MLB The Show 17 Custom Walk Up Music. Jak si přizpůsobit baseballový zážitek

Can you add your own music to MLB The Show?
On all other consoles, players will have 3 slots to set the Walk-Up music, 1 slot to set the Home Run celebration, and 3 slots for Pitcher Entry music. Players will not be able to upload your own music on PlayStation 5, Xbox One, Xbox X|S, and Nintendo Switch.
Další informace najdete na theshow.sonysandiegostudio.games

Baseball je již dlouho známý svými propracovanými zvyky a osobitými ceremoniály. Soundtrack při rozchodu, který každý hráč slyší, když se blíží k metě, je jedním z nejnapínavějších a nejcharakterističtějších prvků hry. Hráči ve známé baseballové videohře MLB The Show 17 mohou hudbu při rozchodu změnit, a dodat tak hře jedinečnější atmosféru. Jak vybrat baseballovou walk-up skladbu, jak stáhnout hudbu do hry MLB The Show, zda mají profesionální baseballoví hráči walk-up skladby a jakou aplikaci můžete pro walk-up skladby použít, o tom všem se dočtete v tomto článku.

Ideální walk-up song je otázkou vkusu a často odráží charakter a smysl pro styl hráče. Při výběru hudby pro baseballovou rozcvičku berte v úvahu žánr, tempo a text písně. Musí to být něco, co vás motivuje a nabudí k nejlepšímu výkonu. K dispozici je široká škála žánrů, včetně rocku, hip-hopu, country, a dokonce i tradiční stadionové hymny. Klíčové je najít skladbu, která vás osloví a vhodně naladí na hru.

Abyste si mohli stáhnout hudbu do hry MLB The Show 17, musíte provést několik jednoduchých úkonů. Nejprve se ujistěte, že máte k dispozici flash disk USB s dostatečným prostorem pro uložení skladeb, které chcete poslouchat. Poté vyhledejte skladby, které si chcete stáhnout do počítače, aby se přehrávaly během hudební vycházky. Po stažení skladeb je přeneste na jednotku USB flash. Spusťte hru MLB The Show 17 vložením jednotky USB flash do systému PlayStation 4. Přejděte do nabídky nastavení a vyberte možnost „Vlastní hudba“. Skladby na jednotce USB flash pak můžete importovat do hry a nastavit je jako hudbu na uvítanou.

Ačkoli je funkce vlastní hudby pro rozchod ve hře MLB The Show 17 velmi oblíbená, je nutné si uvědomit, že ne všichni profesionální hráči baseballu mají ve skutečnosti skladby pro rozchod. Vlastní hudba pro rozchod je běžnější ve vysokoškolském baseballu a v nižších ligách. V poslední době je však běžnější, že hráči MLB mají walk-up melodie. Kromě chování na hřišti jsou hráči jako Bryce Harper, Mike Trout a Giancarlo Stanton proslulí svými výraznými a nezapomenutelnými walk-up melodiemi.

Pokud hledáte aplikaci pro organizaci a správu písní na rozchod, máte na výběr z různých možností. „Walkout Song DJ“, oblíbený program, vám umožní uspořádat si hudbu pro vycházky do playlistů pro různé scénáře. Kromě toho program nabízí funkce, jako jsou efekty fade-in a fade-out, které zaručují plynulý přechod mezi skladbami. Třetí volbou je program „Walk-Up Song DJ“, který poskytuje stejné funkce a umožňuje vytvářet seznamy skladeb na základě různých herních podmínek.

V neposlední řadě vám MLB The Show 17 nabízí zábavnou možnost přizpůsobit si zážitek z baseballové hry výběrem vlastní hudby pro rozchod. Při výběru ideální walk-up skladby zohledněte své preference a atmosféru, kterou chcete vytvořit. Pomocí USB flash disku je stažení hudby do hry MLB The Show 17 jednoduchý proces. Přestože ne všichni profesionální hráči baseballu mají walk-up hudbu, získala tato praxe v poslední době na popularitě. Možnosti jako „Walkout Song DJ“ a „Walk-Up Song DJ“ nabízejí dobré nástroje pro uspořádání hudby, pokud chcete spravovat své walk-up songy pomocí aplikace. Vytvořte si nyní svůj vlastní mix hudby pro vycházení a vezměte si talíř ve velkém stylu!

FAQ
Spolupracuje aplikace BallparkDJ se službou Spotify?

BallparkDJ se skutečně integruje se službou Spotify. Uživatelé mobilní aplikace BallparkDJ si mohou přizpůsobit walk-up hudbu pro hru MLB The Show 17. Uživatelé si díky propojení se službou Spotify mohou vybrat skladby ze svých playlistů Spotify, které budou ve hře používat jako hudbu pro rozchod. Hráči si díky této funkci mohou dopřát přizpůsobený baseballový zážitek.

Jak si vybrat vstupní píseň?

Pokyny pro výběr vstupní písně ve hře MLB The Show 17 jsou následující: 1. Spusťte hru a zvolte hlavní nabídku. 2. Zvolte si vstupní píseň. V kroku 2 vyberte možnost „Přizpůsobit“ a poté „Možnosti“. 3. V nabídce „Options“ (Možnosti) vyberte položku „Audio“ (Zvuk) a poté „Music“ (Hudba). 4. Vyberte si vstupní skladbu z dostupných možností v této části.

5. Pokud si přejete použít jedinečnou melodii, můžete do hry nahrát i vlastní hudbu. Za tímto účelem zvolte „Import Music“ (Importovat hudbu) a dodržujte pokyny na obrazovce, abyste přidali vybranou skladbu nebo skladby z disku USB. 6. Po výběru nebo importu požadované skladby uložte úpravy a opusťte nabídku.

Vámi vybraná skladba bude nyní hrát jako hudba při vstupu do hry a při vašem nástupu. Bavte se a vytvořte si jedinečný baseballový zážitek!

Jaká je Altuveho píseň při nástupu?

V odpovědi na dotaz je uvedeno, že článek s názvem „MLB The Show 17 Custom Walk Up Music. Jak si přizpůsobit svůj baseballový zážitek“ se nezmiňuje o písni pro rozchod, kterou používá Altuve.