Jak vytvořit geografický plot na Snapchatu

Uživatelé známé sociální sítě Snapchat mohou se svými přáteli a následovníky zveřejňovat filmy a fotografie. Možnost přidávat ke svým snímkům geofiltry a lokační filtry je jednou z charakteristických funkcí aplikace Snapchat. Pomocí těchto filtrů a Geofiltrů můžete sdílet svou polohu nebo vytvořit jedinečný design pro určitou oblast a dodat svým snímkům zábavný a jedinečný nádech. V tomto článku se podíváme na nastavení geofiltrů na Snapchatu a odpovíme na některé důležité dotazy týkající se geofiltrů a filtrů polohy. Jak lze do aplikace Snapchat přidat filtr polohy?

Způsob přidání filtru polohy do aplikace Snapchat je jednoduchý a vyžaduje pouze několik rychlých kroků. Zde je uveden postup, jak na to:

Po spuštění aplikace Snapchat v telefonu se přejetím doprava dostanete na obrazovku fotoaparátu.

2. Použijte fotoaparát aplikace Snapchat a pořiďte snímek nebo video.

3. Chcete-li zobrazit různé filtry, přejeďte po obrazovce doleva nebo doprava. Vyhledejte filtry, které uvádějí název místa, na kterém se nacházíte, nebo blízkou pamětihodnost.

Krok 4: Klepněte na filtr, který chcete použít. Na váš snímek bude nyní aplikován filtr a vy jej můžete poslat přátelům nebo zveřejnit ve svém příběhu. Jak můžete používat geofiltr na Snapchatu v roce 2023? Chcete-li v aplikaci získat geofiltr, musíte vytvořit vlastní návrh a odeslat jej aplikaci Snapchat ke schválení. Zde je návod, jak na to: Vytvořte návrh geofiltru pomocí programu na úpravu obrázků, jako je Photoshop nebo Canva. Ujistěte se, že váš návrh dodržuje pravidla aplikace Snapchat, která zahrnují jednoduchost, vyhnutí se logům a ochranným známkám a ujištění, že je vhodný pro danou oblast. 2. Po dokončení návrhu přejděte na webovou stránku Snapchat (https://geofilters.snapchat.com/) a v nabídce „Komunita“ vyberte možnost „Vytvořit nyní“.

3. Postupujte podle pokynů k nahrání návrhu, vyberte hodiny a dny, kdy má být geofiltr aktivní, a vyberte oblast. Prostor může být různě velký, od jedné budovy až po celou metropoli.

4. Zaplaťte náklady na odeslání svého geofiltru. Cena se bude lišit podle doby trvání Geofiltru a rozsahu zasažené oblasti.

5. Odešlete svůj Geofiltr k vyhodnocení. Jakmile bude váš Geofilter schválen nebo zamítnut, společnost Snapchat váš návrh zkontroluje, zda splňuje její kritéria, a pošle vám e-mail, aby vás o tom informovala. Jak mohu vytvořit vlastní efekty Snapchat?

Pomocí aplikace Snapchat Lens Studio můžete vytvářet vlastní efekty Snapchat, například filtry nebo čočky. Pomocí bezplatné desktopové aplikace Lens Studio mohou uživatelé navrhovat a sdílet vlastní efekty rozšířené reality kompatibilní se Snapchatem. Níže je uveden návod, jak vytvářet vlastní efekty Snapchat:

1. Přejděte na stránku https://lensstudio.snapchat.com/ a stáhněte si a nainstalujte aplikaci Lens Studio.

2. Spusťte aplikaci Lens Studio a přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů ke službě Snapchat. 3. Prozkoumejte mnoho šablon a návodů, které aplikace Lens Studio nabízí, a začněte vytvářet vlastní efekty. 4. Vytvořte a upravte svůj efekt pomocí nástrojů a funkcí aplikace Lens Studio. Svůj efekt můžete vylepšit zahrnutím interaktivních prvků, 3D objektů, animací a textur. 5. Zkontrolujte vzhled a funkčnost svého efektu v aplikaci Lens Studio. Podle potřeby jej upravte nebo vylepšete, abyste dosáhli požadovaného efektu. 6. Až budete s efektem spokojeni, zveřejněte jej na aplikaci Snapchat. Můžete se rozhodnout, zda jej zpřístupníte všem, nebo zda omezíte přístup na určitá místa či příležitosti.

