Jak používat aplikaci Samsung Milk Music. Komplexní průvodce

Is Samsung Milk Music still available?
Samsung began sunsetting Milk Music in September 2016, in the United States and some other markets, and completed its worldwide shutdowns by October 23, 2017. Any installed instance of the app will prompt the user to download Slacker Radio.
Další informace najdete na en.wikipedia.org

Společnost Samsung nabídla pro své chytré telefony známou službu streamování hudby Samsung Milk Music. Služba však již není dostupná, protože byla ukončena v září 2016. V této eseji prozkoumáme faktory, které vedly k ukončení služby Milk Music, a nabídneme náhradní způsoby, jak získat přístup k přehrávači Samsung Music a přidat hudbu do mobilního telefonu Samsung.

Proč služba Milk Music neuspěla?

Pád aplikace Samsung Milk Music byl způsoben řadou problémů. Jednou z hlavních příčin byla silná konkurence v odvětví streamování hudby. Pro službu Milk Music bylo obtížné se prosadit, protože zavedení hráči jako Spotify, Apple Music a Pandora již měli značný počet příznivců a oddaných uživatelů.

Dalším aspektem byla omezená dostupnost služby Milk Music. Uživatelé jiných zařízení se systémy Android a iOS neměli zpočátku ke službě přístup, protože byla dostupná pouze pro telefony Samsung Galaxy. Služba Milk Music nebyla schopna účinně konkurovat ostatním streamovacím službám kvůli malé uživatelské základně.

Milk Music navíc neměla potřebná licenční ujednání s významnými nahrávacími společnostmi, což omezovalo rozsah hudby, která byla na platformě dostupná. Kvůli této malé kolekci bylo obtížné přilákat zákazníky, kteří byli zvyklí na široký výběr poskytovaný jinými poskytovateli streamingu.

Jak ovládám hudební přehrávač Samsung? Společnost Samsung nabízí svým uživatelům alternativní hudební přehrávač s názvem Samsung Music, protože Milk Music již není nabízen. Při používání přehrávače Samsung Music postupujte podle následujících pokynů:

1. Spusťte aplikaci Samsung Music ve svém zařízení. Ačkoli by měla být předinstalovaná, můžete ji získat z obchodu Google Play, pokud ji ještě nemáte.

2. Po prvním spuštění aplikace si ve spodní části obrazovky všimnete několika karet, včetně „Skladby“, „Alba“, „Umělci“ a „Složky“. Pomocí těchto karet můžete vyhledávat ve své hudební knihovně.

3. Chcete-li přehrát skladbu, klepněte na vybranou skladbu ve své hudební sbírce nebo použijte vyhledávací panel v horní části obrazovky a vyhledejte určitou skladbu.

4. Pro lepší zážitek z poslechu nabízí aplikace Samsung Music také možnosti, jako je vytváření seznamů skladeb, výběr oblíbených skladeb a úpravy nastavení zvuku. Prozkoumejte aplikaci a seznamte se se všemi jejími funkcemi a přizpůsobte si ji podle svých potřeb. Jak mohu do aplikace Samsung Music stahovat hudbu?

Do knihovny aplikace Samsung Music můžete hudbu přidávat různými způsoby:

1. Přesuňte hudbu z počítače: Pomocí kabelu USB propojte svůj přístroj Samsung s počítačem. Po připojení se zařízení zobrazí v počítači jako odpojitelné úložné zařízení. Zkopírujte a vložte nebo přetáhněte hudební soubory do správného umístění v zařízení z počítače. Nová skladba bude okamžitě objevena zařízením Samsung a přidána do vaší knihovny.

2. Stahování z internetových zdrojů: Pomocí různých online služeb nebo hudebních aplikací můžete snadno stahovat hudbu přímo do zařízení Samsung. Hudební soubory najdete po stažení ve složce Stažené soubory v zařízení. Chcete-li získat přístup ke staženým skladbám, spusťte aplikaci Samsung songs, vyberte možnost „Folders“ a poté vyberte složku Downloads.

