Jak uložit video z YouTube do role fotoaparátu

Jak stáhnout video z YouTube do galerie?
  1. Metoda 1: Použijte nejlepší nástroj YouTube Video Downloader.
  2. Metoda 2: Použití bezplatného webu ke stažení z YouTube.
Další informace najdete na mspoweruser.com

Vzhledem k tomu, jak velkou knihovnou videomateriálu se YouTube stal, se zdá být logické, že budete chtít některá svá oblíbená videa uložit do role fotoaparátu nebo galerie. Ukládání videí z YouTube do role fotoaparátu může být praktickou volbou, ať už je chcete sledovat offline, nebo je sdílet s přáteli. V tomto článku vás provedeme jednotlivými kroky ukládání videí YouTube do role fotoaparátu a zodpovíme případné dotazy, které vás při tom napadnou. Jaký je nejlepší způsob přidání videa YouTube do galerie?

Pro uložení videa YouTube do galerie je třeba použít aplikaci nebo webovou stránku třetí strany, která podporuje stahování videí. Jednou z oblíbených voleb je aplikace pro iOS „Documents by Readdle“. Zde je návod, jak tuto aplikaci použít k uložení videa YouTube do galerie:

1. Stáhněte si aplikaci „Documents by Readdle“ z obchodu App Store a nainstalujte ji. 2. Otevřete aplikaci a poté stiskněte ikonu vestavěného prohlížeče v pravém dolním rohu. 3. V prohlížeči přejděte na webovou stránku, například „SaveFrom.net“, která umožňuje stahování videí YouTube. 4. Vyhledejte video, které chcete uložit, tak, že otevřete aplikaci YouTube jednotlivě. 5. Klepnutím na ikonu sdílení umístěnou pod videem vyberte možnost „Kopírovat odkaz“. 5. Vraťte se do aplikace „Dokumenty“ a po vložení adresy URL videa YouTube do pole uvedeného na právě otevřené stránce klepněte na tlačítko „Stáhnout“. 6. Vyberte preferovanou kvalitu videa a znovu klepněte na tlačítko „Stáhnout“. 7. Chcete-li získat přístup ke staženému videu YouTube, klepněte po dokončení stahování na možnost „Downloads“ v dolní části aplikace. Chcete-li video uložit do své sbírky, vyberte ze tří teček sousedících s videem možnost „Přesunout“. Jak mohu stáhnout videa YouTube do role fotoaparátu v iPhonu?

K ukládání videí YouTube přímo do role fotoaparátu iPhonu můžete použít vestavěnou funkci nahrávání obrazovky, aniž byste potřebovali software třetí strany. Mějte prosím na paměti, že tato technika funguje pouze u videí, u kterých vám bylo uděleno povolení ke stažení, včetně těch, která jsou veřejnou doménou, nebo těch, na která se vztahují licence Creative Commons. Chcete-li uložit videa z YouTube do role fotoaparátu iPhonu, postupujte podle následujících kroků:

1. Otevřením aplikace YouTube vyhledejte video, které chcete uložit. 2. Chcete-li na iPhonu otevřít Ovládací centrum, přejeďte prstem od spodního okraje obrazovky nahoru. 3. Klepněte na tlačítko nahrávání obrazovky, které připomíná plný kruh uvnitř jiného kruhu. 4. Nahrávání obrazovky na iPhonu se spustí po třísekundovém odpočítávání. Během nahrávání obrazovky přehrávejte video z YouTube v režimu celé obrazovky. 5. Po skončení přehrávání filmu ukončete nahrávání obrazovky kliknutím na červený kruh v levém horním rohu obrazovky nebo opětovným otevřením Ovládacího centra a výběrem možnosti nahrávání obrazovky. V závislosti na verzi systému iOS se nahrané video uloží buď do alba „Všechny fotografie“, nebo do alba „Poslední“ v aplikaci Fotografie. Lze video z YouTube stáhnout do role fotoaparátu?

YouTube sice nemá vestavěnou funkci, která by umožňovala stahování videí přímo do role fotoaparátu, přesto tak můžete učinit pomocí výše uvedených technik. Videa YouTube můžete do role fotoaparátu stáhnout pro offline sledování nebo rychlý přístup pomocí aplikací třetích stran nebo funkce nahrávání obrazovky na iPhonu.

Kde mohu získat videa YouTube?

Existují i jiná místa než role fotoaparátu nebo galerie, kam můžete ukládat videa YouTube. Pokud nechcete stahovaná videa YouTube ukládat přímo do zařízení, můžete je uchovávat a přistupovat k nim pomocí služeb cloudových úložišť, jako je Disk Google nebo Dropbox. Pro offline prohlížení na různých zařízeních můžete videa ukládat také do externích úložných systémů, jako jsou jednotky USB nebo externí pevné disky.

Závěrem lze k ukládání videí z YouTube do role fotoaparátu použít nahrávání obrazovky v iPhonu nebo v aplikacích třetích stran. Respektujte zákony o autorských právech a stahujte pouze ta videa, ke kterým jste dostali svolení. Pokud máte potřebné vybavení a informace, můžete svá oblíbená videa z YouTube sledovat kdekoli a kdykoli chcete.

FAQ
Proč nemohu uložit video z YouTube?

Je možné, že video z YouTube nebudete moci uložit z následujících důvodů: Podmínky služby YouTube jsou velmi přísné, pokud jde o stahování a ukládání videí. Podle podmínek služby YouTube, které jsou vytvořeny na ochranu práv poskytovatelů obsahu, není ukládání videí z této stránky obvykle povoleno. 2. Omezení autorských práv: Na mnoho videí na YouTube se vztahují zákony o autorských právech a jejich ukládání bez požadovaného povolení nebo souhlasu vlastníků autorských práv může porušovat jejich práva.

3. Technická omezení: Místo toho, aby uživatelé mohli videa stahovat a ukládat do svých zařízení, je platforma YouTube vytvořena tak, aby je streamovala přímo ze svých serverů. Toto omezení bylo vyvinuto speciálně za účelem zastavení nezákonného šíření a ochrany obsahu.

4. Omezení uložená aplikací nebo prohlížečem: Některé přístroje, aplikace nebo prohlížeče mohou mít zvláštní nastavení nebo zákazy, které uživatelům omezují ukládání videí YouTube. Tato omezení jsou často zavedena proto, aby bylo zajištěno dodržování podmínek služby YouTube.

Při používání služby YouTube je velmi důležité dodržovat tato pravidla a předpisy o autorských právech. Pokud si přejete sledovat video offline nebo si ho uložit pro osobní potřebu, zvažte použití oficiální offline funkce YouTube (dostupná na některých místech) nebo se poohlédněte po jiných legálních možnostech stahování videí.

Můžete uložit krátký film z YouTube do své galerie?

Krátký film YouTube lze uložit do galerie. Krátké úryvky videí můžete získat na webu YouTube pod názvem „YouTube shorts“. Pro uložení videa YouTube do galerie můžete provést následující akce: Otevřete aplikaci YouTube ve svém chytrém telefonu.

2. Vyhledejte klip YouTube, který chcete stáhnout do své sbírky. 3. Po vyhledání klipu klikněte na tlačítko sdílení (často zobrazené jako šipka směřující nahoru) pod videem. 4. V možnostech sdílení vyhledejte možnost „Uložit video“ nebo „Uložit do galerie“. 5. Výběrem této možnosti uložíte klip YouTube do galerie svého zařízení.

Upozorňujeme, že v závislosti na vašem zařízení a nainstalované verzi aplikace YouTube nemusí být tyto možnosti vždy k dispozici.