Jak přidat Pinterest na Facebook. Průvodce krok za krokem

Facebook a Pinterest jsou dvě známé sociální sítě, které uživatelům umožňují propojení, vyhledávání a sdílení obsahu. I když mají různé funkce, kombinace Pinterestu a Facebooku může být skvělou metodou, jak oslovit více lidí a sdílet své zájmy. V tomto článku vám nastíníme postup přidání Pinterestu na Facebook a odpovíme na některé související dotazy. Zobrazí se můj profil na Pinterestu na Facebooku?

Vaše aktivita na Pinterestu se automaticky nezobrazuje na Facebooku. Chcete-li sdílet své piny a nástěnky se svými přáteli nebo sledujícími na Facebooku, můžete svůj účet na Pinterestu přímo propojit se svým profilem nebo stránkou na Facebooku. Tím, že se váš materiál z Pinterestu zobrazí ve vašem kanálu na Facebooku, usnadníte svým přátelům na Facebooku vyhledávání vašich pinů a interakci s nimi. Jak propojím svůj účet Pinterest?

Chcete-li propojit svůj profil nebo stránku na Facebooku s účtem na Pinterestu, postupujte podle následujících kroků: Po přihlášení klikněte na svou profilovou fotografii v pravém horním rohu Pinterestu. V rozbalovací nabídce vyberte možnost „Nastavení“.

3. V levém postranním panelu vyberte možnost „Sociální sítě“. 4. Vyberte tlačítko „Připojit“, které najdete pod sekcí Facebook. Pokud ještě nejste přihlášeni, budete muset zadat své přihlašovací údaje na Facebook.

5. 6. Kliknutím na tlačítko „Pokračovat jako [Vaše jméno]“ udělíte Pinterestu přístup ke svému účtu na Facebooku. V kroku 7 vyberte, zda chcete účet Pinterest připojit ke svému osobnímu profilu na Facebooku nebo ke konkrétní stránce na Facebooku.

8. Pro dokončení procesu propojení se držte pokynů. Mohu zveřejňovat piny z Pinterestu na Facebooku? Ano, po propojení účtu Pinterest s profilem nebo stránkou na Facebooku můžete své piny rychle sdílet na Facebooku. Jednoduše postupujte podle těchto postupů, kdykoli vytvoříte nový pin nebo chcete sdílet existující pin na Facebooku: 1. Otevřete svůj účet Pinterest a vyhledejte špendlík, který chcete sdílet.

2. Chcete-li pin otevřít v plném zobrazení, klikněte na něj.

3. Pod připínáčkem je k dispozici několik možností sdílení, včetně Facebooku. 4. Chcete-li špendlík sdílet na svém profilu nebo stránce na Facebooku, klikněte na tlačítko Facebook a poté postupujte podle pokynů na obrazovce. 5. Příspěvek libovolně upravte, přidejte případný další text nebo hashtagy a poté jej kliknutím na tlačítko „Post“ sdílejte se svým publikem na Facebooku. Jak přidám kartu na Facebook? Přidáním karty na Facebook můžete pro svůj účet na Pinterestu vymezit konkrétní oblast a usnadnit tak svým fanouškům na Facebooku přístup k němu. Vzhledem k úpravám rozhraní API Facebooku již není možné přidat kartu Pinterest přímo na vaši stránku na Facebooku. Stále však můžete vytvořit příspěvek s přímým odkazem na svůj profil Pinterest nebo přidat odkaz na svůj účet Pinterest do oblasti „O“ své stránky na Facebooku.

Závěrem lze říci, že kombinace Pinterestu a Facebooku může být užitečnou taktikou pro sdílení vašich zájmů s větším publikem. Propojením svého účtu na Pinterestu s profilem nebo stránkou na Facebooku můžete zobrazovat své piny a nástěnky a rychle je sdílet se svými kontakty na Facebooku. Přestože již není možné přidat záložku Pinterest přímo na stránku na Facebooku, stále můžete svůj účet Pinterest na Facebooku propagovat uvedením odkazu v oblasti „O nás“ nebo zveřejněním příspěvků s přímými odkazy. Propojte nyní své účty na Facebooku a Pinterestu a začněte sdílet své piny se světem!

