Jak hrát hry pro Wii U bez aktualizace

Jak stahovat hry na Wii?
Zdravím, Nintendo Wii nabízí možnost stáhnout si přímo do konzole připojené k internetu přes WiFi staré dobré hry jako je Mario, Golden Axe, Excite Bike, Blade of Steel, atd… Platí se za ně pomocí Wii bodů, které získáte buď zaregistrováním zakoupené nové hry nebo přímo koupit body pomocí platební karty.
Další informace najdete na www.czc.cz

Wii U je oblíbený herní systém vytvořený společností Nintendo, který je známý svým osobitým ovladačem a rozsáhlou knihovnou her. Občas se však může stát, že spotřebitelé zjistí, že potřebují hrát hry pro Wii U bez aktualizace systému. To může být důsledkem řady faktorů, například omezeného přístupu k internetu nebo rozhodnutí nepoužít určitou aktualizaci. V tomto článku se podíváme na to, jak hrát hry pro Wii U bez aktualizace, a odpovíme na některé související dotazy.

Můžete hrát hry pro Wii U offline?

Systém Wii U lze používat pro hraní offline, ano. Na konzoli lze hrát mnoho her bez online připojení. Je důležité mít na paměti, že některé hry mohou obsahovat prvky nebo obsah, ke kterým je nutné přistupovat online. Do této kategorie mohou spadat možnosti online multiplayeru, stahovatelné doplňky (DLC) a opravy, které vylepšují hratelnost nebo opravují chyby. I když lze Wii U používat offline, některé hry mohou v této situaci fungovat jen částečně. Mohu hrát hry pro Wii U na konzoli Wii?

Odpověď zní ne, hry pro Wii U nelze hrát na konzoli Wii. Konzole Wii U má svůj vlastní katalog her a je odlišná od původní konzole Wii. Hry pro Wii U nelze hrát na Wii kvůli jedinečnému formátu disku Wii U. Ke hraní her pro Wii U budete potřebovat konzoli Wii U, takže se ujistěte, že ji máte. Lze hry stahovat přímo do konzole Wii U? Ano, můžete použít Nintendo eShop ke stahování her přímo do konzole Wii U. V eShopu, online obchodě, můžete nakupovat a stahovat hry, demoverze a další věci pro konzoli Wii U. Můžete si také stáhnout hry pro konzoli Wii U. Pro přístup do eShopu budete potřebovat Nintendo Network ID a připojení k internetu. Pokud je máte, můžete procházet eShop, nakupovat hry a nechat si je stahovat přímo do svého Wii U.

Dostávají hry pro Wii U automatické aktualizace?

Ve výchozím nastavení se hry pro Wii U automaticky neaktualizují. I když je konzole v pohotovostním režimu, má funkci nazvanou „Automatické aktualizace softwaru“, která jí umožňuje stahovat a instalovat aktualizace pro hry i operační systém. V nabídce nastavení konzole lze tuto funkci zapnout. Pokud nechcete, aby konzole aktualizovala hry za vás, můžete tuto možnost vypnout a aktualizovat je podle potřeby ručně.

Jednou z alternativ je úplné odpojení konzole Wii U od internetu, abyste mohli hrát hry pro Wii U bez aktualizace. Tímto postupem se automatické aktualizace nebudou stahovat ani instalovat. Mějte však na paměti, že některé hry mohou potřebovat aktualizace k opravě závažných nedostatků nebo ke zlepšení hratelnosti, takže hraní bez aktualizací nemusí být tou nejlepší volbou.

Na konzoli Wii U je další možností nastavení jiného uživatelského profilu a vypnutí automatických aktualizací pro tento profil. Tímto způsobem můžete konzoli nadále pravidelně používat se svým primárním profilem, zatímco případné aktualizace nebudou mít vliv na sekundární profil. Pokud si přejete hrát určitou hru, aniž byste ji aktualizovali, ale přitom měli možnost aktualizovat ostatní hry a systémový software podle potřeby, může to být užitečné.

Přestože lze konzoli Wii U používat offline, některé hry mohou v této situaci fungovat jen částečně. Hry pro Wii U lze stáhnout přímo do konzole z obchodu Nintendo eShop, nelze je však hrát na standardním Wii. Ačkoli Wii U obsahuje funkci, která umožňuje automatické aktualizace, ve výchozím nastavení hry automaticky neaktualizuje. Pokud si chcete užívat hry pro Wii U bez nutnosti aktualizace, můžete vypnout internetové připojení Wii U nebo si vytvořit jiný uživatelský profil a vypnout pro něj automatické aktualizace.

FAQ
Jak mohu ručně aktualizovat hry pro Wii U?

Pro ruční aktualizaci her pro Wii U můžete provést následující akce: V prvním kroku zapněte konzoli Wii U a ujistěte se, že je online.

2. V nabídce Wii U zvolte ikonu Nastavení systému. 3. Posunutím doprava vyberte možnost System Update (Aktualizace systému). 4. Chcete-li zahájit proces aktualizace, klikněte na tlačítko „Update“. Počkejte, až počítač vyhledá a stáhne všechny dostupné aktualizace. 6. Po dokončení aktualizace by měly být vaše hry pro Wii U aktualizovány na nejnovější verzi.

Mějte na paměti, že některé hry mohou vyžadovat specifické aktualizace v rámci samotné hry. Za takových okolností obvykle najdete v nabídce možnost vyhledat a nainstalovat aktualizace.

Lze hrát hry pro Wii U z USB?

Ano, ke hraní her pro Wii U můžete použít USB disk. Herní data může konzole Wii U číst z externího paměťového zařízení USB. Soubory her Wii U můžete nahrát na jednotku USB a podle správného postupu je ihned začít hrát. To může být užitečné, pokud je interní úložiště konzole Wii U nedostatečné nebo pokud chcete hrát hry bez nutnosti aktualizovat firmware konzole. Je však nezbytné mít na paměti, že spouštění her z jednotky USB může mít určitá omezení a problémy s kompatibilitou, takže doporučujeme si vše nastudovat a dodržovat doporučené postupy, abyste si zaručili příjemný herní zážitek.

Lze hrát na Wii U pouze s konzolí?

Ano, konzoli Wii U můžete používat i bez nutnosti její aktualizace. Hry, které nepotřebují aktualizace, lze hrát přímo na konzoli. Je však nezbytné mít na paměti, že některé hry mohou potřebovat aktualizace, aby měly přístup ke specifickým funkcím nebo online funkcím. Doporučuje se také konzoli často aktualizovat, aby byla zajištěna kompatibilita s čerstvými hrami a zvýšil se výkon.