Jak získat příkazový blok v Minecraftu

Jak získat příkazový blok?
Získat ho lze jenom přes Creative mod nebo příkaz /give 137. Aby jste mohli používat Command Blocky i v Multiplayeru, musíte je v konfiguračním souboru povolit. V Survival modu nelze Command Block rozbít žádným nástrojem ani explozí. Nelze je posunout ani pomocí Pistonů.
Další informace najdete na cz-tekkit-ftb.fandom.com

Populární sandboxová hra Minecraft umožňuje uživatelům budovat a prozkoumávat vlastní virtuální světy. Příkazový blok, který umožňuje hráčům provádět příkazy jediným kliknutím nebo spuštěním, je jedním z nejsilnějších nástrojů hry. Tento příspěvek se bude zabývat tím, jak získat příkazový blok ve hře Minecraft, a zodpoví některé relevantní dotazy týkající se vyvolání Herobrina a výroby výbušného TNT.

Ve hře Minecraft mohou hráči získat příkazové bloky dvěma způsoby. První možností je využít tvůrčí režim hry, ve kterém mohou hráči použít libovolný blok nebo předmět. Hráči mohou v tvůrčím režimu jednoduše vstoupit do svého inventáře, vyhledat v něm příkazový blok a poté jej přidat na horký panel nebo do hry samotné. Tato technika je rychlá a jednoduchá, takže je ideální pro hráče, kteří potřebují přístup k příkazovému bloku ihned.

Získání příkazového bloku v režimu přežití je druhou možností. Stojí to sice více času a peněz, ale tato volba může hráčům poskytnout uspokojivou výzvu. Hráči musí v režimu přežití bojovat s bossem Witherem, aby získali příkazový blok. K vyvolání bosse Withera je třeba umístit tři lebky kostlivce Withera na tři horní bloky písmene T tvořeného čtyřmi bloky písku duší. Po poražení Wither bosse z něj vypadne Nether Star. Z této Nether Star a čtyř obsidiánových bloků pak lze vytvořit maják. Nakonec umístěním majáku doprostřed výrobního stolu se třemi obsidiánovými bloky ve spodní řadě a třemi obsidiánovými bloky v horní řadě lze pomocí majáku vyrobit příkazový blok.

Nyní probereme propojené dotazy týkající se vyvolání Herobrina a výroby výbušného TNT. Za prvé, Herobrina nelze v původní verzi Minecraftu vyvolat. Bájná postava Herobrine se ve hře nevyskytuje. Přestože není součástí základního prostředí Minecraftu, existují mody a pluginy, které mohou uživatelé použít, aby Herobrina do své hry zahrnuli.

Hráči mohou využít příkazový blok k vyvolání velkého množství TNT a vytvořit tak výbušnou TNT. Hráči mohou vytvořit obrovskou explozi pomocí příkazu „/summon“ a zadáním souřadnic a množství TNT cihel. Například použití příkazu „/summon minecraft:tnt Fuse:0,Count:1000“ způsobí okamžitou a silnou explozi 1000 bloků TNT v aktuální poloze hráče. Je nezbytné mít na paměti, že vytváření takto masivních explozí může mít značný vliv na herní prostředí a na méně výkonných systémech může vést i k pádům.

Shrnuto a podtrženo, získání příkazového bloku ve hře Minecraft lze provést buď rychle v kreativním režimu, nebo pracněji v režimu přežití. Herobrina nelze vyvolat v původní verzi Minecraftu, ale hráči si mohou tuto legendární postavu přidat do hry pomocí modů nebo zásuvných modulů. Hráči mohou vyvolat obrovské množství výbušného TNT pro zábavné exploze pomocí příkazového bloku pro vytvoření výbušného TNT. Příkazový blok je tedy účinný nástroj, který může vylepšit váš zážitek z Minecraftu bez ohledu na to, zda jste nápaditý tvůrce, nebo neohrožený průzkumník.

