Jak hrát Solitaire na telefonu

Jak stáhnout Solitaire zdarma?
Na stránce Microsoft Solitaire Collection v obchodě Microsoft Store vyberte Nainstalovat. Hra se automaticky stáhne a nainstaluje. Hru potom spustíte tak, že vyberete Hrát. Hru můžete kdykoli spustit ze stránky produktu, ale existuje jednodušší možnost – připnout si ji.
Další informace najdete na support.microsoft.com

Karetní hra Solitaire, někdy označovaná jako Patience, baví lidi už mnoho let. Solitaire, karetní hra, která se nejprve hrála s fyzickým balíčkem karet, je nyní k dispozici na našich mobilních telefonech, takže si ji můžeme zahrát kdykoli a kdekoli. V tomto příspěvku se dozvíte, jak hrát Solitaire na telefonu, návod krok za krokem, vysvětlení fungování aplikace Solitaire a vítězné strategie. Návod na hraní pasiánsu krok za krokem

1. Klepněte na tlačítko . Stáhněte si aplikaci Solitaire: Chcete-li začít, pořiďte si v obchodě s aplikacemi v telefonu program Solitaire. Z několika nabízených možností si podle svých zájmů vyberte bezplatnou nebo placenou. Po instalaci aplikaci otevřete. 2. Vyberte herní režim: Po prvním spuštění aplikace se vám obvykle nabídne možnost vybrat si z několika různých herních stylů Solitaire. Ačkoli nejoblíbenější variantou je Klondike Solitaire, mezi další možnosti patří Spider Solitaire a FreeCell. Vyberte herní režim, který chcete použít, a pokračujte. 3. Poznejte pravidla: Přestože každá verze hry Solitaire má svá vlastní pravidla, základním cílem je vždy uspořádat všechny karty v určitém pořadí. Než začnete hrát, seznamte se s pravidly vybraného herního režimu. 4. Zahajte hru: Software Solitaire za vás obvykle automaticky rozdělí karty. Zobrazí se hrací plocha nebo stůl s kartami rozestavěnými v určitých konfiguracích. Prozkoumejte tableau a zjistěte, jaké tahy můžete provést jako první. Proveďte tahy: Při hraní pasiánsu můžete přetahovat karty mezi sloupci tableau a zužovat je tak, že vyměníte jejich barvy. Můžete například umístit černou 6 na červenou 7. Dalším místem, kde lze karty přesouvat, jsou hromádky základů, které jsou obvykle v horní části obrazovky. Každá hromádka základů by měla být postavena z karet stejné barvy, a to vzestupně od esa po krále. 6. Pokračujte ve vytváření strategie: Při hře je důležité plánovat dopředu a promýšlet důsledky svých rozhodnutí. Abyste zvýšili své šance na vítězství, snažte se najít skryté karty, nechávejte sloupce tabulky prázdné, abyste mohli provést další tahy, a plánujte své akce předem. Jak aplikace Solitaire funguje:

Aplikace pro hraní pasiánsu jsou vytvořeny tak, aby napodobovaly pocit z používání skutečných karet. Pomocí dotykových ovladačů rozdávají a míchají karty v náhodném pořadí. V závislosti na aplikaci můžete měnit zadní strany karet, pozadí, a dokonce i trochu pravidla podle svého vkusu. Jak uspět v pasiánsu:

Musíte úspěšně přesunout každou kartu z podkladových hromádek na horní hromádky ve vzestupné posloupnosti, počínaje esem a konče králem, přičemž musíte použít pouze karty stejné barvy. V některých případech jsou karty rozdány tak, že je obtížné hru dokončit, proto není výhra vždy zaručena. Za takových okolností můžete hru restartovat nebo zkusit jinou verzi. Získání převahy v solitéru na iPhonu: Pro úspěch ve hře Solitaire na iPhonu použijte stejné postupy a taktiky. Bez ohledu na zařízení, které používáte, jsou herní principy a pravidla stejné. Jedinou odlišností může být styl a uživatelské rozhraní aplikace, které se mohou v zařízeních iPhone a Android lišit.

V neposlední řadě je hraní Solitaire na telefonu praktickým způsobem, jak ocenit tuto klasickou karetní hru. Nainstalujte si aplikaci Solitaire, vyberte si herní režim, seznamte se s pokyny a pak začněte hrát. Chcete-li umístit všechny karty na základní hromádky, mějte na paměti, že je třeba taktizovat, dělat moudrá rozhodnutí a mířit vysoko. Proč si tedy nevyzkoušet hru Solitaire na svém telefonu, pokud máte pár volných minut?

FAQ
Je pasiáns v telefonu zdarma?

Většina mobilních telefonů často nabízí pasiáns zdarma. V mnoha operačních systémech, například v systémech iOS a Android, je předinstalována bezplatná verze pasiánsu. K dispozici je také řada solitérních aplikací, z nichž mnohé jsou rovněž ke stažení zdarma. Některé aplikace však mohou poskytovat doplňkové funkce nebo výhody prostřednictvím nákupů v aplikaci nebo placených verzí. Vždy si překontrolujte dostupnost a cenu solitérů v příslušném obchodě s aplikacemi ve svém telefonu.

Je snadné hrát solitaire?

Ano, hraní pasiánsu je obvykle považováno za jednoduché. Jedná se o karetní hru pro jednoho hráče, kterou lze hrát s běžným balíčkem hracích karet nebo na digitálním zařízení, jako je telefon. Vyžaduje základní znalost pravidel. Díky jasným cílům a základním herním prvkům je hra přístupná hráčům všech úrovní dovedností. Solitaire je navíc k dispozici v mnoha podobách a variantách, takže si hráči mohou vybrat hru, která odpovídá jejich preferencím a úrovni znalostí.

Taháte si v solitéru 1 nebo 3 karty?

V závislosti na variantě solitéru, kterou hrajete, se může počet karet, které si táhnete, měnit. Tažení po jedné kartě z hromádky zásob je tradiční strategií pasiánsu. Některé varianty vám však umožňují táhnout si tři karty najednou, což může hru ztížit. Abych tedy odpověděl na vaši otázku, v závislosti na vašich preferencích nebo na verzi hry, kterou hrajete, můžete při hraní pasiánsu táhnout buď jednu kartu, nebo tři karty.