Jak získat zpravodajský kanál na iPhonu

Jak zjistit informace o iPhonu?
Na webových stránkách iUnlocker.com lze zjistit stáří telefonu po zadání IMEI nebo sériového čísla. Oba tyto identifikátory naleznete v Nastavení → Obecné → Informace.
Další informace najdete na www.phoneparts.cz

Jistě vás potěší, že iPhone je skutečně vybaven vestavěnou aplikací Zprávy, která nabízí přizpůsobený zpravodajský kanál, pokud jej používáte a chcete mít přehled o nejnovějších titulcích a zprávách. V tomto článku se podíváme na to, jak získat přístup ke kanálu zpráv pro iPhone a jak si jej přizpůsobit. Má iPhone kanál zpráv?

Aplikace Zprávy v iPhonu skutečně vytváří přizpůsobený kanál zpráv v závislosti na vašich preferencích. Umožňuje vám sledovat informace, které vás zajímají, ať už jde o zprávy, sport, zábavu, technologie nebo jakékoli jiné téma. Jak mohu ve svém iPhonu povolit aktualizace zpráv?

Chcete-li v iPhonu povolit aktualizace zpráv, postupujte podle následujících jednoduchých kroků:

1. Na domovské obrazovce iPhonu najděte aplikaci Zprávy. Symbolizují ji noviny a bílý emblém s červeným pozadím. 2. Kliknutím na aplikaci Zprávy ji spustíte.

3. Při prvním použití aplikace Zprávy můžete být vyzváni k výběru preferovaných zdrojů zpráv a témat. Chcete-li si přizpůsobit kanál zpráv, vyberte ty, které vás nejvíce zajímají. 4. Po přizpůsobení preferencí vyberte kartu „Sledování“ v dolní části obrazovky. Zobrazí se vámi vybrané zdroje zpráv a témata. 5. Ujistěte se, že je zapnutý přepínač „Oznámení“, pokud chcete dostávat aktualizace zpráv. Klepnutím na kartu „Sledování“ a poté na ikonu zvonku v pravém horním rohu obrazovky získáte přístup k této možnosti. Jak mohu aktivovat kanál novinek?

Chcete-li na iPhonu aktivovat kanál Zprávy, musíte provést následující kroky: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Zprávy. V dolní části obrazovky klepnutím vyberte záložku „Sledování“. 3. Na této stránce se nachází seznam zdrojů zpráv a témat, které jste si vybrali. Klepnutím na ikonu „+“ v pravém horním rohu přidáte do svého kanálu další zdroje nebo témata. Pořadí, v jakém se zprávy ve vašem kanálu zobrazují, lze také upravit. Pomocí úchytů na pravé straně každého zdroje nebo tématu můžete po klepnutí na tlačítko „Upravit“ v pravém horním rohu změnit jejich pořadí podle svých představ. Kde přesně se nacházejí zprávy z mého iPhonu?

Pomocí níže uvedených způsobů získáte přístup ke svému kanálu zpráv na iPhonu: 1. Na domovské obrazovce iPhonu vyhledejte aplikaci Zprávy. Jsou na ní noviny a bílý emblém s červeným pozadím. 2. Kliknutím na aplikaci Zprávy ji spusťte. 3. Na domovské obrazovce se objeví váš přizpůsobený proud zpráv. Na základě zvolených témat a zdrojů zde objevíte výběr článků, titulků a aktualizací zpráv. 4. Chcete-li zobrazit konkrétní článek, stačí klepnout na jeho titulek; otevře se nové okno.

Závěrem lze říci, že aplikace Zprávy v iPhonu vám umožňuje přístup k přizpůsobenému zpravodajskému kanálu. Výše uvedenými postupy můžete rychle povolit aktualizace zpráv, přizpůsobit si kanál a sledovat témata, která vás zajímají. Prozkoumejte nyní aplikaci Zprávy v iPhonu a získejte nejnovější zprávy, které vám budou doručeny až pod prsty.

FAQ
Jak získám kanál Zprávy v telefonu?

Pro získání kanálu Zprávy do iPhonu můžete provést následující kroky: 1. Spusťte iPhone a přejděte do obchodu App Store.

2. Vyhledejte aplikaci zpravodajství, která se vám líbí, například Apple News, Google News, Flipboard nebo jinou. Zpravodajská aplikace by měla být stažena a nainstalována. 4. Po nainstalování aplikace ji spusťte a nastavte ji podle pokynů na obrazovce. 5. Chcete-li si přizpůsobit tok zpráv, budete obvykle vyzváni k výběru preferovaných zdrojů zpráv nebo témat. 6. Po dokončení nastavení by měl být proud zpráv aplikace viditelný. Možnost procházet příběhy, měnit své preference zpráv a sledovat nejnovější zprávy je nyní k dispozici na vašem iPhonu. Pokud chcete dostávat upozornění nebo aktualizace na nejnovější zprávy nebo zásadní příběhy, nezapomeňte přijmout oznámení pro zpravodajskou aplikaci.

Jsou Apple News dostupné v Evropě?

Apple News jsou v Evropě skutečně dostupné. Poprvé byla představena ve Spojených státech, ale od té doby se rozšířila do řady evropských zemí, včetně Velké Británie, Francie, Německa a Irska. Zprávy a články z různých publikací mohou uživatelé v Evropě najít na stránkách Apple News.

Jak získám Zprávy v telefonu?

Níže uvedené kroky vám pomohou získat zprávy do iPhonu: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci „Zprávy“. Pokud ji stále nemůžete najít, přejeďte na domovské obrazovce doprava a do vyhledávacího pole zadejte „News“. Po prvním spuštění aplikace budete vyzváni k výběru preferovaných zdrojů zpráv a témat. Vyberte publikace a kategorie, které vás nejvíce oslovují. 3. Vyberte nastavení a poté stiskněte tlačítko „Pokračovat“ a pokračujte dále. 4. Na základě vašich voleb pak aplikace vygeneruje přizpůsobený proud zpráv. Chcete-li si prohlédnout nejnovější zprávy, procházejte streamem. Případně můžete použít vyhledávací panel v horní části a vyhledat konkrétní témata nebo publikace. 5. Svůj výběr můžete aktualizovat, přidat další témata nebo najít nové publikace klepnutím na možnost „Sledování“ v dolní části aplikace a dále si tak přizpůsobit své zpravodajství. Můžete také povolit upozornění na nejnovější zprávy z konkrétních publikací.

6. Chcete-li tak učinit, otevřete na iPhonu aplikaci Nastavení, přejděte dolů, stiskněte tlačítko „Zprávy“, poté vyberte možnost „Oznámení“ a zvolte vybrané nastavení.

Podle těchto pokynů budete moci používat aplikaci Zprávy na iPhonu a budete mít přehled o nejnovějších událostech ve zvolených oblastech zájmu.