Jak nakupovat hry na Xbox 360. Kompletní průvodce

Jak uložit hru na Xbox 360?
V ovládacím centru Xboxu 360 přejděte na Settings (Nastavení) > System (Systém) > Storage (Úložiště) > Cloud Saved Games (Hry uložené v cloudu) a vyberte Enable (Povolit). Spusťte hru. Když budete vyzváni k výběru zařízení pro uložení hry, zvolte Cloud Saved Games (Hry uložené v cloudu). Ukončete hru.
Další informace najdete na support.xbox.com

Na oblíbeném herním systému Xbox 360 od společnosti Microsoft je k dispozici nespočet hodin zábavy. Tento příspěvek je určen pro vás, pokud jste hrdým majitelem konzole Xbox 360 a zajímá vás, jak nakupovat hry pro svůj přístroj. V tomto článku vás provedeme procesem nákupu her pro Xbox 360 a budeme se zabývat některými souvisejícími otázkami.

1. Umožní konzole Xbox 360 stahování her i v roce 2023?

Na konzoli Xbox 360 můžete stahovat hry i v roce 2023. Společnost Microsoft stále podporuje Xbox Live Marketplace, online obchod pro Xbox 360, i když už nejde o nejnovější model na trhu. To znamená, že máte z konzole okamžitý přístup k obrovskému výběru her, a to jak nejnovějších, tak klasických. Jak přidáte hry do konzole Xbox 360?

2.

Při přidávání her do konzole Xbox 360 postupujte podle následujících pokynů:

– Vytvořte internetové připojení pro konzoli Xbox 360: Zkontrolujte, zda je konzole připojena k internetu pomocí Wi-Fi nebo ethernetového kabelu.

– Otevřete si účet Xbox Live nebo se přihlaste: Pokud ještě nemáte účet Xbox Live, musíte si ho založit. Pokud již účet máte, použijte k přístupu k němu přihlašovací údaje. Přístup do služby Xbox Live Marketplace získáte kliknutím sem. Přejděte na kartu „Hry“ na ovládacím panelu konzole Xbox 360 a vyberte možnost „Procházet hry“. Vaším cílem bude tržiště Xbox Live Marketplace.

– Prohlédněte si a vyberte hru: Chcete-li najít hru, kterou chcete koupit, použijte funkci vyhledávání nebo projděte mnoho kategorií. Po vyhledání hry ji vyberte a zobrazí se další informace.

– Koupit hru: Po výběru hry budete mít možnost tak učinit. Chcete-li nákup dokončit, vyberte preferovanou možnost platby a postupujte podle pokynů na obrazovce. Stažení a nastavení hry: Hra se začne stahovat do konzole Xbox 360 ihned po dokončení transakce. Tento postup může v závislosti na velikosti hry nějakou dobu trvat. Po dokončení stahování se hra automaticky nainstaluje a vy můžete začít hrát.

3. Jak mohu získat hry pro Xbox 360 ke stažení zdarma?

Ačkoli existují legální způsoby, jak získat hry zdarma na konzoli Xbox 360, například prostřednictvím programu Games with Gold, je nutné si uvědomit, že takový postup je v rozporu s podmínkami služby společnosti Microsoft a je nezákonný. Pirátství zahrnuje také stahování her z nespolehlivých stránek. Abyste měli jistotu, že podporujete vývojáře a dodržujete zákony o autorských právech, doporučujeme stahovat hry pouze ze spolehlivých zdrojů a používat správné postupy.

4. Je nákup her pro Xbox 360 stále možný?

Na konzoli Xbox 360 můžete stále nakupovat hry. Na konzoli Xbox 360 můžete stále nakupovat hry, protože společnost Microsoft nepřestala podporovat online obchod. Kromě tržiště Xbox Live Marketplace si můžete zakoupit fyzické kopie her kompatibilní s konzolí Xbox 360 v maloobchodních prodejnách nebo na internetových tržištích.

Shrnuto a podtrženo, nákup her pro konzoli Xbox 360 je jednoduchý proces. Hry pro svou konzoli můžete prohlížet, nakupovat a stahovat v obchodě Xbox Live Marketplace. Nezapomeňte si nastavit účet Xbox Live nebo se k němu přihlásit, připojit konzoli Xbox 360 k internetu a podle pokynů na obrazovce nákup dokončit. Bavte se hraním her a prozkoumáváním obrovské herní knihovny konzole Xbox 360!

FAQ
Byl obchod Xbox 360 uzavřen?

Obchod Xbox 360 byl skutečně uzavřen. Společnost Microsoft zrušila obchod Xbox 360 a prohlásila, že systém Xbox 360 přestal být v roce 2016 podporován. Uživatelé již nebudou mít přístup k online obchodu na své konzoli Xbox 360 ani nebudou moci nakupovat hry přímo z něj. Na svých konzolích Xbox 360 mohou uživatelé stále přistupovat k dříve zakoupeným hrám a materiálům a stahovat je.

Funguje obchod na konzoli Xbox 360 i nadále?

Ano, spotřebitelé mohou stále nakupovat hry přímo z konzole Xbox 360 prostřednictvím obchodu. Je však důležité mít na paměti, že od roku 2016 společnost Microsoft oficiálně přestala vyrábět nové systémy Xbox 360. Přestože je online obchod stále v provozu, je nutné mít na paměti, že výběr her může být ve srovnání s pozdějšími generacemi konzolí omezený.

Jsou hry pro Xbox 360 stále vydávány?

Ano, hry pro Xbox 360 jsou stále vydávány, přestože se tak postupem času děje mnohem méně často. Pozornost se sice přesunula na novější systémy Xbox, jako je Xbox One a Xbox řady X/S, ale někteří herní vývojáři stále produkují tituly pro Xbox 360. Obvykle se jedná o kompaktnější nezávislé hry nebo sportovní hry. Je důležité si uvědomit, že konzole Xbox One a Xbox Series X/S jsou v současné době hlavními vývojovými platformami pro většinu nově vydaných her a her zvučných jmen.