Jak vypnout odstávku na Apple Watch SE

Jak vypnout automatický jas na Apple Watch?
Chcete-li vypnout automatický jas, postupujte takto.

  1. Na svém iPhonu nebo iPadu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Vyberte Obecné – Zpřístupnění
  3. Klepněte na možnost: Nastavení displeje, která by měla být zapnutá.
  4. Vypněte posuvník vedle položky Automatický jas.
Další informace najdete na istyle.cz

Pokud máte Apple Watch SE, pravděpodobně jste při seznamování s jejich funkcemi slyšeli frázi „odstávka“. Pomocí funkce Downtime můžete regulovat čas strávený na obrazovce a dělat si v hodinkách Apple Watch přestávky. Mohou však nastat situace, kdy budete chtít tuto funkci vypnout. V tomto článku vás provedeme postupem vypnutí prostoje na hodinkách Apple Watch SE.

Proč dochází na mých hodinkách Apple Watch k prostojům?

Funkce Apple Screen Time, která podporuje rozumné používání zařízení, zahrnuje prostoje. Dává vám možnost odpojit se a soustředit se na jiné věci tím, že umožňuje definovat konkrétní časy, během nichž jsou určité aplikace a upozornění zakázány. Ve výchozím nastavení je prostoj naplánován na večer, abyste mohli klidně spát a nebyli rušeni. Je funkce Čas u obrazovky dostupná v hodinkách Apple Watch SE?

Funkce Screen Time, která umožňuje prostoje, je v hodinkách Apple Watch SE přítomna, ano. Tuto funkci mají i ostatní modely hodinek Apple Watch. Pomocí funkce Screen Time můžete regulovat oznámení, nastavit omezení aplikací a získat přehled o každodenním používání zařízení, abyste našli správnou rovnováhu mezi přítomností online a přítomností v přítomnosti. Jak mohu v nastavení vypnout čas prostoje? Pomocí těchto rychlých akcí můžete prostoje na hodinkách Apple Watch SE zastavit:

1. Na hlavní obrazovce hodinek Apple Watch spusťte aplikaci „Nastavení“.

2. Přesuňte kurzor dolů a vyberte možnost „Čas u obrazovky“. 3. Poté vyberte možnost „Prostoje“.

4. Zde můžete zapnout nebo vypnout funkci „Prostoje“. Chcete-li přepínač vypnout, posuňte jej doleva.

Po dokončení těchto pokynů již nebudou hodinky Apple Watch SE vykazovat prostoje. To znamená, že bez ohledu na případné plánované odstávky budete mít vždy přístup k aplikacím a přijímat oznámení.

Jak mohu kontrolovat prostoje zařízení Apple?

Na iPhonu můžete rychle změnit nastavení, pokud se rozhodnete mít prostoje zapnuté. Chcete-li se vypořádat s odstávkami, proveďte následující akce:

1. Spusťte aplikaci „Nastavení“ v iPhonu.

2. Přesuňte kurzor dolů a vyberte možnost „Čas u obrazovky“. 3. Klikněte na položku „Prostoje“. 4. Zde si můžete přizpůsobit dobu prostojů výběrem z několika alternativ. Můžete určit, které aplikace jsou během prostoje povoleny, povolit nebo zakázat hovory, a dokonce navrhnout osobní časový plán, který vyhovuje vašim potřebám.

Nastavení prostojů můžete řídit tak, abyste dosáhli dokonalé rovnováhy mezi připojením a používáním Apple Watch SE podle potřeby.

Závěrem lze říci, že prostoje jsou užitečnou funkcí hodinek Apple Watch SE, která může pomoci s řízením času stráveného u obrazovky a udržováním zdravého digitálního životního stylu. Pokud však chcete, můžete tuto funkci rychle vypnout podle výše uvedených pokynů. Chcete-li zůstat ve spojení a zároveň zůstat přítomni v reálném světě, správa prostojů spočívá v nalezení správné rovnováhy, která vám bude vyhovovat.

FAQ
Jak na hodinkách Apple Watch vypnu časové údaje?

Pomocí těchto jednoduchých kroků můžete na hodinkách Apple Watch SE vypnout časově citlivá oznámení: Začněte tím, že odemknete hodinky Apple Watch SE a přejdete na hlavní obrazovku. 2. Chcete-li vstoupit do Centra oznámení, přejeďte prstem od horního okraje obrazovky směrem dolů. 3. Přejetím prstem shora dolů klikněte na tlačítko „Upravit“ ve spodní části Centra oznámení. 4. Zobrazí se seznam vašich vybraných oznámení. Měla by se v něm nacházet část označená jako „Časově citlivé“. 5. Vypněte nastavení „Time Sensitive“ klepnutím na zelený přepínač vedle něj. Po vypnutí přepínač zešedne. Po vypnutí upozornění Time Sensitive uložte změny výběrem možnosti „Done“ (Hotovo) a opusťte režim úprav.

6. Provedením těchto kroků jste úspěšně vypnuli upozornění Time Sensitive na hodinkách Apple Watch SE.

Jak vypnout časové prostoje v systému IOS?

Vypnutí funkce Prostoje v systému iOS provedete podle následujících pokynů: 1. Na iPhonu nebo iPadu s operačním systémem iOS spusťte aplikaci „Nastavení“. 2. Stiskněte klávesu Nabídka.

2. Přesuňte kurzor dolů a vyberte možnost „Čas u obrazovky“. 3. V nabídce Čas obrazovky vyberte možnost „Prostoje“. 4. Přepněte přepínač vedle položky „Downtime“ do polohy vypnuto. Když je přepínač vypnutý, změní barvu na šedou. Po vypnutí funkce Downtime nebudete omezeni ve využívání konkrétních aplikací nebo funkcí během stanovených hodin Downtime.

Vydrží Apple Watch SE celý den?

Hodinky Apple Watch SE jsou vyrobeny tak, aby na jedno nabití fungovaly nepřetržitě. Výdrž baterie Apple Watch SE může při běžném používání snadno dosáhnout až 18 hodin. Výdrž baterie se však může lišit v závislosti na zvyklostech používání, nastavení a nainstalovaných programech. Výdrž baterie hodinek Apple Watch SE můžete také maximalizovat, aby vydržely celý den, a to změnou nastavení, jako je jas obrazovky a oznámení.