Jak nainstalovat Mapy Google do iPhonu

Mapy Google jsou oblíbený navigační program, který poskytuje podrobné mapy, dopravní aktualizace v reálném čase a pokyny „turn-by-turn“. Přestože jsou iPhony dodávány s vlastní aplikací Mapy společnosti Apple, mnoha uživatelům vyhovuje funkčnost a přesnost Map Google. Tento článek vás provede procesem instalace aplikace Google Maps do iPhonu, pokud si nejste jisti, jak na to. Jak stáhnout aplikaci Mapy Google?

Tyto jednoduché kroky vám pomohou nainstalovat aplikaci Mapy Google do vašeho iPhonu:

Nejprve otevřete obchod App Store: Na domovské obrazovce iPhonu klepněte na ikonu App Store. Je na ní bílé písmeno „A“ uvnitř kruhu na modrém pozadí.

2. Pomocí vyhledávacího pole obchodu App Store najděte Mapy Google tak, že na něj klepnete a zadáte „Google Maps“. Po zadání se začnou objevovat výsledky vyhledávání.

3. Vyberte možnost Mapy Google: Ve výsledcích hledání vyhledejte oficiální aplikaci Mapy Google. Klepnutím na ni přejděte na stránku aplikace.

4. Stáhněte si aplikaci: Na stránce aplikace Mapy Google je možnost „Instalovat“. Chcete-li zahájit postup instalace, klepněte na ni. Můžete být vyzváni k zadání hesla Apple ID nebo k ověření pomocí Touch ID nebo Face ID.

5. Počkejte, dokud nebude instalace dokončena: Na iPhonu se aplikace začne stahovat a instalovat. V závislosti na rychlosti vašeho internetového připojení může proces instalace trvat déle nebo kratší dobu.

6. Použijte Mapy Google: Po dokončení instalace bude na domovské obrazovce iPhonu k dispozici aplikace Mapy Google. Chcete-li aplikaci používat pro navigaci a průzkum polohy, jednoduše na ni klepněte a spusťte ji.

Proč nejsou Mapy Google pro můj iPhone k dispozici? Nemožnost používat aplikaci Google Maps na iPhonu může mít řadu příčin, např: 1. Zastaralý systém iOS: Zkontrolujte, zda je operační systém vašeho iPhonu aktuální. Pro správnou funkci Map Google může být zapotřebí novější verze systému iOS. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru a zkontrolujte, zda nejsou k dispozici aktualizace.

2. Kompatibilita aplikací: Pokud vlastníte starší model iPhonu, je možné, že na vašem telefonu nebude fungovat nejnovější verze Map Google. Za těchto okolností byste měli zvážit upgrade iPhonu na novější model.

3. Omezení aplikací: Je možné, že Mapy Google nelze na vašem iPhonu nainstalovat nebo používat, pokud jsou povoleny limity. Chcete-li zobrazit a změnit omezení aplikací, přejděte do Nastavení > Čas na obrazovce > Omezení obsahu a soukromí. Proč nejsou Mapy Google dostupné v App Store?

Mapy Google můžete získat z obchodu App Store, proto existuje několik možností, proč je nemůžete najít:

1. Regionální omezení: Kvůli regionálním zákonům nebo omezením společnosti Apple nemusí být Mapy Google dostupné ve všech oblastech. Ověřte si, zda je aplikace Mapy Google ve vaší oblasti přístupná.

2. Dočasné odstranění: Příležitostně mohou aktualizace, opravy chyb nebo jiné problémy vyžadovat dočasné odstranění aplikace Mapy Google z obchodu App Store. Za těchto okolností může být nutné počkat, až bude aplikace znovu zařazena do obchodu App Store.

Mapy Google v iPhonu jsou zdarma?

Ano, uživatelé iPhonu mohou získat Mapy Google zdarma. Je k dispozici ke stažení a instalaci zdarma v App Store. Mějte však na paměti, že pro některé funkce, jako jsou aktualizace dopravy v reálném čase a offline mapy, může být nutný účet Google nebo připojení k internetu.

Konečně, nastavení Map Google v iPhonu je jednoduchý postup. Pokyny v tomto příspěvku vám usnadní stažení a instalaci programu z obchodu s programy. Vychutnejte si přesnou navigaci a důkladné mapové funkce aplikace Google Maps v zařízení iPhone.

FAQ
Podporuje iPhone Google mapy?

Mapy Google jsou iPhonem podporovány, ano. Lze ji stáhnout z obchodu App Store a nastavit v libovolném zařízení iPhone. Mapy Google jsou známý mapový a navigační nástroj, který nabízí přesné a podrobné informace o různých místech, směrech, dopravních aktualizacích a další.

Je používání Map Google v iPhonu zdarma?

Ano, používání Map Google v zařízení iPhone je zcela zdarma. Aplikace Mapy Google je k dispozici ke stažení a instalaci zdarma v obchodě App Store. Aplikace navíc nabízí řadu bezplatných funkcí a služeb, včetně navigace, aktualizací dopravy v reálném čase a informací o veřejné dopravě.

Jak stáhnu Mapy Google do telefonu?

Pro instalaci Map Google do iPhonu postupujte podle následujících kroků: 1. Spusťte iPhone a přejděte do obchodu App Store. 2. Klikněte na ikonu vyhledávání v pravém dolním rohu displeje. 3. Do vyhledávacího pole zadejte „Google Maps“. 4. Ve výsledcích vyhledávání vyhledejte oficiální aplikaci Mapy Google a klepněte na ni.

5. Na stránce aplikace naleznete tlačítko „Získat“. Chcete-li zahájit stahování, jednoduše na něj klepněte. 6. Pokud se zobrazí výzva, ověřte stažení pomocí svého Touch ID nebo Apple ID. 7. Pozdržte stahování a instalaci aplikace do iPhonu. 8. Po dokončení instalace se na domovské obrazovce zobrazí symbol Google Maps. Nyní, když byly Mapy Google staženy a nainstalovány do iPhonu, je můžete používat. Otevřete aplikaci, v případě potřeby se přihlaste a poté ji používejte k navigaci, vyhledávání míst a zkoumání toho, co nabízí.