FAQ
Jak získám tlačítko Pinterest?

Postup pro získání tlačítka Pinterest je následující: 1. Přihlaste se ke svému účtu na Facebooku jeho otevřením. 2. Navštivte webovou stránku Pinterest (www.pinterest.com) na nové kartě a přihlaste se ke svému účtu Pinterest. Pokud účet ještě nemáte, musíte si ho vytvořit. 3. Po přihlášení na Pinterest klikněte na svůj profilový obrázek v pravé horní části stránky. Objeví se rozbalovací nabídka. 4. Chcete-li získat přístup k nastavení Pinterestu, vyberte v rozevírací nabídce možnost „Nastavení“. 5. Chcete-li zobrazit dostupné aplikace a integrace, klikněte na položku „Aplikace“ v levém postranním panelu stránky s nastavením. 6. Pokračujte do spodní části stránky, dokud se nedostanete do oblasti „Facebook“. 7. Vyberte část Facebook a poté klikněte na možnost „Připojit“. Pokud jste tak ještě neučinili, budete vyzváni, abyste se přihlásili ke svému účtu na Facebooku. 8. Po přihlášení na Facebook budete vyzváni, abyste poskytli Pinterestu přístup ke svému účtu na Facebooku. Chcete-li pokračovat, klikněte na tlačítko „Pokračovat“. 9. Po vašem souhlasu dojde k propojení Pinterestu a vašeho účtu na Facebooku. 10. Nyní můžete kliknout na ikonu nebo tlačítko Pinterest na jakékoli webové stránce nebo obrázku, který chcete uložit na Pinterest. Takto získané informace pak můžete uložit na své nástěnky Pinterest. Podle následujících kroků můžete rychle přidat tlačítko Pinterest do svého účtu na Facebooku a ukládat webový obsah na své nástěnky Pinterest.

Jak zviditelním své příspěvky na Pinterestu?

Pro zviditelnění svých příspěvků na Pinterestu můžete provést následující kroky: 1. Spusťte Pinterest a přihlaste se pomocí svých přihlašovacích údajů. 2. Kliknutím na svůj profilový obrázek v pravém horním rohu obrazovky získáte přístup ke svému profilu. 3. Na stránce svého profilu vyberte tlačítko „Upravit profil“. 4. Vyhledejte oblast „Viditelnost“ posunutím dolů. 5. Zkontrolujte, zda je přepínač „Soukromí při vyhledávání“ nastaven na hodnotu „zapnuto“. Tím zajistíte, aby vyhledávače mohly najít váš profil a piny na Pinterestu. 6. Z nabídky vyberte možnost „Připojit k Facebooku“, aby byly vaše piny viditelné na vašem účtu na Facebooku. 7. Zobrazí se vyskakovací okno s žádostí o souhlas s připojením vašeho účtu na Facebooku k účtu Pinterest. Z nabídky vyberte možnost „Pokračovat jako [vaše jméno na Facebooku]“. Poté budete přesměrováni na Facebook. Zadejte své přihlašovací údaje na Facebook, pokud ještě nejste přihlášeni.

9. Poskytněte Pinterestu příslušný přístup k vašemu účtu na Facebooku. 10. Po připojení můžete zvolit možnosti vystavení příspěvků na Pinterestu na Facebooku. Vyberte požadované možnosti, například povolení zobrazení vašich příspěvků určitým skupinám nebo časové ose Facebooku.

11. Po výběru nastavení viditelnosti dokončete proces kliknutím na tlačítko „Uložit“ nebo „Hotovo“. Podle těchto pokynů budou vaše příspěvky z Pinterestu dostupné na Facebooku v souladu s nastavením viditelnosti, které jste zvolili.