcete lišku přemístit nebo ji mít nablízku.