Instalace zvonku Eufy. Průvodce krok za krokem

Nejmodernější a bezpečný způsob, jak sledovat a chránit svůj majetek, nabízí zvonek Eufy. Díky rychlé a jednoduché instalaci bude váš zvonek funkční během okamžiku. Abychom zajistili bezproblémovou instalaci, provedeme vás postupem v tomto příspěvku. Budeme se také zabývat některými souvisejícími otázkami.

1. Připojení zvonku Eufy Doorbell k síti Wi-Fi: Před zahájením instalace musí být zvonek Eufy Doorbell připojen k síti Wi-Fi. Postupujte podle následujících kroků, abyste toho dosáhli: a. Do svého chytrého telefonu stáhněte aplikaci Eufy Security. Mohou ji používat zařízení se systémem iOS i Android. Otevřete aplikaci, přihlaste se, pokud již máte účet, nebo si jej vytvořte.

b.

Klepnutím na tlačítko „+“ přidejte nové zařízení a poté vyberte možnost „Doorbell“.

d. Chcete-li připojit zvonek Eufy Doorbell k síti Wi-Fi, postupujte podle pokynů na obrazovce. Ujistěte se, že zadané heslo Wi-Fi je správné.

2. Ideální místo pro instalaci zvonku Eufy Doorbell: Pro optimální fungování je umístění zvonku Eufy Doorbell zásadní. Pro nalezení ideálního umístění můžete použít následující rady: a. Umístěte zvonek ve výšce 48 až 56 palců (122 až 142 cm) nad podlahou. Tím zajistíte, že na něj většina lidí pohodlně uvidí.

b. Umístěte zvonek tak, aby byl dobře viditelný od vchodových dveří a z jejich okolí.

c. Zkontrolujte, zda zornému poli kamery nic nebrání, včetně větví stromů nebo jiných předmětů.

d. Pokud je to možné, vyberte místo, které je chráněno před silným větrem a přímým slunečním zářením. Pokud tak učiníte, vydrží váš zvonek déle.

3. Připojení základny zvonku Eufy:

Pro připojení zvonku Eufy Doorbell k domácí síti je nutná základnová stanice. Při připojování zvonku k základní stanici postupujte podle následujících postupů:

a. Připojte základní stanici k routeru pomocí ethernetového kabelu zapojením do elektrické zásuvky.

b. V aplikaci Eufy Security otevřete stránku „Zařízení“.

Klikněte na tlačítko „+“, vyberte položku „Doorbell“ a poté vyberte možnost „Connect to an Existing Base Station“ (Připojit k existující základní stanici).

d. Chcete-li spárovat zvonek Eufy Doorbell se základní stanicí, postupujte podle pokynů na obrazovce. Po připojení můžete zvonek začít používat.

4. Zajištění napájení zvonku Eufy Doorbell: K napájení zvonku Eufy Doorbell lze použít stávající kabel zvonku nebo dobíjecí baterii. Postup ovládání vašeho domovního zvonku je následující:

a. Použití stávajícího vedení zvonku: K napájení zvonku Eufy Doorbell můžete použít kabeláž ze stávajícího zvonku. Dráty zvonku je třeba pouze připojit ke správným svorkám na zvonku. Před prací s jakýmkoli zapojením nezapomeňte vypnout napájení. Dobíjecí baterie: Pokud ještě nemáte kabeláž zvonku nebo pokud dáváte přednost bezdrátovému řešení, můžete k napájení zvonku Eufy Doorbell použít dodanou dobíjecí baterii. Jednoduše sejměte kryt baterie zvonku, nainstalujte baterii a vyměňte ji. K dobíjení baterie lze použít dodaný kabel USB.

Konečně, nastavení zvonku Eufy je jednoduchý postup. Podle výše uvedených kroků můžete zvonek rychle připojit k síti Wi-Fi, najít ideální místo pro instalaci, připojit jej k základně a nechat se napájet buď dobíjecí baterií, nebo stávající kabeláží zvonku. Využijte pohodlí a bezpečí, které zvonek Eufy nabízí vašemu domu!

FAQ
Jak nainstalovat kabelový inteligentní zvonek?

