Vytvoření vyplnitelného formuláře v DocuSign. A Step-by-Step Guide

DocuSign je silná technologie, která umožňuje organizacím a lidem vytvářet, podepisovat a spravovat dokumenty digitálně. Vytváření vyplnitelných formulářů, které lze jednoduše vyplnit a podepsat online, je jednou z jejích hlavních vlastností. Tento příspěvek vysvětlí, jak vytvořit vyplnitelný formulář v aplikaci DocuSign, a poskytne odpovědi na některé související otázky.

Jak mohu vytvořit editovatelnou šablonu v DocuSign?

Vytvořením editovatelné šablony v DocuSign můžete ušetřit čas použitím stejného návrhu formuláře pro mnoho příjemců. K vytvoření editovatelné šablony lze použít níže uvedené pokyny.

1. Po přihlášení vyberte na stránce účtu DocuSign kartu „Šablony“.

Krok 2: V nabídce vyberte možnost „Vytvořit šablonu“. 3. Přidejte do počítače soubor, který chcete převést na vyplnitelný formulář. 4. Výběrem tlačítka „Add Fields“ (Přidat pole) po nahrání dokumentu do něj můžete přidat další pole. 5. Vyberte typ pole, například text, datum, podpis nebo zaškrtávací políčko, které chcete zahrnout. 6. Přetáhněte pole na požadované místo v dokumentu. 7. Upravte vlastnosti pole, včetně popisku, formátování a pokynů pro ověření platnosti.

8. Opakujte kroky 5 až 7 pro každé další požadované pole. 9. Uložte šablonu a pojmenujte ji ilustrativně. Jaké kroky musím provést, abych mohl vygenerovat webový formulář v aplikaci DocuSign? Webový formulář je specifický druh vyplnitelného formuláře, který lze sdílet prostřednictvím adresy URL nebo umístit na webové stránky. K vytvoření webového formuláře v aplikaci DocuSign použijte tyto kroky: Přihlaste se do svého účtu DocuSign a v nabídce vyberte kartu „Templates“ (Šablony). 2. Buď vyberte existující šablonu, kterou chcete převést na webový formulář, nebo podle pokynů v předchozí části vytvořte novou šablonu.

3. Kliknutím na tlačítko „Více“ vedle šablony vyberte v rozevírací nabídce možnost „Webový formulář“. 4. Upravte možnosti webového formuláře, včetně značky, popisu a názvu formuláře. 5. Nastavte možnosti formuláře, například zda mají příjemci umožnit provádět změny v dokumentu nebo nahrávat přílohy.

6. Chcete-li zobrazit náhled webového formuláře, klikněte na tlačítko „Generovat náhled“. 7. Jakmile budete s náhledem spokojeni, klepnutím na tlačítko „Uložit a zavřít“ proces ukončete. 8. Od společnosti DocuSign obdržíte speciální adresu URL, kterou můžete sdílet s příjemci nebo vložit na své webové stránky.

up DocuSign, jak vyplním pole?

Abyste mohli zaškrtnout políčko v DocuSign, musíte být příjemcem dokumentu a mít požadovaná práva. Chcete-li vyplnit pole, dodržujte následující kroky: 1. Přistupte k dokumentu ze svého účtu DocuSign nebo otevřete e-mailové oznámení. 2. Otevřete dokument v rozhraní DocuSign kliknutím na odkaz. 3. Prohlédněte si dokument a najděte pole nebo kolonku, kterou je třeba vyplnit. 4. Chcete-li pole aktivovat, klikněte do něj. 5. Zadejte potřebné údaje nebo vyberte správnou volbu z rozbalovací nabídky. 6. Pokud má formulář zaškrtávací políčka, můžete je vybrat nebo zrušit jejich výběr kliknutím na políčko. 7. Po vyplnění všech potřebných polí stiskněte tlačítko „Finish“ (Dokončit) nebo „Sign“ (Podepsat) pro dokončení procesu. Jak převést soubor PDF na vyplnitelný formulář?

Pokud máte dokument PDF, který chcete převést na vyplnitelný formulář, použijte funkci pro tvorbu PDF formulářů DocuSign. Postup je následující:

1. Po přihlášení vyberte na stránce účtu DocuSign záložku „Templates“ (Šablony).

Krok 2: V nabídce vyberte možnost „Vytvořit šablonu“. 3. Do nahrávání zahrňte soubor PDF, který chcete učinit vyplnitelným. 4. Všechna formulářová pole, která jsou již v PDF souboru přítomna, DocuSign okamžitě vyhledá a přemění je na vyplnitelná pole. 5. Zkontrolujte transformovaná pole a proveďte případné úpravy. 6. Klikněte na možnost „Přidat pole“ a poté postupujte podle dříve uvedených pokynů, pokud některá pole chybí nebo pokud chcete přidat další pole. 7. Uložte šablonu a pojmenujte ji ilustrativně.

Vytvářet vyplnitelné formuláře pomocí DocuSign je jednoduché a má to spoustu výhod, jako je vyšší efektivita, zjednodušená správa dokumentů a lepší spolupráce. Podle pokynů uvedených v tomto článku můžete jednoduše vytvářet vyplnitelné formuláře, převádět šablony na webové formuláře, vyplňovat pole a měnit soubory PDF na interaktivní formuláře. Využití možností tvorby formulářů DocuSign může výrazně zlepšit vaše pracovní postupy s dokumenty a zefektivnit způsob správy důležitých dokumentů.

FAQ
Jak přeměním soubor PDF na vyplnitelný formulář?

Pomocí služby DocuSign převedete svůj soubor PDF na vyplnitelný formulář podle následujících jednoduchých kroků: 1. Pokud jej ještě nemáte, zaregistrujte si účet DocuSign zadáním uživatelského jména a hesla. 2. Po přihlášení přejděte do horní části stránky a vyberte záložku „Templates“ (Šablony). 3. Po kliknutí na tlačítko „Vytvořit“ v části Šablony vyberte z rozevírací nabídky možnost „Nová šablona“. 4. Poté nahrajte svůj soubor PDF kliknutím na možnost „Upload“. Chcete-li najít a vybrat soubor PDF, můžete buď procházet svůj počítač, nebo soubor přetáhnout a upustit. 5. DocuSign ihned po nahrání převede soubor PDF na vyplnitelný formulář. 6. Výběrem tlačítka „Přidat pole“ můžete nyní do formuláře přidat pole. Na výběr bude řada polí, včetně textových polí, zaškrtávacích políček, rádiových tlačítek a dalších. Vyberte správný typ pole a poté klikněte na část formuláře, kam chcete pole přidat. 7. Vytvořte každé pole jedinečné tím, že do něj vložíte popisky, změníte velikost pole a přidáte případné požadované vlastnosti. 8. Přidávejte další pole, dokud nepřeměníte všechny potřebné stránky PDF na vyplnitelná pole formuláře. 9. Po dokončení formuláře uložte šablonu kliknutím na možnost „Uložit“. 10. DocuSign nyní převedl váš soubor PDF na vyplnitelný formulář. Tento formulář lze použít k získání informací od příjemců a jejich podpisů.

Než začnete vyplnitelný formulář sdílet s ostatními, nezapomeňte jej otestovat a ujistit se, že všechna pole fungují tak, jak mají.