Snap Geofilter je zdarma?

Zatímco některé filtry Snapchat založené na poloze jsou bezplatné, za vlastní Geofiltr je nutné zaplatit. Cenu geofiltru ovlivňují takové věci, jako je velikost oblasti a doba jejího trvání. Aby společnost Snapchat kompenzovala náklady na zpracování a přezkoumání zaslaných Geofiltrů, vybírá poplatek. Díky ceně jsou spotřebitelům zpřístupněny pouze relevantní a kvalitní Geofiltry. Nezapomeňte, že cena Geofilteru se může měnit, proto je velmi důležité projít si cenové zásady společnosti Snapchat a zjistit nejnovější podrobnosti.

Závěrem lze říci, že nastavení geofiltrů na Snapchatu je kreativní a zábavný způsob, jak dodat svým snímkům osobitost a dát přátelům vědět, kde se nacházíte. Postup přidávání geografických filtrů je jednoduchý, nicméně k vytvoření geografických filtrů na míru je zapotřebí vyvinout a nahrát do aplikace Snapchat vlastní umělecké dílo. Uživatelé mohou také navrhovat a sdílet vlastní filtry, čočky a další efekty pomocí aplikace Snapchat Lens Studio. Zatímco některé lokalizační filtry jsou zdarma, s vytvářením Geofiltrů na míru je spojen poplatek. Využijte tedy svou představivost, obohaťte své snímky a najděte nové způsoby interakce s přáteli a sledujícími pomocí funkce geofiltrů aplikace Snapchat.

FAQ
Jak vytvořím bezplatný geofiltr?

K vytvoření bezplatného geofiltru Snapchat použijte tyto metody: Navštivte webové stránky Snapchat:

1. Chcete-li navštívit stránku Geofilters na vyžádání, přejděte na adresu https://www.snapchat.com/on-demand. 2. Vytvořte si svůj geofiltr: Kliknutím na tlačítko „Create Now“ (Vytvořit nyní) můžete začít od začátku nebo si vybrat z několika šablon. Vložením textu, samolepek a dalších prvků můžete geofiltr přizpůsobit. Zkontrolujte, zda váš návrh odpovídá specifikacím aplikace Snapchat. 3. Vytvořte oblast Geofence: Na dodané mapě zakreslete přesnou oblast, kde má být váš Geofiltr přístupný. Abyste vyhověli preferované oblasti, můžete upravit velikost a tvar Geofence.

4. Určete časový rámec a data: Nastavte dostupnost času začátku a konce vašeho Geofiltru. Nezapomeňte, že pokud se rozhodnete prodloužit nad rámec bezplatné možnosti, mohou se náklady zvyšovat, čím delší bude délka. 5. Odešlete svůj Geofiltr: Pokud jste s návrhem a nastavením spokojeni, klikněte na tlačítko „Další“ a vyhodnoťte svůj nákup. Před odesláním Geofiltru ke schválení se ujistěte, že jsou všechny informace správné. 6. Čekejte na schválení: Společnost Snapchat váš Geofiltr prozkoumá, aby se ujistila, že je v souladu s jejími pravidly. Buďte trpěliví; tento postup obvykle trvá několik dní. Spusťte svůj geofiltr: Snapchat vás upozorní, jakmile bude schválen. Poté bude během vybraných dnů a časů váš Geofilter přístupný uživatelům Snapchatu uvnitř určené oblasti Geofence.

Ačkoli je vytvoření Geofiltru zdarma, jeho spuštění může být v závislosti na jeho velikosti a délce spojeno s náklady. Chcete-li pochopit případné poplatky, nezapomeňte se podívat na informace společnosti Snapchat o cenách Geofiltrů na vyžádání.