Jak přidat widgety na zamykací obrazovku v iOS 15

Jak přidat widget na Zamykaci plochu iPhone?
Podržte zamknutou obrazovku, dokud se u dolního okraje nezobrazí tlačítko Přizpůsobit, a potom na něj klepněte. Klepnutím do rámečku pod časem přidejte na zamknutou obrazovku své widgety. Klepněte na widgety, které chcete přidat, nebo je přetáhněte. Cached
Další informace najdete na support.apple.com

Možnost přidat widgety na zamykací obrazovku je jednou z mnoha nových úprav a funkcí, které společnost Apple přidala v nejnovější verzi iOS 15. Díky této funkci si můžete přizpůsobit Zamykací obrazovku iPhonu a rychle přistupovat k potřebným údajům, aniž byste ji museli otevírat. Tento příspěvek vás provede přidáváním widgetů na Zamykací obrazovku iOS 15 a poskytne odpovědi na některé související otázky.

Lze na zamykací obrazovku iPhonu přidávat widgety?

Ano, díky systému iOS 15 můžete na zamykací obrazovku iPhonu přidávat widgety. Uživatelé mohou díky této funkci pohodlně přistupovat k důležitým informacím a zástupcům aplikací ze zamykací obrazovky, aniž by museli odemykat své zařízení. Informace, které mohou widgety zobrazovat, zahrnují titulky zpráv, události v kalendáři, aktualizace počasí a další. Přidáním widgetů si můžete uzamčenou obrazovku přizpůsobit svému vkusu a učinit ji užitečnější. Jak si mohu přizpůsobit zamykací obrazovku v systému iOS 15? V systému iOS 15 můžete svou Zamykací obrazovku upravit následujícími způsoby: Po odemknutí iPhonu otevřete Domovskou obrazovku. 2. Chcete-li otevřít zobrazení Dnes, přejeďte prstem doprava. 3. Přesuňte kurzor na tlačítko „Upravit“ v dolní části stránky. 4. Nyní se zobrazí seznam widgetů, které jsou přístupné.

5. Vyberte widget, který chcete přidat na uzamčenou obrazovku, klepnutím na tlačítko „+“ vedle něj. 6. Dotykem a přetažením úchytů na pravé straně uspořádejte widgety ve správném pořadí. 7. Po dokončení přizpůsobení uzamčené obrazovky klepněte na tlačítko „Hotovo“.

Jaké kroky musím provést, abych mohl přidat widgety na uzamčenou obrazovku? Níže uvedené postupy vám ukáží, jak přidat widgety na zamykací obrazovku v systému iOS 15. Po odemknutí iPhonu otevřete Domovskou obrazovku. 2. Chcete-li otevřít zobrazení Dnes, přejeďte prstem doprava. 3. Přesuňte kurzor na tlačítko „Upravit“ ve spodní části stránky. 4. Nyní se zobrazí seznam widgetů, které jsou přístupné.

5. Vyberte widget, který chcete přidat na uzamčenou obrazovku, klepnutím na tlačítko „+“ vedle něj. 6. Dotykem a přetažením úchytů na pravé straně uspořádejte widgety ve správném pořadí. 7. Po dokončení přizpůsobení uzamčené obrazovky klepněte na tlačítko „Hotovo“.

Umí iOS 16 Zamykací obrazovka přidávat widgety?

Widgety zatím nelze na Zamykací obrazovku v systému iOS 16 přidávat, protože systém iOS 16 ještě nebyl spuštěn. Ačkoli se společnost Apple neustále snaží svůj operační systém vylepšovat, je možné, že nadcházející aktualizace přinesou nové funkce a vylepšení, například možnost zahrnout widgety na Zamykací obrazovku. Často kontrolujte aktualizace softwaru na iPhonu, abyste měli přehled o nejnovějších verzích a funkcích systému iOS.

V neposlední řadě vám iOS 15 dává možnost přidávat widgety na Zamykací obrazovku, což vám umožní přizpůsobit si ji podle svých představ. Výše uvedené techniky umožňují snadno přidávat a měnit uspořádání widgetů na Zamykací obrazovce, což vám umožní rychlý přístup k důležitým údajům a zástupcům programů. Widgety na zamykací obrazovce zatím systém iOS 16 nepodporuje, nicméně sledujte aktualizace, které by tuto funkci mohly přidat.

