Počet exotických zbraní ve hře Destiny. Komplexní průvodce

Známá střílečka z pohledu první osoby Destiny zaujala hráče svou strhující hratelností a rozsáhlým výběrem zbraní. Exotické zbraně jsou jednou z nejvyhledávanějších kategorií výzbroje ve hře. Hráči mají při používání těchto silných a výrazných zbraní znatelnou výhodu nad nepřáteli. V této eseji se budeme zabývat rozmanitostí exotických zbraní, které jsou hráčům ve světě Destiny dostupné.

Tvůrci hry Destiny 2 Lightfall, chystaného významného přídavku pro hru, slíbili přidat spoustu nového obsahu, včetně exotických zbraní. Hráči mohou očekávat značné posílení svého arzenálu, i když přesný počet exotických zbraní v tomto rozšíření není v tuto chvíli znám. Vývojáři hry, společnost Bungie, již v minulosti přidávali nové exotické zbraně s každou významnou aktualizací, takže uživatelé mohou očekávat širokou škálu zajímavých alternativ.

Destiny 2 má obrovský arzenál exotických i běžných zbraní a může se pochlubit jak exotickými, tak běžnými variantami. Od rozšíření Beyond Light je ve hře více než 400 zbraní, z nichž každá má speciální vlastnosti a herní styly. Ať už mají rádi odstřelování na dálku, boj na blízko nebo cokoli mezi tím, hráči si díky tomuto širokému sortimentu mohou vybrat zbraň, která vyhovuje jejich preferovanému hernímu stylu.

Destiny 2 konkrétně nabízí hráčům široký výběr exotických zbraní, ze kterých si mohou vybírat. Od rozšíření Beyond Light je hráčům k dispozici přibližně 70 exotických zbraní. Díky svým úžasným dovednostem a lepším statistikám jsou tyto zbraně hojně vyhledávané a představují neocenitelnou výhodu jak v soubojích PvE (hráč proti prostředí), tak v PvP (hráč proti hráči). Pro každý herní styl se najde exotická zbraň, od silných ručních kanónů až po ostré odstřelovací pušky.

Spolehlivým místem, kde v Destiny 2 najdete exotické zbraně, je Xur, záhadný obchodník, který se objevuje každý víkend. Má však jen malý výběr zbraní a každý týden obvykle poskytuje výběr ze čtyř exotických zbraní. Z toho vyplývá, že Xur nabízí hráčům možnost zakoupit si každý týden novou exotickou zbraň, i když se přesná zbraň může měnit. Je důležité poznamenat, že Xur nabízí také exotické části zbroje pro každý typ postavy, což dává hráčům možnost ještě více vylepšit své schopnosti.

Abychom to shrnuli, Destiny 2 nabízí obrovský výběr zbraní, včetně značného množství exotických verzí. Hráči mohou očekávat nové přírůstky exotických zbraní s každou významnou aktualizací, jako je například nadcházející Lightfall. Rozsah dostupných exotických zbraní zaručuje, že ve světě Destiny bude vždy něco zajímavého k prozkoumání a zvládnutí bez ohledu na to, zda jste zkušený strážce, nebo teprve začínáte svou cestu. Tak se vyzbrojte, Strážci, a připravte se bránit galaxii pomocí síly Exotických zbraní.

FAQ
Jaká je nejvzácnější zbraň ve hře Destiny 2?

Jako nejvzácnější zbraň v Destiny 2 je často uváděn ruční kanón „Luna’s Howl“. K odemčení této legendární zbraně v kompetitivních hrách pro více hráčů je zapotřebí získat hodnost „Legenda“ v kompetitivním playlistu během určitého období. Hráči si Luna’s Howl velmi cení kvůli jejím výrazným výhodám a silným schopnostem.

Kolik exotických zbraní je v královně čarodějnic?

Nejsem schopen říct, kolik je v Destiny exotických zbraní: Královna čarodějnic, protože rozšíření ještě nebylo zpřístupněno. Upozorňujeme, že aktualizace hry a rozšíření mohou množství dostupných exotů změnit. Pro nejaktuálnější informace doporučujeme nahlédnout do oficiálních zdrojů nebo do hry samotné.

Jaká je nejvzácnější zbraň ve hře Destiny 2?

Obecně se má za to, že nejvzácnější zbraní ve hře Destiny 2 je exotická fúzní puška „One Thousand Voices“. Pro získání této zbraně je nutné splnit raid Poslední přání, který je jedním z nejtěžších úkolů ve hře. One Thousand Voices má velmi nízký drop rate, což z ní dělá ceněnou a velmi vyhledávanou zbraň mezi hráči Destiny 2.