Jak odstranit „On Behalf Of“ v aplikaci Outlook

Which Outlook version is best?
Outlook serve the same purpose but the efficiency, and the user interactivity set them apart. The most recent 2019 version is ultimately the best in all aspects if you are looking to work comfortably and efficiently.
Další informace najdete na softwarekeep.com

Outlook je oblíbený e-mailový program, který poskytuje řadu funkcí pro zlepšení komunikace a produktivity. Řádek „V zastoupení“ v odchozích e-mailech je problém, se kterým se pravidelně setkává mnoho uživatelů aplikace Outlook. Když odesíláte e-mail jménem někoho jiného nebo když máte přístup do cizí poštovní schránky, zobrazuje se tento text. V tomto článku se budeme zabývat různými technikami odstranění textu „V zastoupení“ z aplikace Outlook.

1. Odstranění textu „Odesláno jménem“ z odchozích e-mailů: Abyste se zbavili textu „Odesláno jménem“ ze všech odchozích e-mailů, musíte upravit nastavení e-mailu v aplikaci Outlook. Zde je návod, jak postupovat:

V prvním kroku otevřete aplikaci Outlook a vyberte kartu „Soubor“.

Krok 2: Po kliknutí na položku „Možnosti“ v předchozím kroku vyberte v levé nabídce položku „Pošta“. Krok 3: Klikněte na tlačítko „Vyprázdnit automaticky doplňovaný seznam“ v části „Odesílání zpráv“. Krok 4: Zavřete okno Možnosti aplikace Outlook.

Krok 5: Při vytváření nového e-mailu by se již neměla zobrazovat formulace „On Behalf Of“. Odstranění delegované poštovní schránky z aplikace Outlook:

2. Pokud máte v aplikaci Outlook přístup k cizí poštovní schránce a chcete ji odstranit, je třeba postupovat podle níže uvedených kroků:

Otevřete aplikaci Outlook a jako první krok vyberte kartu „Soubor“.

Krok 2: Klikněte na položku „Nastavení účtu“ a vyberte možnost „Delegování přístupu“.

Krok 3: Na kartě „Delegáti“ vyberte jméno osoby, jejíž poštovní schránku chcete odstranit.

Krok 4: Vyberte možnost „Odstranit“ a potvrďte svůj výběr. Krok 5: Váš Outlook nyní odebere přidělenou poštovní schránku. 3. Odebrání přístupu do schránky jiné osoby v aplikaci Outlook:

Pokud chcete sami sobě odepřít přístup ke schránce Outlook jiné osoby, proveďte následující kroky:

Otevřete aplikaci Outlook a jako první krok vyberte kartu „Soubor“.

Krok 2: Ještě jednou klikněte na „Nastavení účtu“ a vyberte „Nastavení účtu“.

Krok 3: V okně „Nastavení účtu“ vyberte název účtu, který má přístup do schránky druhé osoby.

Krok 4: Vyberte možnost „Odebrat“ a potvrďte výběr.

Krok 5: Váš Outlook nyní zakáže přístup ke schránce druhé osoby. Odebrání funkce „Odesílání jménem“ z e-mailové schránky aplikace Outlook ve službě Office 365: Odstranění oprávnění „Odesílání jménem“ z e-mailu Office 365 Outlook:

4. Podle následujících postupů odeberte oprávnění „Odesílání jménem“ z e-mailu Office 365 Outlook:

V prvním kroku otevřete aplikaci Outlook a vyberte kartu „Soubor“.

Krok 2: Ještě jednou klikněte na „Nastavení účtu“ a vyberte „Nastavení účtu“.

Krok 3: V okně „Nastavení účtu“ vyberte název účtu, který má oprávnění „Odesílání jménem“. Krok 4: Po kliknutí na tlačítko „Změnit“ vyberte možnost „Další nastavení“.

Na kartě „Odeslané položky“ zrušte zaškrtnutí políčka u položky „Ukládat odeslané položky do následující složky na serveru“.

Krok 6: Před stisknutím tlačítka „Další“ a „Dokončit“ uložte úpravy stisknutím tlačítka „OK“.

Závěrem: Změnou nastavení e-mailu pro odchozí e-maily, odstraněním delegovaných schránek nebo získáním přístupu do cizí schránky lze z aplikace Outlook odstranit text „On Behalf Of“. Frázi „On Behalf Of“ můžete z e-mailů aplikace Outlook rychle odstranit pomocí pokynů v tomto článku. Díky tomu bude vaše e-mailová pošta čistší a profesionálnější.

FAQ
Proč Outlook odesílá jménem místo odeslat jako?

Vzhledem ke způsobu, jakým jste nakonfigurovali svůj e-mailový účet v aplikaci Outlook, mohou být e-maily odesílány se slovy „V zastoupení“ namísto „Odeslat jako“.

Jednou z příčin může být to, že jste e-mailový účet přidali do aplikace Outlook jako delegát nebo sdílenou schránku. Outlook automaticky přidává k e-mailům odesílaným ze sdílených nebo delegovaných schránek značku „V zastoupení“, aby příjemce věděl, že e-mail je odesílán jeho jménem.

Další příčinou může být to, že jste e-mailový účet aplikace Outlook nenastavili správně. Pokud chcete e-maily odesílat pomocí příznaku „Odeslat jako“ a nikoli „Jménem“, musíte e-mailový účet v aplikaci Outlook nastavit jako samostatný účet, nikoli jej přidat jako delegovanou nebo sdílenou schránku.

Je také důležité mít na paměti, že někteří e-mailoví klienti nebo servery nemusí podporovat funkci „Odeslat jako“, v takovém případě by aplikace Outlook ve výchozím nastavení použila možnost „Jménem“.

Pro odstranění tohoto problému a odesílání e-mailů pomocí funkce „Odeslat jako“ byste měli zkontrolovat nastavení e-mailového účtu aplikace Outlook a ujistit se, že je správně nakonfigurován. Možná bude nutné přidat účet jako samostatný účet v aplikaci Outlook, nikoli jako delegát nebo sdílenou poštovní schránku. Dále se ujistěte, že funkce „Odeslat jako“ je podporována vaším e-mailovým klientem i serverem.

Jaký je rozdíl mezi odeslat jako a odeslat jménem?

Aplikace Outlook má dvě možnosti odesílání e-mailů jménem jiné osoby: „Odeslat jako“ a „Odeslat jménem“. Obě se liší následujícími způsoby: 1. Odeslat jako: Můžete odesílat e-maily, jako byste byli jinou osobou, pokud máte práva „Odeslat jako“ pro schránku této osoby. Příjemce nepozná, že e-mail odeslal někdo jiný, protože se mu bude jevit, jako by přišel ze schránky, ze které jej odesíláte. Nebude zde žádný odkaz „On Behalf Of“ a pole From bude obsahovat pouze jméno odesílatele. 2. Odeslat jménem: Můžete odesílat e-maily jménem někoho jiného, pokud máte přístup „Send on Behalf of“ do jeho schránky. Příjemce uvidí e-mail jako odeslaný ze schránky, jejímž jménem jej odesíláte, ale v poli Od bude uvedeno také „On Behalf Of“ a jméno odesílatele.

Závěrem: „Odeslat jako“ umožňuje odesílat e-maily, jako byste byli vlastníkem schránky, zatímco „Odeslat jménem“ umožňuje odesílat e-maily jménem jiné osoby, přičemž je zřejmé, že jste tak učinili jejím jménem.