FAQ
Jak vyvolat 1000000 TNT?

Ve hře Minecraft můžete pomocí příkazového bloku vyvolat 1000000 TNT. Zde je návod, jak na to: Pořiďte si příkazový blok: Příkazový blok můžete získat buď v inventáři pomocí příkazu /give, nebo v inventáři tvůrčího režimu. 2. Umístěte příkazový blok následujícím způsobem: Vyberte si vhodnou oblast v glóbu, kde chcete vyvolat TNT. Příkazový blok umístíte tak, že kliknete pravým tlačítkem myši na plochu nebo na pevný blok. 3. Spusťte uživatelské rozhraní příkazového bloku: Chcete-li otevřít rozhraní příkazového bloku, klikněte pravým tlačítkem myši. 4. Zadání příkazu: Do textového pole na rozhraní příkazového bloku můžete zadávat příkazy. Chcete-li vyvolat 1 000 000 TNT, zadejte následující příkaz: Fuse:0

/summon minecraft:tnt

5. Zadejte příkaz: Fuse:0

/summon minecraft:tnt

. Upravte vlastnosti příkazového bloku: Nastavení příkazového bloku se nachází vedle textového pole příkazu. Ujistěte se, že je vybrána možnost „Impuls“ a že není zaškrtnuta možnost „Needs Redstone“. 6. Aktivujte příkazový blok: Po zadání příkazu a úpravě vlastností můžete rozhraní příkazového bloku zavřít. Okamžitě se příkazový blok stane aktivním. 7. Sledujte výbuch: Jakmile je příkazový blok aktivován, přivolá do zadané oblasti 1 000 000 TNT. Dojde k obrovské explozi, takže buďte připraveni!

Nezapomeňte, že vyvolání takového množství TNT může výrazně zpomalit hru, zejména na zařízeních s nižším výpočetním výkonem. Používejte tento příkaz s rozvahou a přemýšlejte o tom, jak by mohl ovlivnit výkon vaší hry.

Jak vyvoláte nekonečné množství TNT?

Ve hře Minecraft můžete využít sílu příkazových bloků k vytvoření nekonečné zásoby TNT. Zde najdete podrobné vysvětlení, jak toho dosáhnout:

1. Získejte příkazový blok: V Minecraftu můžete k získání Příkazového bloku použít příkaz „/give“. Po stisknutí klávesy „T“ zadejte do chatovacího pole příkaz „/give [vaše uživatelské jméno] minecraft:command_block“ (bez uvozovek). Po stisknutí klávesy enter se ve vašem inventáři objeví příkazový blok. 2. Umístěte příkazový blok: Klikněte pravým tlačítkem myši na zem a po výběru příkazového bloku z inventáře jej umístěte na požadované místo. 3. Dostaňte se k příkazovému bloku: Chcete-li otevřít rozhraní, klikněte pravým tlačítkem myši na umístěný Příkazový blok. 4. Zadejte příkaz: V rozhraní bloku příkazů se nachází textové pole, do kterého lze zadávat příkazy. Do textového pole zadejte „/give @a minecraft:tnt“ (bez uvozovek). Každý, kdo použije tento příkaz, obdrží nekonečné množství TNT. 5. Aktivujte blok příkazů: Aby byl příkazový blok aktivní, musíte mu poslat signál redstone. Příkazový blok může být napájen pákou, tlačítkem nebo jakýmkoli jiným redstonovým zařízením. Když je Příkazový blok zapnutý, bude nepřetržitě spawnovat TNT pro každého hráče na serveru.

6. Otestujte nekonečný TNT. Vyzkoušejte ji tak, že se postavíte do blízkosti Příkazového bloku a uvidíte, jak se všude kolem vás spawnují nekonečné TNT.

Neomezený TNT používejte s rozvahou a pouze na místech, kde nebude narušovat hraní nebo způsobovat zpoždění či jiné potenciální poškození herního světa.