How to Get Evolution Crystals in Pokemon Masters EX

Pokemon Masters EX je oblíbená hra pro chytré telefony, která představuje osobitou variaci původní hry Pokemon. Jedním z klíčových prvků hry je možnost evoluce pokémonů, která jim otevírá nové schopnosti a zvyšuje jejich bojový potenciál. Základním materiálem potřebným pro tento postup jsou evoluční krystaly. V této eseji se podíváme na to, kde sehnat evoluční krystaly, a zodpovíme všechny související dotazy.

Ve hře Pokémon Masters EX existuje několik způsobů, jak získat evoluční krystaly. Nejtypičtějším způsobem je úspěšné splnění určitých úkolů a událostí. Dávejte si pozor na jedinečné události, které dávají krystaly evoluce jako odměny. Nezapomeňte si důkladně přečíst podrobnosti o události, protože k získání drahokamů z těchto událostí je často třeba splnit určitá kritéria nebo cíle.

Střepy evoluce lze navíc použít k výměně za krystaly evoluce. Bojů ve výcvikové oblasti se můžete účastnit a získávat tak evoluční úlomky při postupu hrou. V závislosti na úrovni obtížnosti dávají tyto souboje různé druhy Úlomků evoluce. Dostatečný počet evolučních úlomků můžete vyměnit za evoluční krystaly tak, že nasbíráte dostatečný počet evolučních úlomků.

Každý pokémon ve hře Pokemon Masters EX potřebuje k vývoji určité množství evolučních krystalů. Až budete mít dostatek evolučních krystalů, vyberte Pokémona, kterého chcete vyvinout, tak, že přejdete na kartu Pokémon v hlavní nabídce. Pokémona můžete vyvinout, pokud máte potřebný počet evolučních krystalů. Chcete-li dokončit proces evoluce, stačí se držet pokynů.

Pokemon Masters EX nabízí také Mega evoluci, silnou funkci z her Pokémon. Abyste mohli Pokémonovi umožnit Mega evoluci, musíte nejprve získat speciální předmět zvaný Mega kámen. Tyto kameny lze získat prostřednictvím určitých činností, úkolů nebo jako odměnu za dosažení určitých cílů. Jakmile vlastníte kámen Mega, můžete jím vybavit příslušného pokémona a umožnit mu tak Mega evoluci během boje.

Ve hře Pokemon Masters EX nelze evoluční kameny koupit hned. Je třeba je získat během hraní, jak bylo zmíněno výše. To zdůrazňuje, jak zásadní je účastnit se aktivit, plnit úkoly a postupovat ve hře, abyste získali evoluční krystaly a úlomky.

Závěrem lze říci, že ve hře Pokemon Masters EX je pro sbírání krystalů evoluce nutné účastnit se aktivit, dokončovat úkoly a získávat úlomky evoluce v boji. Sílu a schopnosti vašich Pokémonů lze výrazně zvýšit jejich vývojem a odemknutím Mega evoluce, čímž se stanou mnohem hrozivějšími v boji. Chcete-li tyto neocenitelné materiály získat, sledujte jedinečné události a pokračujte ve hře. Užijte si cestu Pokemon Masters EX a nezapomeňte plně rozvinout svůj tým.

FAQ
Kde koupit evoluční kameny?

Evoluční kameny si ve hře Pokemon Masters EX nemůžete legálně koupit u žádného herního obchodníka ani v žádném obchodě. Evoluční kameny můžete alternativně získat plněním úkolů, účastí v událostech nebo jejich výměnou s konkrétními NPC ve hře. Tyto kameny jsou nezbytné pro vývoj některých Pokémonů do jejich pokročilejších forem. Při procházení hry a účasti na speciálních událostech si tedy dávejte pozor na příležitosti k získání evolučních kamenů.

Kde mohu získat úlomky?

Úlomky můžete ve hře Pokemon Masters EX získat splněním určitých úkolů a aktivit. Zde je několik způsobů, jak získat střepy: Tréninková oblast: Pokud se zúčastníte bojů v tréninkové oblasti, máte šanci získat střepy jako odměnu. Chcete-li zvýšit své šance, dokončujte zápasy s vysokým hodnocením synchronizačního páru. Super těžké tratě: Dokončením super těžkých kurzů ve výcvikové oblasti, bojové vile nebo jiných speciálních událostech můžete získat střepy. Protože obtížnost těchto kurzů je často vyšší, připravte si na to své synchronizační partnery. 3. Speciální události: Dávejte si pozor na jedinečné události, které odměňují účastníky střípky. Shardy získáte za úspěšné dokončení těchto událostí, které mohou zahrnovat časově omezené úkoly a týmové bitvy.

4. Zvěd synchronizačního páru může příležitostně poskytnout shardy jako dodatečnou odměnu. Chcete-li najít shardy pro konkrétní synchronizační dvojice, můžete zkusit štěstí ve skautských vlajkách.

5. Výměnné sklady: Některé směnárny ve hře umožňují vyměnit určité předměty nebo peníze za shardy. Protože se jejich inventář může měnit, nezapomeňte tyto obchody často kontrolovat.

Mějte na paměti, že nová vylepšení a události mohou způsobit, že se dostupnost střepů a způsoby jejich získávání mohou v průběhu času měnit. Chcete-li tedy zvýšit své šance na získání shardů, sledujte nejnovější herní novinky.

Kde získám evoluční předměty?

Ve hře Pokemon Masters EX můžete evoluční předměty získat několika různými způsoby. Zde je několik technik: 1. Dropy z tréninkových oblastí: Vítězství v bitvách v tréninkové oblasti vám přinese nějaké evoluční vybavení. Existuje možnost, že z těchto bitev vypadnou předměty jako evoluční krystaly. 2. Výměna předmětů: V bojové vile a na burze bojových bodů můžete vyměnit bojové body za různé předměty, včetně evolučních předmětů. Až bude požadovaný evoluční předmět k dispozici, sledujte produkty, které jsou aktuálně na skladě, a vyměňte je. Události a speciální mise: Za splnění speciálních misí a účast v tematických událostech získáte evoluční vybavení. Dostupnost těchto aktivit a misí je často časově omezená, takže nezapomeňte často kontrolovat, zda se neotevírají nové možnosti. 4. Synchronizujte příběhy dvojic: Několik příběhů Sync Pair ve hře poskytuje odměny, jako jsou evoluční předměty. Potřebné evoluční předměty můžete získat procházením těchto příběhů a plněním souvisejících úkolů.

5. Nákupy v obchodě: Čas od času může obchod ve hře prodávat evoluční předměty. Dávejte pozor na všechny evoluční produkty, které se stanou přímo přístupné k nákupu v inventáři obchodu.

Vždy dávejte pozor na příležitosti k získání evolučních předmětů ve hře prostřednictvím událostí, cílů a obchodů. Mějte na paměti, že jejich dostupnost se může v průběhu času měnit.