Jak odstranit modré zvýraznění v Gmailu

Jak zrušit reklamy v Gmailu?
Jak odstranit reklamu

  1. Přihlaste se k účtu Google Ads.
  2. V nabídce stránek vlevo klikněte na Reklamy a rozšíření.
  3. Zaškrtněte políčko u reklamy, kterou chcete odstranit.
  4. V horní části tabulky statistik reklam klikněte na rozbalovací nabídku Upravit.
  5. Vyberte Odstranit.
Další informace najdete na support.google.com

Všimli jste si někdy, že některé e-maily, které vám chodí do Gmailu, mají modré zvýraznění? Čtení e-mailů se může stát náročným kvůli rušivému charakteru tohoto modrého zvýraznění. Naštěstí existuje několik jednoduchých kroků, kterými se můžete modrého zvýraznění v aplikaci Gmail zbavit a vrátit svou e-mailovou schránku do normálního stavu. Tento článek se bude zabývat příčinami modrého zvýraznění e-mailů, způsobem jeho zastavení, návratem k výchozímu rozhraní služby Gmail a důvody, proč jsou některé e-maily psány modře. Proč jsou mé e-maily v aplikaci Gmail zvýrazněny modře?

E-mail byl automatickými algoritmy služby Gmail označen jako „Důležitý“, pokud je v aplikaci Gmail zvýrazněn modře. Adresa odesílatele, obsah e-mailu a vaše předchozí kontakty s podobnými e-maily jsou jen některé z údajů, které Gmail využívá k rozhodnutí, jak důležitý e-mail je. Pomocí této funkce můžete uspořádat a soustředit se na zprávy ve své schránce, které jsou nejdůležitější. Jak lze v aplikaci Gmail vypnout zvýrazňování?

Modrého zvýraznění v aplikaci Gmail se můžete zbavit následujícími kroky: Otevřete službu Gmail a přihlaste se ke svému účtu. 2. 3. Klepnutím na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu rozhraní služby Gmail otevřete nabídku Nastavení. V kroku 3 vyberte z rozevírací nabídky položku „Nastavení“. 4. Na stránce Nastavení vyberte kartu „Doručená pošta“. 5. Vyhledejte část „Důležité značky“ posunutím dolů. 6. Zde si můžete vybrat, zda chcete vypnout označování důležitosti. Chcete-li modré zvýraznění vypnout, vyberte vedle něj přepínač „Bez značek“. 7. Chcete-li úpravy použít, posuňte se na konec stránky a klikněte na tlačítko „Uložit změny“. Tyto postupy vám pomohou zbavit se modrého podtrhávání e-mailů a dát doručené poště konvenčnější vzhled. Jak mohu znovu získat přístup ke své staré službě Gmail?

Pokud se vám líbí, můžete se vrátit k tradičnímu rozhraní služby Gmail následujícím postupem:

1. Otevřete Gmail a přihlaste se pomocí svých přihlašovacích údajů. 2. Klepnutím na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu rozhraní Gmail přejděte do nabídky Nastavení. V kroku 3 vyberte z rozevírací nabídky možnost „Nastavení“. 4. Na stránce Nastavení vyberte kartu „Upřesnit“. 5. Pokračujte do části „Desktop Gmail“ posunutím dolů. 6. Vyberte tlačítko s možností „Přejít zpět na klasický Gmail“. 7. Chcete-li úpravy použít, posuňte se na konec stránky a klikněte na tlačítko „Uložit změny“.

Provedením těchto úkonů se můžete vrátit k původnímu rozhraní služby Gmail s dobře známým designem a funkcemi. Proč jsou některé e-maily vytištěny modře? V aplikaci Gmail jsou některé e-maily, které jsou součástí konverzace, vypsány modře. Gmail sestavuje všechny e-maily, které jste s jiným uživatelem odeslali a přijali, do jednoho vlákna konverzace. Ve složce Doručená pošta se zobrazuje pouze nejnovější zpráva v konverzaci a všechny dřívější zprávy jsou zhuštěny a reprezentovány modrým textovým odkazem. Díky spojení relevantních zpráv je vaše doručená pošta přehledná a méně přeplněná.

V závěru jsou podstatné e-maily v Gmailu zvýrazněny modře; tuto funkci však lze vypnout úpravou nastavení v rozhraní Gmailu. Pokud dáváte přednost standardnímu vzhledu služby Gmail, můžete se k němu vrátit pomocí několika jednoduchých kroků. Služba Gmail navíc usnadňuje uspořádání mnoha zpráv od stejného odesílatele tím, že pomocí modrého textu označuje e-mailové konverzace. Pokud budete o těchto funkcích vědět a budete vědět, jak je změnit, můžete si prostředí služby Gmail přizpůsobit svým preferencím a požadavkům.

FAQ
Jak vypnu zvýrazňování?

Zvýrazňování v aplikaci Gmail můžete zastavit následujícími kroky: Otevřete webový prohlížeč a přihlaste se ke svému účtu Gmail. 2. Chcete-li se dostat do nastavení, klikněte na symbol ozubeného kola v pravém horním rohu. 3. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Nastavení“. 4. V nabídce Nastavení vyberte oblast „Doručená pošta“.

Zde naleznete možnost „Zvýraznit důležité e-maily“. 6. Je předkonfigurováno na „Použít výchozí značku“. Výběrem možnosti „Žádný marker“ zvýrazňování zcela zakážete. Chcete-li použít aktualizované možnosti, přejděte na konec stránky a klikněte na tlačítko „Uložit změny“.

Po provedení těchto akcí přestane služba Gmail zvýrazňovat všechny e-maily ve složce Doručená pošta.

Proč Gmail zvýrazňuje text?

Aby Gmail ukázal, že text byl vybrán nebo zvýrazněn uživatelem, zvýrazní jej modře. Pomocí této funkce mohou uživatelé rychle vyhledávat a upravovat určité pasáže textu v e-mailech, například kopírovat, vyjmout nebo formátovat zvýrazněný text. Uživatelům to usnadňuje efektivní správu, úpravy a přizpůsobení obsahu e-mailů.

Proč se mi změnilo zobrazení Gmailu?

Zobrazení služby Gmail se mohlo změnit z několika důvodů. Jednou z možností je, že Gmail právě vydal aktualizaci nebo funkci, která změnila vzhled vaší schránky. Další příčinou může být, že jste omylem povolili nové téma nebo rozvržení nebo jste změnili nastavení služby Gmail. Je také možné, že změna zobrazení Gmailu je důsledkem rozšíření nebo zásuvného modulu prohlížeče. Abyste zjistili přesnou příčinu, můžete se pokusit odstranit potíže vypnutím všech rozšíření prohlížeče, odstraněním mezipaměti a souborů cookie prohlížeče nebo použitím jiného prohlížeče k návštěvě služby Gmail.