Při instalaci kabelového chytrého zvonku je třeba postupovat podle následujících podrobných pokynů: 1. Sestavte si potřebné nářadí a vybavení: Než začnete, ujistěte se, že máte sadu kabelového chytrého zvonku, zkoušečku napětí, šroubovák, elektrikářskou pásku, štípačky na dráty, vrtačku, šrouby a zvonek, jako je Eufy Doorbell. 2. Odpojte napájení: Najděte jistič, který ovládá napájení zvonku, který právě máte, a vypněte ho. Tento úkon je nezbytný pro vaši bezpečnost. 3. Odpojte všechny kabely, které jsou připojeny ke starému zvonku, a odšroubujte jej ze zdi. Než budete pokračovat, použijte zkoušečku napětí, abyste se ujistili, že vodiči neprotéká elektřina. 4. Montážní držák ze sady chytrého zvonku by měl být umístěn v souladu s otvory ve vaší zdi, aby mohl být připevněn.

4. K pevnému ukotvení držáku použijte elektrickou vrtačku. 5. Pro dokončení pátého kroku by měly být vodiče z vašeho stávajícího zvonku připojeny k odpovídajícím svorkám na zadní straně chytrého zvonku. Vodiče mají často šrouby nebo přípojky s označením „Přední“ a „Transformátor“. Abyste zvonek zajistili, opatrně jej vyrovnejte s montážním držákem a zatlačte jej, dokud neuslyšíte cvaknutí. Ujistěte se, že je pevně připevněn. Zapněte napájení na jističi a vyzkoušejte zvonek, zda funguje správně.

7. Pokud stále nefunguje, zkontrolujte znovu elektrická připojení a proveďte příslušné odstranění závad.

8. Upravte nastavení: Pokud váš chytrý zvonek obsahuje další funkce nebo nastavení, například detekci pohybu nebo připojení Wi-Fi, postupujte podle pokynů výrobce a nakonfigurujte je podle svého vkusu.

Nezapomeňte si přečíst konkrétní pokyny k instalaci dodané s kabelovým chytrým zvonkem, protože se mohou výrazně lišit v závislosti na zvolené značce a modelu.

Jak připojím zvonek k síti Wi-Fi?

Při připojování zvonku Eufy Doorbell k síti Wi-Fi dodržujte následující podrobné pokyny: 1. Zkontrolujte, zda je zvonek Eufy Doorbell připojen k síti Wi-Fi. Ujistěte se, že je zvonek Eufy Doorbell zapnutý a správně nainstalovaný.

2. Na svém chytrém telefonu nebo tabletu si stáhněte a použijte aplikaci Eufy Security. 3. Zaregistrujte si nový účet Eufy nebo se přihlaste ke stávajícímu účtu. 4. Chcete-li zahájit postup nastavení, klepněte v aplikaci na znak „+“ nebo na možnost „Přidat zařízení“. 5. V seznamu dostupných zařízení vyberte položku „Doorbell“.

6. Podle pokynů na obrazovce přepněte zvonek do režimu párování. Obvykle toho dosáhnete tak, že na zvonku krátce podržíte tlačítko nastavení, dokud nezačne blikat kontrolka LED. 7. Jakmile bude zvonek v režimu párování, aplikace vás vyzve k připojení k síti Wi-Fi. Přejděte do nastavení Wi-Fi v zařízení a vyberte síť s názvem uvedeným v aplikaci. 8. Vraťte se do aplikace Eufy Security a počkejte, až identifikuje síť Wi-Fi zvonku. 9. V seznamu vyberte domácí síť Wi-Fi a po výzvě zadejte heslo Wi-Fi. Aplikace se nyní pokusí připojit zvonek k síti Wi-Fi ve vašem domě. Buďte trpěliví; tento proces může trvat několik minut. Po úspěšném připojení zvonku k síti Wi-Fi budete vyzváni k pojmenování zvonku a úpravě jeho nastavení. 12. Chcete-li dokončit postup nastavení, řiďte se dalšími pokyny na obrazovce, které se mohou zobrazit.

Tyto úkony by měly zvonek Eufy úspěšně připojit k síti Wi-Fi a umožnit vám přístup a vzdálenou správu pomocí aplikace Eufy Security.