Jak resetovat zvonek Ring. Průvodce krok za krokem

Obnovení továrního nastavení zvonku Ring Doorbell je často nejlepší možností, pokud s ním máte problémy. Postup obnovení je poměrně rychlý a jednoduchý, ať už potřebujete vyřešit problémy s připojením, nebo jen chcete se zařízením začít znovu. Abychom vám pomohli lépe pochopit postup, provedeme vás v tomto příspěvku kroky k resetování zvonku Ring Doorbell. Budeme se také zabývat některými důležitými otázkami. Je třeba resetovat zvonky Ring?

Ačkoli to obvykle není nutné, resetování zvonku Ring Doorbell může být za určitých okolností užitečné. Reset může být nutný, pokud se vyskytnou opakované problémy s připojením, narazíte na nefunkčnost nebo potřebujete odpojit zařízení od účtu patřícího předchozímu majiteli. Resetování zvonku Ring Doorbell také zaručí, že budou vymazány všechny osobní údaje a nastavení, což poskytne příštímu majiteli čistý štít, pokud máte v úmyslu zvonek prodat nebo darovat. Jak obnovím tovární nastavení svého zvonku? Chcete-li obnovit tovární nastavení zvonku Ring Doorbell, postupujte podle následujících kroků:

1. Najděte oranžové tlačítko: Na zadní straně zvonku Ring Doorbell lze nalézt malé oranžové tlačítko. Po dobu přibližně 20 sekund toto tlačítko stiskněte a podržte, dokud se kontrolka LED na přední straně zařízení nezačne otáčet v kruhu.

2. Podržte tlačítko vypnuté, dokud nebude dokončen postup resetování: Podržením tlačítka se kontrolka LED vypne. To dokazuje, že bylo obnoveno tovární nastavení zvonku Ring Doorbell.

3. Znovu připojte zvonek Ring Doorbell: Po resetování je třeba zvonek Ring Doorbell znovu nakonfigurovat. Chcete-li zařízení znovu připojit k síti Wi-Fi a změnit jeho nastavení, otevřete aplikaci Ring v telefonu a postupujte podle pokynů na obrazovce. Jak mohu zvonek Ring Doorbell znovu zapnout?

Pokud je zvonek Ring Doorbell vypnutý a nemůžete se s ním spojit prostřednictvím aplikace, můžete stále provést tvrdý reset pomocí fyzického tlačítka na zařízení. Proveďte tyto úkony:

1. Vypněte napájení: Odpojte napájecí kabel od zvonku Ring Doorbell. V závislosti na modelu může být nutné vyjmout baterii nebo přestřihnout napájecí kabely.

2. Najděte oranžové tlačítko: Na zadní straně zvonku Ring Doorbell vyhledejte malé oranžové tlačítko.

3. Stiskněte a podržte tlačítko: Po dobu přibližně 20 sekund stiskněte a podržte oranžové tlačítko. Pokud přitom budete oranžové tlačítko držet stisknuté, budete moci znovu připojit zdroj napájení ke zvonku Ring Doorbell.

4.

5. Sledujte dokončení postupu resetování: Podržte tlačítko stisknuté, dokud se kontrolka LED na přední straně zařízení nezačne otáčet v kruhu. Jakmile se kontrolka přestane otáčet, tlačítko uvolněte. Co se stane, když je zvonek Ring Doorbell resetován natvrdo? Tvrdý reset vymaže všechna přizpůsobená nastavení a vrátí zvonek Ring Doorbell do výchozího továrního nastavení. Během tohoto procesu se vymažou všechny uložené sítě Wi-Fi, uživatelské účty a další přizpůsobené konfigurace. Po provedení tvrdého resetu začnete fakticky znovu, což vám umožní nastavit zvonek Ring Doorbell, jako by byl zcela nový. Při chronických problémech, které nelze odstranit pomocí běžných technik řešení problémů, může být tento postup obzvláště užitečný.

Závěrem lze říci, že resetování zvonku Ring Doorbell může být rychlým a snadným řešením řady problémů, na které můžete se svým přístrojem narazit. Postup resetování je poměrně jednoduchý, bez ohledu na to, zda potřebujete vyřešit problémy s připojením, odpojit zařízení od účtu předchozího majitele nebo začít znovu s čistým štítem. Zvonek Ring Doorbell můžete snadno obnovit do továrního nastavení a znovu jej zprovoznit jednoduše podle pokynů uvedených v tomto článku.

FAQ
Jak provést tvrdý reset zvonku Ring Doorbell 1?

Pomocí těchto postupů můžete provést tvrdý reset zvonku Ring Doorbell 1.

1. Najděte oranžové tlačítko na zadní straně zvonku. Nachází se pod čelním krytem.

2. Aby kontrolka LED na přední straně zvonku začala blikat, stiskněte a podržte oranžové tlačítko po dobu přibližně 15 sekund. 3. Tlačítko pusťte a počkejte, až se zvonek sám resetuje. To může chvíli trvat.

4. Po dokončení resetu by kontrolka LED měla přestat blikat a vrátit se ke stálému svícení. Uvědomte si, že tvrdý reset odstraní všechna nastavení a informace související se zvonkem Ring Doorbell 1. Po resetu musíte zařízení znovu nakonfigurovat pomocí aplikace Ring.

Lze resetovat použitý zvonek Ring Doorbell?

Ano, použitý zvonek Ring Doorbell lze resetovat. Při resetování použitého zvonku Ring Doorbell je třeba postupovat podle následujících kroků:

1. Najděte oranžové tlačítko na zadní straně zařízení.

2. Stiskněte a podržte oranžové tlačítko po dobu alespoň 15 sekund.

3. Poté, co začne blikat přední kontrolka zvonku Ring Doorbell, tlačítko pusťte.

4. Vydržte, dokud zvonek Ring Doorbell nedokončí proceduru resetování, což může chvíli trvat. 5. Po dokončení resetu se zvonek Ring Doorbell vrátí do továrního nastavení a bude připraven k nastavení jako zcela nové zařízení.

Vezměte na vědomí: Resetování použitého zvonku Ring Doorbell vymaže všechna jeho předchozí nastavení a data.

Jak mohu resetovat svého starého majitele Ring?

Chcete-li resetovat svůj zastaralý zvonek Ring, proveďte následující kroky: 1. Najděte tlačítko resetování na zadní straně zvonku Ring. Jedná se o oranžové tlačítko. Obvykle je umístěno vedle nabíjecího portu.

2. Stiskněte a podržte resetovací tlačítko po dobu přibližně 15 sekund pomocí malého špičatého nástroje, například kancelářské sponky nebo špendlíku. Jakmile začne blikat přední kontrolka zvonku, nezapomeňte jej pevně uchopit. 3. Podržte tlačítko resetování stisknuté, dokud kontrolka nepřestane blikat a nezmění barvu na modrou, čímž zahájíte postup resetování. To znamená, že procedura resetování je dokončena. Odstranění zvonku z účtu Ring:

4. V chytrém telefonu spusťte aplikaci Ring a přejděte do nastavení. Po výběru zvonku, který chcete resetovat, vyhledejte možnost deaktivace nebo odstranění zvonku z vašeho účtu. Pro potvrzení odstranění se držte pokynů. 5. Znovu připojte zvonek: Po dokončení procesu odinstalace použijte základní postup nastavení a propojte zvonek s účtem Ring. Typickým způsobem, jak to provést, je naskenování QR kódu nebo zadání jedinečného kódu, který poskytuje aplikace.

Pomocí těchto pokynů byste měli být schopni resetovat starý zvonek Ring a připravit jej pro nového majitele nebo novou instalaci.