Jak zjistit sériové číslo iPadu

Jak zjistit telefonní číslo SIM karty na iPadu?
Zjistit své číslo SIM karty můžete také ve svém telefonu, podobně jako je psáno pro zjištění kreditu, tedy: Nastavení – O telefonu – Nastavení SIM.
Další informace najdete na www.atlaso.cz

Sériové číslo iPadu je charakteristický identifikační údaj, který lze použít k řadě účelů, včetně registrace zařízení, dotazů na zákaznickou podporu a ověření záručního krytí. Pokud se snažíte zjistit, jak najít sériové číslo iPadu, jste na správném místě. V tomto příspěvku vás provedeme procesem hledání sériového čísla na vašem iPadu a odpovíme na některé důležité dotazy.

Je sériové číslo iPadu na zadní straně?

Ne, sériové číslo iPadu není na zadní straně viditelné. Místo toho je přístupné v aplikaci Nastavení. Chcete-li získat sériové číslo, postupujte podle následujících postupů: V kroku 1 otevřete na iPadu aplikaci Nastavení. 2. Přejetím prstem dolů vyberte položku „Obecné“. 3. V kroku 3 klepněte na položku „O aplikaci“.

Sériové číslo a další informace o zařízení iPad můžete získat na obrazovce O zařízení. Stačí vyhledat pole „Sériové číslo“, kde najdete speciální alfanumerický kód. Sériové číslo lze zkopírovat klepnutím a podržením, což usnadňuje jeho případné sdílení. Jak mohu najít své sériové číslo? Kromě přístupu k sériovému číslu prostřednictvím aplikace Nastavení můžete najít sériové číslo vytištěné na originální krabici iPadu. Čárový kód a sériové číslo se obvykle nacházejí na nálepce, která je připevněna na vnější straně krabice. To může být rychlý a snadný přístup k získání sériového čísla, pokud stále máte krabici.

Sériové číslo zde můžete získat také v případě, že jste iPad synchronizovali s iTunes v počítači. Otevřete iTunes, vyberte své zařízení a poté připojte iPad k počítači. Kliknutím na štítek „Sériové číslo“ na kartě Souhrn se zobrazí skutečné sériové číslo. Jak mohu vyhledat specifikace svého zařízení Apple podle sériového čísla?

Zadáním sériového čísla můžete vstoupit na stránku podpory společnosti Apple a dozvědět se více o přesných vlastnostech svého iPadu. Proveďte tyto úkony:

1. Spusťte prohlížeč a přejděte na stránku support.apple.com na webových stránkách společnosti Apple. 2. Do vyhledávacího pole zadejte „Check Your Service and Support Coverage“ a stiskněte klávesu Enter. 3. Vyberte horní výsledek vyhledávání, který se zobrazí.

Na stránce Check Coverage (Zkontrolovat pokrytí) budete vyzváni k zadání sériového čísla iPadu. Po zadání sériového čísla klepněte na tlačítko „Pokračovat“. Poté se zobrazí důkladný přehled vašeho iPadu, který obsahuje informace, jako je jeho model, datum nákupu, stav záruky a další.

Jak najdu své sériové číslo Apple, když ho nepoužívám?

Pokud se iPad nezapne nebo nemůžete použít aplikaci Nastavení, existuje několik dalších způsobů, jak zjistit sériové číslo. Zde jsou vaše možnosti:

1. Prohlédněte si zadní stranu iPadu: Sériové číslo tam sice obvykle nenajdete, ale u některých starších modelů iPadu tam může být vyryto. Na zadním krytu hledejte řetězec čísel a písmen.

2. Použijte původní doklad o koupi: Sériové číslo je často uvedeno na původním nákupním dokladu nebo faktuře, pokud k nim máte přístup. Pokud potřebujete kopii účtenky, podívejte se do dokumentů dodaných se zařízením iPad nebo se obraťte na prodejnu, kde jste zařízení iPad zakoupili.

Závěrem lze říci, že sériové číslo zařízení iPad lze snadno zjistit. Můžete se k němu dostat pomocí iTunes, aplikace Nastavení, nahlédnutím do originálního obalu nebo na webové stránce podpory společnosti Apple. Pokud iPad nefunguje nebo k němu nemáte přístup, zkuste sériové číslo vyhledat na zadní straně přístroje nebo pomocí účtenky z doby, kdy jste jej poprvé zakoupili.

FAQ
Mohu najít sériové číslo bez telefonu?

Ano, sériové číslo iPadu můžete zjistit i bez telefonu. Existuje několik způsobů, jak to provést, např: 1. Ověřte si sériové číslo na zadní straně iPadu, které je tam obvykle vytištěno. Hledejte řetězec znaků a čísel, který se obvykle nachází poblíž spodní části zařízení. Sériové číslo by mělo být vytištěno na štítku nebo čárovém kódu na krabici, pokud máte stále původní obal, ve kterém byl iPad zaslán. Využijte iTunes ve svém počítači:

3. Otevřete iTunes v počítači a připojte iPad. Po výběru zařízení vyberte kartu „Summary“ (Souhrn). Informace o zařízení by měly obsahovat sériové číslo. 4. Zkontrolujte nastavení zařízení iPad: Pokud máte přístup k jinému iPadu nebo iPhonu, můžete zkontrolovat sériové číslo tak, že na tomto zařízení přejdete do „Nastavení“ > „Obecné“ > „O zařízení“. Tento postup však vyžaduje použití dalšího zařízení Apple.

Mějte na paměti, že každý iPad má jedinečné sériové číslo, které může být užitečné pro registraci zařízení, kontakt s asistenční službou Apple nebo určení záručního krytí.

Kolik číslic má sériové číslo iPadu?

Sériové číslo iPadu má 12 číslic.

Je sériové číslo iPadu důležité?

Ano, sériové číslo iPadu je důležité. Slouží jako rozlišovací znak zařízení a je nezbytné pro řadu operací, jako jsou reklamace, servisní požadavky a registrace produktu. Sériové číslo je také důležité v případě ztráty nebo krádeže iPadu, aby mohl být nahlášen policii nebo nalezen prostřednictvím služby Apple Find My.