Jak používat AOMEI Backupper. Komplexní průvodce

Is Aomei a Chinese company?
The Chinese company AOMEI Technology is fully devoted to global data insurance.
Další informace najdete na techjury.net

AOMEI Backupper je robustní a uživatelsky přívětivý program pro zálohování a obnovu, který vám umožní uložit vaše důležitá data a obnovit je v případě jakýchkoli nepředvídaných okolností. V tomto příspěvku vás provedeme každým krokem používání programu AOMEI Backupper, od vytváření záloh po obnovu obrázků a zaručení bezpečnosti vašich dat. Jak program AOMEI Backupper funguje? Program AOMEI Backupper mohou snadno ovládat jak začínající, tak zkušení uživatelé díky jeho jednoduchému a intuitivnímu uživatelskému rozhraní. Zálohování systému, zálohování disku, zálohování diskových oddílů a zálohování souborů jsou jen některé z možností zálohování, které nabízí. Máte možnost minimalizovat úložný prostor vytvářením přírůstkových záloh namísto úplných záloh, které ukládají pouze změny provedené od poslední zálohy.

Použití programu AOMEI Backupper k vytvoření zálohy

Při zálohování dat pomocí programu AOMEI Backupper postupujte podle následujících kroků:

1. Získejte program AOMEI Backupper z oficiálních webových stránek a nainstalujte jej. Spusťte program a vyberte kartu „Zálohování“. 3. Vyberte typ zálohy, například zálohu systému nebo zálohu souborů, kterou chcete vytvořit. 4. Vyberte zdrojové oddíly nebo soubory, které chcete zálohovat. 5. Výběrem umístění rozhodněte, kam chcete zálohu uložit. Může to být síťové umístění, externí pevný disk nebo dokonce cloudové úložiště. 6. Upravte možnosti zálohování podle svých představ, například úroveň šifrování, plán a kompresní poměr. 7. Po přezkoumání předvoleb zálohování klikněte na tlačítko „Start Backup“ (Spustit zálohování), čímž zahájíte postup zálohování.

Obnovení bitové kopie pomocí programu AOMEI Backupper

Pokud potřebujete obnovit bitovou kopii vytvořenou pomocí programu AOMEI Backupper, je třeba postupovat podle následujících kroků: Otevřete program AOMEI Backupper a vyberte kartu „Restore“. 2. Ze seznamu vyberte záložní obraz, který chcete obnovit. 3. Určete, kam chcete obnovenou bitovou kopii uložit. Aby nedošlo k přepsání dat, ujistěte se, že je v jiném umístění než původní zdroj. 4. Po zaškrtnutí možností obnovy klikněte na tlačítko „Start Restore“ (Spustit obnovu), čímž zahájíte proces obnovy.

Zálohování AOMEI je bezpečné?

Program AOMEI Backupper používá pokročilé šifrovací algoritmy, které zaručují bezpečnost zálohovaných dat. K dispozici je ochrana heslem a podporováno je 256bitové šifrování AES, které je považováno za velmi bezpečné. AOMEI Backupper navíc kontroluje integritu záložního obrazu, aby se ujistil, že s ním nebylo během zálohování manipulováno nebo že nebyl poškozen.

Jak lze zálohovat v programu AOMEI Backupper? Za účelem ochrany instalace programu AOMEI Backupper můžete vytvořit zálohu systému, která obsahuje soubory programu AOMEI Backupper a jeho nastavení. Díky tomu můžete snadno obnovit program AOMEI Backupper a další data v případě, že se dostanete do problémů nebo budete muset přeinstalovat operační systém. Pro vytvoření zálohy systému jednoduše proveďte dříve popsané postupy a nezapomeňte jako zdroj zvolit umístění instalace programu AOMEI Backupper.

Souhrnně lze říci, že AOMEI Backupper je důvěryhodný, účinný program pro zálohování a obnovu, který nabízí úplné zabezpečení dat. Díky jeho uživatelsky přívětivému rozhraní a robustním funkcím můžete jednoduše vytvářet zálohy, obnovovat obrazy a chránit bezpečnost svých dat. Program AOMEI Backupper můžete bez obav používat k ochraně svých důležitých souborů a systému podle pokynů uvedených v tomto článku.

FAQ
Mohu spustit AOMEI z USB?

Ano, ke spuštění programu AOMEI Backupper můžete použít disk USB. Aniž byste museli program instalovat na pevný disk počítače, nabízí AOMEI Backupper přenosnou verzi programu, kterou lze použít k instalaci a ovládání programu přímo z disku USB. Pokud potřebujete používat program AOMEI Backupper na více počítačích nebo pokud potřebujete provádět operace zálohování nebo obnovení na počítači, který ještě nemá nainstalovaný program AOMEI Backupper, je to docela užitečné. Stačí si stáhnout přenosnou verzi programu AOMEI Backupper a uložit ji na zařízení USB. Poté můžete připojit jednotku USB k libovolnému počítači a ihned spustit program AOMEI Backupper.

Jak obnovím fotografie ze zálohy?

Níže uvedené kroky lze použít k obnovení fotografií ze zálohy pomocí programu AOMEI Backupper: V prvním kroku spusťte v počítači program AOMEI Backupper. 2. Kliknutím na kartu „Restore“ (Obnovit) v horní části rozhraní vyberte možnost „Restore“ (Obnovit). 3. Rozhodněte, který obraz zálohy obsahuje fotografie, které chcete obnovit. V závislosti na svých požadavcích můžete zvolit buď úplnou zálohu systému, nebo zálohu přizpůsobených souborů. 4. Rozhodněte, kam chcete zálohu obnovit, a pak toto umístění vyberte. Aby nedošlo k přepsání stávajících souborů, doporučujeme zvolit jiné místo než výchozí cestu. 5. Vyberte obraz zálohy v levém podokně a klikněte na možnost „Files“ (Soubory). 6. Pomocí záložního obrázku přejděte do umístění, kde jsou uloženy vaše fotografie. Chcete-li najít přesnou složku nebo soubory, které chcete obnovit, můžete procházet strukturu složek. Po vyhledání příslušných obrázků zaškrtněte políčko u nich a vyberte je k obnově. 8. Kliknutím na tlačítko „Restore“ v pravém dolním rohu rozhraní vyberte možnost „Restore“. 9. Program AOMEI Backupper zahájí proces obnovy a po jeho dokončení budou vaše obnovené obrázky ve složce, kterou jste zvolili jako cílovou.

Abyste předešli ztrátě nebo přepsání dat, vždy před zahájením postupu obnovy pečlivě zkontrolujte cílovou složku a ujistěte se, že máte dostatek místa na disku.

Umí AOMEI obnovit soubory?

Odpověď zní: Program AOMEI Backupper umí obnovit soubory. Uživatelé mohou využít jeho schopnost obnovy souborů k selektivnímu obnovení konkrétních souborů nebo složek ze záložního obrazu. Namísto obnovy celého systému nebo obrazu disku to může být užitečné, pokud je třeba obnovit pouze několik souborů. Uživatelsky přívětivé rozhraní programu AOMEI Backupper usnadňuje procházení záložních obrazů a výběr souborů nebo složek, které je třeba obnovit.