Přenos fotografií z aplikace Windows Live Fotogalerie do aplikace „Moje obrázky“

Oblíbený program pro správu fotografií Windows Live Fotogalerie umožňuje uživatelům uspořádat, upravovat a sdílet jejich digitální fotografie. Mnoho uživatelů však touží přenést své fotografie z Fotogalerie Windows Live na jiné platformy, například „Moje obrázky“, a to díky technologickému pokroku a dostupnosti nových softwarových řešení. V tomto článku vás provedeme procesem přenosu fotografií z aplikace Windows Live Fotogalerie do „Moje obrázky“.

Než začneme, je důležité si uvědomit, že „Moje obrázky“ je výchozí složka, kterou systém Windows používá k ukládání všech obrázků v počítači. V ní si můžete fotografie snadno prohlížet a uspořádat. Začněme s postupy pro přesunutí obrázků z Galerie fotografií Windows Live do složky „Moje obrázky“.

V prvním kroku otevřete Fotogalerii Windows Live. Klepněte na nabídku Start a do vyhledávacího řádku zadejte „Windows Live Fotogalerie“, abyste získali přístup ke svým fotografiím ve Windows Live Fotogalerii. Jakmile tak učiníte, kliknutím na něj program spusťte.

Krok 2: Výběr obrázků

Přejděte do složky obsahující příslušné fotografie v aplikaci Windows Live Fotogalerie. Složky jsou přístupné v levé části obrazovky kliknutím na položku „Složky“. Složku obsahující obrázky, které chcete přesunout, vyberte kliknutím na ni.

Krok 3: Kopírování fotografií Po výběru fotografií, které chcete přenést, klikněte na vybrané fotografie pravým tlačítkem myši a z kontextové nabídky vyberte možnost „Kopírovat“. Alternativně můžete obrázky zkopírovat stisknutím klávesové zkratky „Ctrl + C“ na klávesnici.

Ve čtvrtém kroku vložte obrázky do části „Moje obrázky“. Poté přejděte do složky „Moje obrázky“ v počítači. Do složky „Obrázky“ se dostanete tak, že vyberete položku „Tento počítač“ nebo „Můj počítač“ a kliknete na ni. Po vstupu do složky „Obrázky“ klikněte pravým tlačítkem myši na prázdné místo a z kontextové nabídky vyberte možnost „Vložit“. Alternativně můžete fotografie vložit stisknutím klávesové zkratky „Ctrl + V“ na klávesnici. Gratulujeme vám! Vaše fotografie z Fotogalerie Windows Live byly úspěšně přesunuty do složky „Moje obrázky“ v počítači se systémem Windows. Vaše fotografie jsou nyní přístupné a spravovatelné prostřednictvím sekce „Moje obrázky“.

Nyní zodpovíme několik důležitých dotazů, které byste mohli mít:

Jak mohu dostat své fotografie z Fotogalerie Windows Live na USB disk?

Ke zkopírování fotografií z Fotogalerie Windows Live na USB disk použijte stejné postupy, které jsou popsány výše. Připojte USB disk k počítači, otevřete jej a přidejte soubory tam, místo abyste je vkládali do složky „Moje obrázky“. Poté vložte obrázky na USB disk buď výběrem možnosti „Vložit“ z kontextové nabídky při kliknutí pravým tlačítkem myši, nebo pomocí klávesové zkratky „Ctrl + V“.

2. Jak se dostanu do své Fotogalerie Windows Live?

Chcete-li přejít do Galerie fotografií Windows Live, klikněte na tlačítko Start a zadejte „Galerie fotografií Windows Live“. Jakmile tak učiníte, kliknutím na něj program spustíte. Kromě toho si můžete vytvořit zástupce na ploše nebo jej připnout na hlavní panel pro budoucí snadný přístup. 3. Jak změním každou živou fotografii na běžnou fotografii? „Živé fotografie“ nejsou nativně podporovány programem Windows Live Fotogalerie. Pokud máte v galerii „živé fotografie“, můžete je exportovat jako běžné obrazové soubory a změnit je tak na obrázky. Vyberte živé fotografie, které chcete převést, a poté v nabídce „Soubor“ vyberte možnost „Exportovat“. Klepnutím na tlačítko „Exportovat“ uložíte fotografie jako standardní obrázky ve zvoleném formátu, například JPEG nebo PNG.

4. Jak přidám živé fotografie do aplikace Fotografie?

V počítači se systémem Windows je nutné živé fotografie před importem převést do formátu, který je kompatibilní s aplikací Fotografie. Chcete-li živé fotografie převést na standardní fotografie, jednoduše postupujte podle pokynů v předchozí odpovědi. Pomocí vestavěné možnosti importu můžete vybrat, které fotografie chcete do aplikace Fotografie importovat po jejich převedení.

Souhrnně řečeno, přesun fotografií z aplikace Windows Live Fotogalerie do aplikace „Moje obrázky“ je jednoduchý postup. Fotografie můžete rychle přenést do výchozí složky s obrázky v počítači se systémem Windows podle pokynů uvedených v tomto článku. Pokud chcete snímky přenést na jiné platformy nebo zařízení, nezapomeňte se poohlédnout po jiných řešeních.

FAQ
Jak přenést živé fotografie?

K přesunu obrázků z Fotogalerie Windows Live do složky „Moje obrázky“ můžete použít níže uvedené postupy: 1. Spusťte Fotogalerii Windows Live v počítači. 2. Klepněte na obrázky, které chcete přenést, a zároveň pomocí klávesy Ctrl vyberte několik z nich najednou. 3. Po výběru požadovaných fotografií klikněte pravým tlačítkem myši na některý z vybraných obrázků a vyberte možnost „Kopírovat“. 4. Vstupte do složky „Moje obrázky“ v počítači. Typická cesta je „Tento počítač“ > „Obrázky“ > „Moje obrázky“.

5. Když se nacházíte ve složce „Moje obrázky“, vyberte z kontextové nabídky možnost „Vložit“. Tímto postupem se vybrané obrázky z Fotogalerie Windows Live přesunou do složky „Moje obrázky“.

Můžete také vybrat několik obrázků z Fotogalerie Windows Live a poté je přetáhnout přímo do složky „Moje obrázky“. Podle těchto pokynů byste měli být schopni přesunout živé fotografie z Fotogalerie Windows Live do složky „Moje obrázky“ v počítači se systémem Windows.

Jak mohu exportovat živé fotografie?

Pomocí těchto kroků můžete exportovat fotografie z aplikace Windows Live Fotogalerie: 1. Spusťte Fotogalerii Windows Live ve svém počítači. 2. Klepnutím na obrázky, které chcete exportovat, je vyberte. Podržením klávesy Ctrl při klikání můžete vybrat více obrázků. 3. Po výběru požadovaných obrázků vyberte z nabídky vlevo nahoře v okně položku „Soubor“. 4. Z rozbalovací nabídky vyberte možnost „Exportovat“. 5. Otevře se nové okno s výzvou k výběru umístění exportovaných obrázků. Lze vybrat konkrétní složku nebo vytvořit novou. 6. Chcete-li zahájit postup exportu, klikněte po výběru cílové složky na možnost „Exportovat“. Windows Live Fotogalerie zahájí export vybraných fotografií do cílové složky, kterou jste zadali v kroku 7. 8. Po dokončení postupu exportu můžete k exportovaným fotografiím přistupovat tak, že přejdete do cílové složky.

Pokud se budete držet těchto pokynů, měli byste být schopni správně exportovat své obrázky z Fotogalerie Windows Live.