How to Make The Sims 2 Windowed

Populární simulační hra The Sims 2, která byla vydána v roce 2004, umožňuje uživatelům vytvářet a spravovat virtuální postavy v simulovaném prostředí. The Sims 2 běží ve výchozím nastavení v celoobrazovkovém režimu, nicméně někteří hráči si oblíbili okenní režim z různých důvodů, včetně multitaskingu a jednodušší přístupnosti. Tento článek vás provede procesem spuštění hry The Sims 2 v okenním režimu a zodpoví případné dotazy.

Jak mohu okno násilně otevřít v okenním režimu?

Abyste mohli hru The Sims 2 násilně přepnout do okenního režimu, musíte upravit několik nastavení hry. Proveďte tyto úkony:

V kroku 1 spusťte hru The Sims 2 na svém počítači.

Druhým krokem je vstup do nabídky Možnosti hry.

3. Vyberte kartu Grafika.

Krok 4: Najděte v části Zobrazení zaškrtávací políčko „Fullscreen“ a zrušte jeho zaškrtnutí.

Krok 5: Uložte provedené úpravy a zavřete nabídku voleb.

Hra The Sims 2 bude nyní pracovat v okenním režimu, což vám umožní zvolit její rozměry a umístění na obrazovce. 2. Jak přimět hru Sims 2, aby na počítači Mac běžela v okně? Zprovoznění hry The Sims 2 v okně na počítači Mac vyžaduje trochu jinou techniku. To, co musíte udělat, je následující:

V prvním kroku spusťte hru The Sims 2 na počítači Mac.

Druhým krokem je výběr položky „Předvolby“ v hlavní nabídce hry. Krok 3: V nabídce Grafika vyhledejte možnost „Režim obrazovky“. Krok 4: Jako režim obrazovky vyberte „Windowed“.

V kroku 5 uložte změny a zavřete nabídku nastavení. Nyní, když hra The Sims 2 běží na počítači Mac v okenním režimu, můžete ji hrát pohodlněji. 3. Jak můžete zajistit, aby hra Sims 2 běžela v celoobrazovkovém režimu?

Po vyzkoušení okenního režimu můžete rychle přepnout zpět do celoobrazovkového režimu, pokud tak The Sims 2 rádi hrajete. Pokyny pro spuštění The Sims 2 na celou obrazovku jsou následující:

V prvním kroku spusťte hru The Sims 2. V druhém kroku

vstupte do nabídky možností hry.

3. Vyberte záložku Grafika.

Krok 4: V části Zobrazení vyberte možnost „Na celou obrazovku“.

Krok 5: Uložte své úpravy a zavřete nabídku voleb.

Po dokončení těchto kroků se hra The Sims 2 vrátí do výchozího celoobrazovkového režimu, který vám poskytne pohlcující herní zážitek.

4. Jak v Sims 2 změníte zobrazení?

Pro zlepšení herního zážitku obsahuje hra The Sims 2 různé perspektivy kamery. Hráči The Sims 2 mohou změnit pohled následujícími úkony:

Krok 1: Chcete-li při hraní The Sims 2 zvětšit nebo zmenšit pohled, použijte kolečko myši nebo tlačítka „+“ a „-„.

Krok 2: Pohled kamery otočíte pohybem myši při stisknutém pravém tlačítku myši. Krok 3: Chcete-li pohybovat kamerou po parkovišti, použijte šipky na počítači.

Krok 4: Chcete-li přepínat mezi režimy sestavení a živého vysílání, použijte klávesu Tab.

Pomocí těchto ovládacích prvků můžete libovolně prozkoumávat hru The Sims 2 a upravovat perspektivu podle svých představ.

Chcete-li přepnout hru The Sims 2 do režimu okna, musíte v možnostech hry vypnout celoobrazovkový režim. V počítači Mac se postupuje tak, že se v možnostech hry upraví režim obrazovky. Postupujte podle stejných pokynů, ale pro návrat k původnímu nastavení zapněte celoobrazovkový režim. Ve hře The Sims 2 můžete také pomocí různých možností změnit perspektivu kamery a zlepšit tak svůj herní zážitek.

FAQ
Proč je velikost mé obrazovky ve hře Sims 2 pouze 800×600?

Výchozí rozlišení obrazovky hry The Sims 2 je 800×600, což je standardní rozlišení pro starší hry. Kompatibilita tohoto rozlišení s různými počítačovými systémy je zaručena. Existují však opatření, kterými můžete upravit velikost obrazovky tak, abyste místo toho mohli hrát hru v okenním režimu.

Jak vynutit hru v okenním režimu bez okrajů?

Obecné kroky k vynucení hry do bezokenního režimu jsou následující: Spusťte hru a přejděte do nabídky možností nebo nastavení.

2. V možnostech hry zkontrolujte nastavení zobrazení nebo grafiky. 3. Zkontrolujte, zda je k dispozici možnost okenního režimu. Pokud ano, vyberte ji a proveďte nastavení. 4. Pokud hra nenabízí volbu okenního režimu, můžete ji pomocí softwaru třetí strany přinutit k režimu bez oken. Toho můžete dosáhnout pomocí programů jako Borderless Gaming nebo Windowed Borderless Gaming. 5. Ze spolehlivého zdroje stáhněte a nainstalujte vybraný software. Spusťte program a vyhledejte hru, kterou chcete hrát v bezokenním režimu.

6. 7. Zařaďte hru do seznamu nebo knihovny softwaru. 8. Po přidání hry do knihovny nebo seznamu ji vyberte a poté zvolte možnost bezokenního režimu. Hra by nyní po provedení úprav měla fungovat v režimu bez oken.

Vždy nezapomeňte přizpůsobit hru nebo software podle svých představ změnou rozlišení a dalších nastavení zobrazení.

Jak ukončím práci na celé obrazovce?

K opuštění režimu celé obrazovky ve hře The Sims 2 můžete použít následující postupy: 1. Klepněte na tlačítko . Během hraní hry stiskněte na klávesnici klávesu „Alt“. 2. Současně stiskněte klávesu „Enter“ a otevřete okno herní konzole. 3. Do okna konzoly napište „fullscreen off“ (bez uvozovek) a stiskněte klávesu „Enter“.

4. Hra přejde z celoobrazovkového do okenního režimu.

Níže uvedenými úkony můžete účinně zrušit celoobrazovkový režim hry The Sims 2 a přejít na zobrazení v okně.