Odhalení možností Ray Tracingu v Minecraftu

Jak zapnout RTX na Minecraft?
Předpřipravené RTX minecraft světy k prozkoumání najdete po spuštění Minecraftu v hlavní nabídce pod tlačítkem Marketplace. Ve vyhledávacím panelu vyhledejte řetězec „RTX“ a všechny odpovídající světy se vám vypíší níže. Cached
Další informace najdete na studuj.digital

Představte se: Technologie Ray tracing výrazně zlepšila vizuální vzhled známé sandboxové hry Minecraft. Ray tracing vylepšuje grafiku hry přesným napodobováním chování světla a vytváří tak působivé vizuální efekty. V tomto článku vám vysvětlíme, jak v Minecraftu povolit ray tracing, a odpovíme na některé často kladené otázky týkající se této technologie.

Jak zprovoznit Ray Tracing v Javě ve hře Minecraft: V současné době podporuje ray tracing pouze Java verze Minecraftu. Abyste mohli ray tracing povolit, potřebujete grafickou kartu, která je s touto funkcí kompatibilní. Grafické karty řady RTX společnosti Nvidia jsou vyrobeny výslovně tak, aby umožňovaly ray tracing. Při použití karty RTX proveďte následující akce: 1. Zkontrolujte, zda máte načteny nejnovější ovladače grafické karty.

2. Získejte nejnovější verzi Minecraft Java Edition a nainstalujte ji. 3. Otevřete kartu „Instalace“ v programu Minecraft Launcher. 4. Vyberte verzi Minecraftu, která je kompatibilní s možnostmi vaší grafické karty; měla by mít v názvu „RTX“. 5. Chcete-li spustit hru se zapnutým ray tracingem, klikněte na tlačítko „Play“.

Může můj počítač spustit Ray Tracing v Minecraftu? Než se pokusíte povolit ray tracing ve hře Minecraft, ujistěte se, že váš počítač splňuje tyto předpoklady. Pro provoz Minecraftu s ray tracingem jsou doporučeny následující požadavky:

PROCESOR: AMD Ryzen 5 2600 nebo vyšší nebo Intel Core i5-6600 – GPU: – grafický procesor s podporou technologie tracing tracing: GeForce RTX 2060 nebo vyšší od společnosti Nvidia – Paměť: 8 GB nebo více – Úložiště SSD pro rychlejší načítání Použitý operační systém: Windows 10 (64bitový).

Ray tracing v Minecraftu by měl být možný, pokud váš počítač splňuje tyto předpoklady. Ray tracing je náročná funkce, proto mějte na paměti, že může zpomalit váš systém. Pro dosažení nejlepšího výkonu může být nezbytné upgradovat hardware nebo změnit nastavení hry ve hře.

Ray Tracing bez zapnutého RTX:

Pokud chcete v Minecraftu používat ray tracing, ale nemáte grafickou kartu RTX, můžete to obejít. Chcete-li ve hře znovu vytvořit efekty ray tracingu, využijte mody jako „SEUS PTGI“ (Sonic Ether’s Unbelievable Shaders – Path Traced Global Illumination). Je zásadní mít na paměti, že tyto mody nemusí nabízet stejnou úroveň vizuální věrnosti jako skutečné ray tracing a pro jejich správné fungování může být nutný výkonnější stroj.

Jak aktivovat RTX: Pokud máte potřebný hardware, je povolení ray tracingu v Minecraftu jednoduchý proces. Ray tracing v Minecraftu Java Edition lze povolit jednoduše podle pokynů uvedených dříve v tomto příspěvku. Po spuštění hry s povoleným ray tracingem si můžete vychutnat nádherné vizuální efekty a vylepšené světelné efekty.

Shrnutí:

Ray tracing dodává hře Minecraft nový stupeň realismu tím, že umožňuje hráčům plně se ponořit do přesného osvětlení a odrazů. Ray tracing ve hře Minecraft Java Edition lze povolit provedením akcí uvedených v tomto článku. Svůj zážitek z Minecraftu můžete posunout do nových vizuálních výšin, ať už máte grafickou kartu RTX, nebo zvolíte jiné přístupy. Připravte se na zbrusu nový průzkum kostičkovaného vesmíru!

FAQ
Je RTX Minecraft na Javě?

Ne, RTX Java Minecraft nepodporuje. Nyní ji nabízí pouze edice Minecraftu Bedrock, která je k dispozici pro Windows 10, Xbox One a mobilní zařízení. Ray tracing není v současné době verzí Minecraftu v Javě podporován.

Může Minecraft v Javě spustit RTX?

Ne, Java edice Minecraftu není vybavena nativními možnostmi ray tracingu. Funkci ray tracingu má pouze edice Minecraftu Bedrock, která zahrnuje verze pro Windows 10 a Xbox Series X/S.

Jak povolím ray tracing?

Chcete-li v Minecraftu povolit ray tracing, musíte provést následující akce: Pro Ray tracing je nutná grafická karta podporující technologii DirectX Raytracing (DXR), proto se ujistěte, že ji máte. Zkontrolujte, zda váš grafický procesor podporuje technologii ray tracing. Nainstalujte nejnovější grafické ovladače tak, že navštívíte webové stránky výrobce grafického procesoru a stáhnete si nejnovější ovladače pro konkrétní model grafické karty. Ray tracing potřebuje k efektivnímu fungování aktuální ovladače. 3. Aktualizujte aplikaci Minecraft: Zkontrolujte, zda je v počítači nastavena nejnovější verze hry. Ujistěte se, že používáte oficiální verzi Minecraft Bedrock Edition, protože pouze tato verze obsahuje ray tracing. 4. Zakupte si kompatibilní balíček zdrojů: Abyste mohli plně využívat ray tracing, musíte si nainstalovat kompatibilní balíček zdrojů. Některé balíčky zdrojů jsou vytvořeny speciálně pro využití ray tracingu a nabízejí vylepšené osvětlení, odrazy a stíny. 5. Zapněte ray tracing v nastavení tak, že spustíte Minecraft a přejdete na obrazovku nastavení. Měli byste být schopni zapnout ray tracing pomocí přepínače, který najdete v možnostech „Video“ nebo „Grafika“. Po zapnutí bude sledování paprsků povoleno a hra bude pokračovat. 6. Upravte nastavení ray tracingu: Možnosti hry mohou obsahovat volby pro změnu efektů ray tracingu. Podle svých preferencí a možností systému můžete změnit proměnné, jako je kvalita stínů, odrazy a další estetická vylepšení.

Nezapomeňte, že zapnutí ray tracingu může mnohem více zatížit hardware počítače, což může mít vliv na výkon. Chcete-li zajistit bezproblémový herní zážitek, upravte nastavení odpovídajícím způsobem. Ray tracing je v současné době podporován pouze špičkovými počítači a vyžaduje odpovídající hardware, mějte na paměti. Na starších nebo méně sofistikovaných počítačích nemusí být podporováno.