Jak nainstalovat zařízení Garmin Nuvi

Can a Garmin Nuvi be updated?
You can re-update the Garmin Nuvi at any time by opening Garmin Express, clicking the house-shaped tab, selecting your Garmin Nuvi, and clicking Install All. While you're waiting, you can wash your Garmin watch before your next big trip.
Další informace najdete na www.wikihow.com

Jednotky GPS Garmin Nuvi si motoristé oblíbili díky jejich přesné navigaci a uživatelsky přívětivým funkcím. Změna ikony vozidla je jednou z nastavitelných funkcí těchto zařízení a může vám zpříjemnit a zpříjemnit jedinečný zážitek z navigace. Tento článek vás provede postupem, pokud vás zajímá, jak přidat automobily do navigace Garmin Nuvi. Projdeme si také, jak načíst soubory, upravit ikonu automobilu a přidat ikony do svého přístroje Garmin.

Níže uvedené kroky lze použít k přidání automobilu do zařízení Garmin GPS: 1. Pomocí kabelu USB propojte zařízení Garmin Nuvi s počítačem. 2. Připojte zařízení Garmin Nuvi k počítači. 2. Spusťte v počítači program Garmin Express. Navštivte webové stránky společnosti Garmin a zdarma si jej stáhněte, pokud ještě není nainstalován. 3. Jakmile se program Garmin Express spustí, mělo by být připojené zařízení okamžitě rozpoznáno. Pokud tomu tak není, vyberte v nabídce programu možnost „Přidat zařízení“.

4. Pokud k tomu budete vyzváni, zaregistrujte zařízení podle pokynů na obrazovce. Pomocí tohoto postupu je třeba stáhnout a nainstalovat aktualizace pro automobil.

5. Po registraci zařízení vyberte v aplikaci Garmin Express kartu „Mapy a vozidla“. V části „Vozidla“ se nachází seznam dostupných ikon vozidel. Prohlížením dostupných možností vyberte možnost, kterou chcete nainstalovat. 7. Kliknutím na tlačítko „Instalovat“ vyberte ikonu vozidla, kterou chcete nainstalovat. Poté bude stažena a nainstalována do vašeho zařízení prostřednictvím služby Garmin Express.

Technika přidávání ikon do zařízení Garmin GPS je srovnatelná. Postupuje se následujícím způsobem: 1. Otevřete aplikaci Garmin Express a připojte zařízení Garmin Nuvi k počítači. 2. V nabídce „Mapy a vozidla“ vyberte položku „Vozidla“. 3. Vyhledejte oblast „Download More Vehicles“ (Stáhnout další vozidla) posunutím dolů a jejím výběrem. 4. Tím spustíte Garáž Garmin, kde si můžete vybrat z nabídky dalších ikon. 5. Prohlédněte si nabízené alternativy a vyberte tu, kterou chcete přidat. 6. Vyberte požadovanou ikonu a klikněte na tlačítko „Stáhnout“ vedle ní. Bude stažena a nainstalována do vašeho zařízení pomocí služby Garmin Express.

V zařízení Garmin GPS nahraďte ikonu auta následujícím způsobem: 1. Klepnutím na obrazovku zařízení Garmin Nuvi přejděte do hlavní nabídky. Zvolte možnost „Settings“ (Nastavení), která je obvykle označena ikonou klíče nebo ozubeného kola. 3. V nabídce nastavení vyberte položku „Map & Vehicle“ (Mapa a vozidlo). V části „Vehicle“ (Vozidlo) můžete najít seznam dostupných ikon vozidel. 5. Vyberte požadovanou ikonu a klikněte na tlačítko „OK“.

Jako poslední si řekneme něco o importu souborů do miniaplikace Garmin. 1. Pomocí kabelu USB propojte přístroj Garmin Nuvi s počítačem. 2. Otevřením průzkumníka souborů v počítači vyhledejte soubory, které chcete importovat do přístroje Garmin. 3. Přeneste soubory z počítače do správné složky v zařízení Garmin Nuvi tak, že je tam zkopírujete a vložíte. V závislosti na typu importovaného souboru, jako jsou body zájmu (POI) nebo vlastní mapy, se může složka změnit. 4. Opatrně vyjměte a odpojte svůj přístroj Garmin od počítače.

Souhrnně lze říci, že přidávání automobilů do zařízení Garmin Nuvi je jednoduchý postup. Chcete-li si navigaci přizpůsobit, můžete pomocí aplikace Garmin Express rychle přidávat nová vozidla a ikony. Kromě toho můžete užitečnost svého zařízení Garmin vylepšit změnou ikony vozu a importem souborů. Užijte si poznávání dostupných možností a přizpůsobení zařízení Garmin Nuvi.

FAQ
Jak importovat data do zařízení Garmin?

Pro import dat, včetně dat o vozidle, do zařízení Garmin můžete použít následující postupy: 1. Pomocí kabelu USB propojte zařízení Garmin Nuvi s počítačem. 2. K počítači připojte zařízení Garmin Nuvi pomocí kabelu USB. 3. K počítači připojte zařízení Garmin Nuvi pomocí kabelu USB.

2. Na počítači otevřete webové stránky společnosti Garmin a stáhněte si program Garmin Express. 3. Nastavte program Garmin Express v počítači a spusťte jej. 4. Poté, co program Garmin Express identifikuje váš přístroj Garmin Nuvi, vyberte možnost „Add a Device“ (Přidat zařízení).

5. Pro dokončení postupu registrace zařízení se řiďte pokyny na obrazovce. 6. Po registraci zařízení vyberte model Garmin Nuvi ze seznamu zařízení v aplikaci Garmin Express.

7. V rozevírací nabídce v části „Tools & Content“ (Nástroje a obsah) vyberte možnost „Import/Export“ (Importovat/Exportovat). 8. Vyberte typ dat, například automobilů, která chcete importovat, a klikněte na tlačítko „Importovat“.

9. Vyhledejte soubory vozidel, které jste si stáhli do počítače, a poté zvolte jejich import do zařízení Garmin Nuvi. Aplikace Garmin Express odešle vybraná data do vašeho zařízení.

10. Po dokončení postupu opatrně odpojte zařízení Garmin Nuvi od počítače.

Automobily a další data můžete pomocí aplikace Garmin Express rychle importovat do zařízení Garmin Nuvi podle následujících kroků.

Jak přidáte automobil do map?

Pro přidání automobilu do map v zařízení Garmin Nuvi můžete dodržet tyto postupy: 1. Přidejte automobil do map. Pomocí kabelu USB propojte přístroj Garmin Nuvi s počítačem. 2. Stáhněte si software Garmin Express z webových stránek společnosti Garmin. 3. Nastavte program Garmin Express v počítači a spusťte jej. 4. V seznamu připojených zařízení vyberte své zařízení Garmin Nuvi.

5. V programu Garmin Express vyberte možnost „Extras“. 6. Vyhledejte možnost stažení dalších hlasů automobilů nebo ikon. 7. Prohlédněte si možnosti a vyberte ikonu automobilu, kterou chcete přidat.

8. Chcete-li vybraný symbol automobilu přidat do zařízení Garmin Nuvi, klikněte na možnost „Instalovat“ nebo „Stáhnout“.

9. Po dokončení instalace opatrně odpojte zařízení Garmin Nuvi od počítače. Nově přidaný symbol automobilu by nyní měl být k dispozici pro výběr v nastavení mapy při zapnutí zařízení Garmin Nuvi.

Podle následujících jednoduchých kroků můžete rychle přidat automobil do map v zařízení Garmin Nuvi.