Jak získat skryté titulky na Freevee

Na známé streamovací službě Freevee je k dispozici velký výběr filmů, televizních epizod a dalších forem video zábavy. Jednou z výjimečných funkcí služby Freevee je možnost aktivovat skryté titulky nebo titulky, což může být docela výhodné pro osoby, které jsou neslyšící nebo dávají přednost sledování videa s titulky. V tomto článku se podíváme na to, jak zapnout skryté titulky na Freevee, a budeme se zabývat příslušnými dotazy.

1. Jak mohu aktivovat titulky ve službě Freeview?

Chcete-li na Freevee zapnout skryté titulky nebo titulky, postupujte podle následujících jednoduchých kroků: 1. Začněte sledovat požadovaný video obsah.

2. Během přehrávání videa vyhledejte nabídku možností. Na obrazovce je obvykle reprezentována ikonou ozubeného kola nebo ozubeného kolečka. 3. Po vyhledání nabídky nastavení vyberte z nabídky možnost „Titulky“ nebo „Závěrečné titulky“. 4. Rozhodněte, zda chcete zapnout skryté titulky nebo titulky. Vizuální vlastnosti titulků, jako je velikost a barva písma, mohou být přizpůsobitelné. Vychutnejte si obsah s aktivovanými skrytými titulky nebo titulky! Jak mohu zapnout skryté titulky?

2. Ve službě Freevee je povolení skrytých titulků jednoduchý postup. Zde je uveden postup, jak na to: 1. Přihlaste se ke svému účtu prostřednictvím aplikace Freevee ve svém chytrém telefonu. 2. Proveďte výběr videoobsahu, který chcete zobrazit.

3. Jakmile se video začne přehrávat, vyhledejte tlačítko „CC“ nebo „Subtitles“. Toto tlačítko se obvykle nachází v nabídce nastavení nebo na obrazovce přehrávání. Chcete-li zapnout skryté titulky, klikněte na možnost „CC“ nebo „Subtitles“. 5. Mohli byste mít možnost vybrat jazyk nebo změnit vzhled titulků. Volte své možnosti s rozmyslem. Využijte skryté titulky a vychutnejte si obsah! Jak mohu ve Freevee Roku povolit titulky?

3.

Zde je uvedeno, co musíte udělat, pokud používáte Freevee na zařízení Roku a chcete povolit titulky: Otevřete aplikaci Freevee v zařízení Roku a přihlaste se pomocí svého účtu. 2. Proveďte výběr videa, které chcete zobrazit. 3. Během přehrávání videa stiskněte tlačítko s hvězdičkou (*) na dálkovém ovladači Roku. 4. Tím zobrazíte nabídku nastavení. V nabídce přejděte na položku „Titulky“. 5. V nabídce „Titulky“ vyberte preferovaný jazyk nebo titulky. Po výběru se titulky začnou přehrávat během sledování videa. 4. Jak získám přístup k titulkům?

Pro získání titulků na Freevee použijte následující postupy: Otevřete aplikaci Freevee v telefonu nebo tabletu a přihlaste se ke svému účtu. 2. Proveďte výběr videoobsahu, který chcete zobrazit. 3. Během přehrávání videa sledujte tlačítko „CC“ nebo „Subtitles“. Toto tlačítko obvykle najdete v nabídce možností nebo na obrazovce přehrávání.

4. Chcete-li vstoupit do nabídky titulků, klikněte na tlačítko „CC“ nebo „Subtitles“. 5. Pomocí nabídky titulků můžete vybrat jazyk, změnit vzhled a aktivovat nebo deaktivovat titulky. 6. Vychutnejte si obsah s titulky!

Pro ty, kteří jsou sluchově postižení nebo dávají přednost titulkům, je přidání skrytých titulků nebo titulků na Freevee jednoduchou operací, která může výrazně zlepšit zážitek ze sledování. Postupy pro zapnutí skrytých titulků jsou stejné, ať už používáte Freevee na Roku nebo Freeview. Podle pokynů v tomto článku můžete snadno používat skryté titulky Freevee pro přístup k oblíbenému obsahu.

FAQ
Jak přidám titulky a popisky?

Chcete-li do služby Freevee přidat titulky a podtitulky, postupujte podle těchto pokynů: Otevřete aplikaci nebo webovou stránku Freevee v počítači nebo mobilním zařízení.

2. Začněte sledovat požadovaný obsah videa. 3. Vyhledejte nabídku nastavení nebo možností. Obvykle se k tomu používá ikona ozubeného kola nebo tři tečky. 4. Chcete-li vstoupit do nabídky nastavení nebo možností, klikněte na ni. 5. V nabídce možností vyhledejte možnost „Titulky“ nebo „Uzavřené titulky“. Stačí na ni kliknout. Poté se zobrazí seznam nabízených jazyků titulků. Vyberte požadovaný jazyk. 7. Možná budete muset přepnout možnost „Subtitles“ (Titulky) nebo „Closed Captions“ (Uzavřené titulky), aby byly titulky viditelné, pokud ještě nejsou viditelné. 8. Po aktivaci by se při sledování videa měly na obrazovce začít zobrazovat skryté titulky nebo titulky.

Je důležité si uvědomit, že ne všechna videa Freevee mohou mít přístupné skryté titulky nebo titulky. Titulky mohou, ale nemusí být dostupné v závislosti na zdroji obsahu a na tom, zda tak u svých videí učinil.

Má Freeview play titulky?

Služba Freeview Play podporuje skryté titulky i titulky. Pomocí této funkce mohou uživatelé platformy Freeview Play zapnout titulky při sledování svých oblíbených televizních seriálů nebo filmů.

Které tlačítko na dálkovém ovladači je pro titulky?

Tlačítko skrytých titulků nebo titulků na většině dálkových ovladačů je obvykle označeno písmeny „CC“ nebo „SUB“ (zkratka pro skryté titulky nebo titulky). Často se nachází v dolní části nebo v navigační oblasti dálkového ovladače. Mějte však na paměti, že v závislosti na značce a typu dálkového ovladače se přesné umístění a označení tlačítka titulků může měnit.