Synchronizace podsložek v iPhonu. Komplexní průvodce

Představte se: Na své mobilní telefony se spoléháme v celé řadě věcí, včetně správy e-mailů, protože se staly nezbytnou součástí našeho života. Přestože vestavěná aplikace Mail v iPhonu poskytuje bezchybnou práci s e-maily, někteří uživatelé by mohli mít problémy se synchronizací podsložek. Tento příspěvek se snaží nabídnout podrobný návod, jak synchronizovat podsložky v iPhonu, řeší typické problémy a nabízí jejich řešení. Proč se nezobrazují podsložky v e-mailu na iPhonu?

Uživatelé si často stěžují, že se v e-mailové aplikaci iPhone nezobrazují podsložky. Může k tomu docházet z řady důvodů, včetně nesprávného nastavení účtu nebo problémů se synchronizací. Než se pustíte do řešení tohoto problému, zkontrolujte nejprve nastavení e-mailového účtu. Ujistěte se, že požadované podsložky jsou zahrnuty v hodnotě možnosti „Mail Days to Sync“. Pokud například zvolíte možnost „Bez omezení“, budou synchronizovány všechny e-maily, i ty v podsložkách. Jak najdu podsložky v iPhonu? Otevřete aplikaci Mail na iPhonu a přejděte do složky doručené pošty svého e-mailového účtu, abyste našli podsložky a získali k nim přístup. Klepněte na tlačítko „Mailboxes“ v levém horním rohu. Zde si můžete prohlédnout seznam všech složek a podsložek, které jsou pro váš účet přístupné. Pokud zamýšlená podsložka není viditelná, nemusí být synchronizována s vaším smartphonem. V takových situacích postupujte podle několika následujících kroků, abyste správně synchronizovali e-mailové složky. Jak synchronizovat e-mailové složky? Než začnete synchronizovat e-mailové složky, ujistěte se, že je e-mailový účet v iPhonu správně nastaven. V aplikaci Nastavení sjeďte dolů a vyberte položku „Mail“. Pro přístup k jeho nastavení vyberte svůj e-mailový účet a poté stiskněte „Account“. Ujistěte se, že je aktivována možnost „Mail“, která umožní iPhonu synchronizovat e-mailové složky. Pokud potřebujete více možností, vyberte „Kontakty“ a „Kalendáře“, aby se synchronizovaly i ty. Jak synchronizovat podsložky? Můžete ručně vybrat adresáře, které chcete synchronizovat, abyste synchronizovali pouze konkrétní podsložky. Stisknutím tlačítka v levém horním rohu aplikace Pošta můžete přejít do rozhraní „Poštovní schránky“. Klepněte na svůj e-mailový účet v části „Účty“ ve spodní části stránky. Seznam přístupných složek a podsložek naleznete zde. Klepněte na tlačítko „Upravit“ v pravém horním rohu a vyberte požadovanou podsložku nebo podsložky, které chcete synchronizovat. Po provedení výběru klepněte na tlačítko „Hotovo“ a dokončete postup synchronizace.

Shrnutí:

Pro efektivní správu e-mailů v iPhonu je nutné synchronizovat podsložky. Podle pokynů v této příručce můžete rychle synchronizovat své e-mailové složky a podsložky a zajistit si tak přístup ke všem důležitým zprávám. Nezapomeňte ručně vybrat podsložky, které chcete synchronizovat, vyhledat podsložky a zkontrolovat nastavení účtu. Pokud tak učiníte, získáte na svém iPhonu přehlednější a organizovanější e-mailovou poštu.

FAQ
Jak automaticky synchronizovat složku?

Chcete-li, aby se složka v iPhonu synchronizovala automaticky, postupujte podle následujících kroků: 1. Zkontrolujte, zda je pro váš iPhone zapnutá služba iCloud Drive. Chcete-li to provést, otevřete Nastavení, dotkněte se svého Apple ID v horní části obrazovky, zvolte iCloud a ujistěte se, že je iCloud Drive zapnutý v části Úložiště. 2. Zkontrolujte, zda se složka, kterou chcete synchronizovat, nachází v jednotce iCloud Drive nebo ve složce, která je synchronizována s jednotkou iCloud Drive ve vašem počítači. 3. Spusťte aplikaci Soubory na iPhonu. Pokud ji nemůžete najít na domovské obrazovce, přejeďte prstem od středu obrazovky dolů a do vyhledávacího pole zadejte „Soubory“. 4. V aplikaci Soubory vyhledejte složku, kterou chcete synchronizovat. Pokud je složka uložena na iCloud Drive, měli byste ji být schopni najít v části „Locations > iCloud Drive“. Pokud je složka uložena v synchronizované složce v počítači, měli byste ji být schopni vyhledat v části „Locations > On My iPhone“. 5. Po nalezení složky klikněte na tři tečky (…) přiléhající ke složce. 6. V otevřené nabídce zapněte možnost „Offline“. Tím zajistíte, že složka bude automaticky synchronizována a přístupná na iPhonu, když je offline. 7. Klepněte na „Více“ a změňte předvolby synchronizace složky, například zda se má synchronizovat pouze při dostupnosti Wi-Fi nebo pomocí mobilních dat. Nastavení synchronizace v možnosti „Více“ můžete upravit podle svého vkusu.

Pomocí těchto pokynů můžete nakonfigurovat automatickou synchronizaci pro složku v iPhonu, což zaručí, že se veškeré změny provedené ve složce v počítači nebo v iPhonu automaticky projeví na obou místech.

Proč se mi nezobrazují složky e-mailů?

To, že se vaše e-mailové složky nezobrazují na iPhonu, může být způsobeno několika faktory. Jedná se o několik možných scénářů: 1. Problémy se synchronizací: Jednou z typických příčin může být to, že váš e-mailový server a složky iPhonu nejsou správně synchronizovány. Ujistěte se, že vaše internetové připojení je stabilní, a zkuste ručně synchronizovat e-mailový účet v nastavení.

2. Nesprávné nastavení účtu: Zkontrolujte, zda je e-mailový účet iPhonu správně nakonfigurován. Zkontrolujte, zda jsou uživatelské jméno, heslo a čísla portů pro příchozí a odchozí servery správné. 3. Nastavení viditelnosti složek: U některých e-mailových služeb si můžete vybrat, které složky budou na iPhonu viditelné. Chcete-li se ujistit, že složky, které chcete vidět, nejsou skryté, zkontrolujte nastavení e-mailového účtu na iPhonu i na webových stránkách poskytovatele e-mailu.

4. Struktura složek: V závislosti na poskytovateli e-mailu a jeho konfiguraci se struktura složek na iPhonu může lišit od té, kterou vidíte na počítači nebo ve webmailu. Pokud jsou požadované podsložky vnořené do některé z nadřazených složek, rozbalte každou z nich a zkontrolujte ji. 5. Omezení e-mailového klienta: Pokud jde o zobrazení složek, mají různí e-mailoví klienti různé možnosti. Ujistěte se, že vámi nastavená struktura složek je podporována e-mailovým programem, který na iPhonu používáte.

Pokud žádné z těchto řešení nepomůže problém vyřešit, možná by stálo za to kontaktovat pracovníky podpory poskytovatele e-mailových služeb.