FAQ
Jak přidat widgety na Zamykací obrazovku iOS 16 z widgetsmith?

Vzhledem k tomu, že systém iOS 16 ještě nebyl zpřístupněn, zatím nevíme, jak widgety na Zamykací obrazovku v systému iOS 16 přidat. Pokud však máte na mysli systém iOS 15, můžete tak učinit podle těchto pokynů: Po odemknutí iPhonu otevřete Domovskou obrazovku. 2. Podržte tlačítko na prázdné části obrazovky, dokud se programy nezačnou třepat. 3. Chcete-li vstoupit do galerie widgetů, klepněte na „+“ v levém horním rohu obrazovky.

4. Prohlédněte si různé widgety nebo zadejte konkrétní widget do oblasti pro vyhledávání. 5. Po vyhledání widgetu, který chcete zahrnout na zamykací obrazovku, na něj klepněte a vyberte si mezi malým, středním nebo velkým. Pokud jsou nabízeny možnosti, upravte vzhled widgetu pomocí obrazovky náhledu. Chcete-li jej přidat na Domovskou obrazovku, klepněte v kroku 7 na tlačítko „Přidat widget“. 8. Přejetím doprava se dostanete na uzamčenou obrazovku a nově nainstalovaný widget by měl být viditelný. Upozorňujeme, že v závislosti na používaném softwaru, například Widgetsmith, se dostupnost a funkčnost widgetů může měnit. Proto je pro další pokyny k přidávání widgetů na uzamčenou obrazovku pomocí Widgetsmith vhodnější nahlédnout do příručky aplikace nebo zdrojů podpory.

Jak přidat widgety na Zamykací obrazovku iOS 16 z aplikace Widgetsmith?

Vzhledem k tomu, že systém iOS 16 ještě nebyl zpřístupněn, není možné nabídnout podrobné pokyny, jak přidat widgety z aplikace Widgetsmith na Zamykací obrazovku v systému iOS 16. Pokud je však funkčnost stále srovnatelná s iOS 15, můžete obecně provést následující kroky: Pokud jste tak ještě neučinili, pořiďte si Widgetsmith z obchodu App Store. 2. Spusťte Widgetsmith a vytvořte widget podle svého výběru v odpovídající velikosti. 3. Na domovské obrazovce dlouze stiskněte prázdné místo, dokud se aplikace nezačnou třepat. 4. Chcete-li vstoupit do galerie widgetů, klepněte na znak „+“ v levém horním rohu. 5. Procházejte widgety, dokud nenarazíte na widget Widgetsmith, který jste vytvořili. Chcete-li widget Widgetsmith přidat na domovskou obrazovku, stiskněte tlačítko

6. 7. Poté můžete widget Widgetsmith přidat na zamykací obrazovku tažením doleva nebo jej přetáhnout na požadované místo na domovské obrazovce.

Upozorňujeme, že tyto pokyny jsou založeny na systému iOS 15 a mohou se změnit, pokud společnost Apple vydá aktualizace systému iOS 16.

Jak přidám aplikace na zamykací obrazovku iOS 16?

Pro přidání aplikací na zamykací obrazovku iOS 16 proveďte následující akce: Po odemknutí iPhonu otevřete Domovskou obrazovku. 2. Chcete-li otevřít zobrazení Dnes, přejeďte prstem doprava. 3. Přejděte na spodní část stránky a klikněte na tlačítko „Upravit“. Nabízené widgety a aplikace jsou uvedeny níže. Najděte aplikaci, kterou chcete přidat na uzamčenou obrazovku, a stiskněte vedle ní zelenou ikonu „+“.

5. 6. Chcete-li změnit pořadí aplikací, klepněte a podržte symbol tří vodorovných čar na pravé straně každé aplikace a poté posuňte ikonu nahoru nebo dolů. 7. Po přidání požadovaných aplikací klepněte na tlačítko „Hotovo“ v pravém horním rohu obrazovky. Když nyní iPhone zamknete, nově přidané aplikace budou viditelné na zamykací obrazovce. Upozorňujeme, že v závislosti na verzi systému iOS, kterou používáte, nemusí být přidání aplikací na Zamykací obrazovku možné.