Jak se zbavit Meltana v Pokemon Go. Správa sbírky Meltanů

Pokud hrajete Pokémon Go, s největší pravděpodobností jste narazili na Meltana, záhadného a nepolapitelného Pokémona ocelového typu. Meltan je možná rozkošný a fascinující, ale možná přemýšlíte, co se všemi Meltany, které jste chytili, dělat. O možnostech, jak udržovat svou sbírku Meltanů, se dočtete v tomto článku, spolu s některými často kladenými otázkami týkajícími se Meltanů ve hře Pokémon Go. Co mám ve hře Pokémon Go dělat se všemi svými Meltany?

Pokud máte přebytečné Meltany, existuje řada způsobů, jak s nimi naložit. Jednou z možností je převést je profesoru Willowovi výměnou za bonbóny Meltan. Jednoduše vyberte Meltana, kterého se chcete zbavit, ze svého skladu Pokémonů, dotkněte se tlačítka „Převést“ a je hotovo. Při výběru Meltanů, které chcete vyměnit, mějte na paměti, že jakmile jednou Pokémona převedete, nelze to vzít zpět.

Další možností je zapojit se s Meltanem do boje. Díky své speciální sadě pohybů ocelového typu může být Meltan užitečným nástrojem v nájezdech, bitvách v tělocvičnách a PvP střetnutích. Strategickým využitím Meltana můžete využít jeho výhod a případně si zajistit vítězství. Proto místo toho, abyste se zbavovali každého Meltana, přemýšlejte o tom, že si jich pár schováte pro použití v boji.

Lze Meltana přenést do hry Let’s Go?

Chcete-li hrát Pokémon Let’s Go, Pikachu nebo Let’s Go, Eevee na Nintendo Switch, můžete si Meltan přenést z Pokémon Go. Abyste to mohli udělat, musíte mít přístup do komplexu Pokémon GO Park ve Fuchsia City a propojit svůj účet Pokémon Go s Nintendo Switch. Jakmile budete připojeni, můžete poslat Meltany z Pokémon Go do GO Parku, abyste je mohli chytat ve hrách Let’s Go. Díky tomu můžete zvětšit svou sbírku Meltanů a možná i získat Melmetal, vyvinutou formu Meltana. Dá se ve hře Pokémon Go s Meltanem obchodovat?

Ve hře Pokémon Go můžete s Meltanem obchodovat s ostatními hráči. Obchodování je fantastická metoda, jak zpestřit svou sbírku Pokémonů, a může vám pomoci najít neobvyklé nebo pro daný region specifické Pokémony. Mějte však na paměti, že obchodování vyžaduje těsnou blízkost mezi hráči a může mít i další podmínky, jako je hvězdný prach a úroveň přátelství. Obchodování tedy může být skvělým způsobem, jak sdílet a získat tyto vzácné Pokémony, pokud máte přátele nebo jiné trenéry, kteří mají o Meltana zájem. Meltan se může vyvíjet pouze v Pokémon Go, že?

Melmetal, vyvinutou formu Meltana, lze v současné době získat pouze prostřednictvím Pokémon Go. Aby se Meltan mohl vyvinout, musíte nashromáždit určitý počet bonbónů Meltan. Chycení Meltana, předání Meltana profesoru Willowovi nebo využití vzácných bonbónů jsou způsoby, jak ho získat. Výběrem Meltana ve skladu pokémonů a stisknutím tlačítka „Evolve“, jakmile budete mít dostatek bonbónů Meltan, můžete Meltana vyvinout na Melmetala. Pokud tedy chcete získat Melmetal, nezapomeňte nashromáždit dostatek Meltan Candy, abyste mohli svého Meltana vyvinout.

Závěrem lze říci, že ve hře Pokémon Go můžete sbírku Meltanů spravovat několika způsoby. Meltany můžete používat v boji, přenášet je do hry Pokémon Let’s Go, obchodovat s nimi s ostatními hráči, vyvíjet je na Melmetal a přenášet je k profesoru Willowovi, abyste získali Meltan Candy. Každá volba nabízí jedinečný způsob, jak vylepšit svůj zážitek z Pokémon Go a rozšířit svou sbírku. Než se tedy rozhodnete, jak naložit se svým Meltanem ve hře Pokémon Go, zvažte svůj vkus a cíle.

FAQ
Lze s Melmetalem obchodovat?

Ve hře Pokémon Go lze s Melmetalem obchodovat. Pro obchodování s Melmetalem je však třeba splnit řadu požadavků. V závislosti na stupni přátelství mezi oběma hráči mohou být pro transakci kromě blízkosti obou hráčů stanoveny i další požadavky. Je také důležité mít na paměti, že Melmetal je pokročilou verzí Meltanu, tudíž byste ho k výměně potřebovali.

Je Meltan nejvzácnější Pokémon go?

Nejvzácnějším pokémonem ve hře Pokémon Go však není Meltan. Když byl Meltan poprvé představen, byl to vzácný Pokémon, ale postupem času se díky různým funkcím a událostem stal dostupnějším. Mezi další Pokémony ve hře, kteří jsou považováni za vzácnější, patří legendární Pokémoni jako Mewtwo, Rayquaza a Giratina, stejně jako ti, kteří jsou exkluzivní pro daný region a jsou dostupní pouze prostřednictvím určitých výzkumných misí.

Může být Meltan stále lesklý?

Ve hře Pokémon Go může být Meltan stále lesklý. Na rozdíl od své běžné podoby má lesklý Meltan místo obvyklého šedého těla modrozelené. Protože jsou však lesklí Meltani velmi neobvyklí, může jejich nalezení vyžadovat trochu času a štěstí.