3. Streamujte hudbu online: V aplikaci Samsung Music mají uživatelé také možnost streamovat hudbu z různých online zdrojů. Hudbu můžete streamovat, aniž byste ji museli stahovat, stačí v aplikaci vyhledat požadovanou skladbu nebo interpreta. Proč nemohu přehrávat aplikaci Samsung Music? Nemožnost přehrávání hudby v aplikaci Samsung Music může mít řadu příčin, např:

1. Nepodporovaný typ souboru: MP3, WMA, AAC a FLAC jsou jen některé z typů zvukových souborů, které aplikace Samsung Music podporuje. Zkontrolujte formát hudebních souborů, které se pokoušíte přehrát. Pokud tomu tak není, bude možná nutné použít konvertor souborů třetí strany, který soubory převede do podporovaného formátu.

2. Poškozené soubory: Je možné, že aplikace Samsung Music nebude schopna přehrát hudební soubory, které jsou poškozené nebo poškozené. Chcete-li zjistit, zda problém přetrvává, zkuste přenést nebo stáhnout jiné hudební soubory.

3. Problémy související s aplikacemi: Pokud aplikace Samsung Music nefunguje správně, bude možná nutné ji aktualizovat nebo vymazat její mezipaměť a data. Vyhledejte aplikaci Samsung Music ve Správci aplikací nebo aplikací v mobilním telefonu, vyberte možnost Vymazat mezipaměť a Vymazat data a poté přejděte do Nastavení. Tím vrátíte nastavení aplikace do výchozího stavu.

Závěrem lze říci, že aplikace Samsung Music nabízí přijatelnou náhradu pro přehrávání a správu hudební knihovny ve smartphonech Samsung, přestože aplikace Samsung Milk Music byla stažena. Podle výše popsaných postupů můžete v zařízení Samsung plynule poslouchat svou oblíbenou hudbu.

FAQ
Aplikace Samsung Music již není k dispozici?

Název článku „Jak používat aplikaci Samsung Milk Music. Komplexní průvodce“ naznačuje, že předmětem článku je aplikace Samsung Milk Music. Je tedy pravděpodobné, že článek zmiňuje spíše dostupnost a používání aplikace Samsung Milk Music než aplikace Samsung Music.

Proč má mléko špatnou pověst?

Mléko má často špatnou pověst z různých důvodů. Někteří jedinci mohou trpět intolerancí laktózy, což znamená, že mají problémy se zpracováním laktózy, cukru obsaženého v mléce. To může mít za následek zažívací potíže, jako je plynatost, průjem a nadýmání. Mléko, které je pro některé lidi běžným alergenem, může také způsobovat alergické příznaky včetně kopřivky, otoků nebo dýchacích potíží.

Mléko je navíc spojováno s řadou zdravotních problémů. Některé výzkumy například naznačují, že konzumace velkého množství mléka může zvyšovat pravděpodobnost vzniku některých druhů rakoviny, například rakoviny prostaty a vaječníků. Kromě toho je mléko někdy kritizováno za vysoký obsah nasycených tuků, které mohou při nadměrném pití vést k srdečním onemocněním a obezitě.

Mlékárenský průmysl se navíc dostal pod palbu kritiky kvůli jeho vlivu na životní prostředí a dobré životní podmínky zvířat. Při výrobě mléka vznikají emise skleníkových plynů a spotřebovává se mnoho zdrojů, například voda a půda. Někteří odběratelé vyjádřili etické obavy v souvislosti s otázkami zacházení s krávami, mimo jiné v souvislosti s chovem v uzavřených chovech a používáním hormonů.

Je důležité si uvědomit, že tyto problémy se netýkají každého a mnoho jedinců si může mléko a výrobky z něj stále užívat, aniž by pociťovali škodlivé následky. V jiných situacích však tyto prvky pomohly mléku získat negativní pověst.