Zvýšení počtu sledujících na Twitteru. Strategie pro přilákání celebrit

Představte se: Spojení se slavnými lidmi a vlivnými osobnostmi z oboru na Twitteru je stále populárnější. Neexistuje sice žádný zaručený „hack“, jak přimět slavné lidi, aby vás na Twitteru sledovali, ale existuje několik taktik, které můžete použít, abyste zvýšili své šance. V tomto příspěvku se podíváme na morální způsoby, jak zvýšit počet sledujících na Twitteru, jak zaujmout slavné osobnosti, zda je možné používat DM slavných lidí a kolik sledujících je potřeba k tomu, abyste se stali slavnými na této stránce.

1. Etické techniky zvyšování počtu sledujících na Twitteru:

Je velmi důležité vytvořit si aktivní a upřímné sledující na Twitteru. Zde je několik praktických tipů pro růst počtu sledujících: Zapojte se do komunikace se svým publikem: Retweetujte, lajkujte a jinak komunikujte se svými sledujícími. Více sledujících může být výsledkem interakce a projevení zájmu o ostatní.

b. Vytvářejte vysoce kvalitní obsah: Důsledně nabízejte informativní a poutavé materiály týkající se vašeho výklenku. To může zahrnovat tweety, které provokují k zamyšlení, a také články, obrázky a videa. Podobně smýšlející lidé budou tíhnout ke kvalitním informacím a známé osobnosti si jich mohou všimnout. Ve svých tweetech používejte oblíbené a relevantní hashtagy, abyste zlepšili jejich nalezitelnost.

c. Můžete tak zvýšit počet lidí, kteří uvidí vaše tweety, včetně všech slavných osobností, které mohou takové hashtagy používat. 2. Přilákání slavných lidí prostřednictvím Twitteru: Ačkoli neexistuje žádný zaručený způsob, jak přimět slavné lidi, aby vás sledovali, existuje několik taktik, které mohou zvýšit vaše šance: a. Podílejte se na jejich obsahu: Zapojte se do tweetů slavných lidí, které obdivujete, tím, že je budete retweetovat, lajkovat nebo komentovat. Dobře napsané a zajímavé komentáře by je mohly zaujmout a přesvědčit je, aby vás sledovali. Slavná osobnost může být označena ve vašem příspěvku, pokud máte hodnotné informace nebo zajímavý tweet, který se týká právě jí. Abyste nepůsobili jako spam, je nutné používat tagy střídmě a pouze v případě, že jsou relevantní.

c. Spolupracujte s influencery: Spolupráce s lídry ve vašem specializovaném oboru vám může pomoci zviditelnit se. Známá osobnost nebo influencer vás mohou s větší pravděpodobností sledovat, pokud uvidí, že jste spolupracovali s někým, koho již sledují.

3. Napište celebritám na Twitteru přímou zprávu (DM):

Twitter umožňuje uživatelům, kteří se navzájem sledují, posílat si přímé zprávy (DM). Protože však celebrity mají často značný počet sledujících, může být obtížné přijímat všechny přímé zprávy nebo na ně odpovídat. Přestože je možné DM slavných lidí posílat, je třeba projevit zdvořilost a ohleduplnost k jejich času. Místo toho se soustřeďte na odpovědi na jejich veřejné tweety nebo použijte jiné výše uvedené taktiky, abyste získali jejich pozornost. Minimální potřebný počet sledujících na Twitteru pro získání slávy:

V závislosti na vaší specializaci, míře zapojení vašich sledujících a kvalitě vašeho obsahu se počet sledujících potřebný k získání slávy na Twitteru výrazně liší. Přestože velký počet sledujících může zvýšit vaši viditelnost a autoritu, celebrita není samozřejmostí. Vytvoření věrného a zainteresovaného publika je nesmírně důležité, na rozdíl od pouhé honby za čísly.

Shrnutí:

Růst počtu sledujících na Twitteru a získávání superhvězd vyžaduje plánování a morálku. Mezi účinné techniky zvyšování počtu sledujících patří interakce s publikem, tvorba kvalitních materiálů a používání relevantních hashtagů. Ačkoli neexistuje žádná spolehlivá technika, jak získat pozornost celebrit, zapojení do jejich obsahu, správné označování a spolupráce s influencery může zvýšit vaše šance. Pro úspěch na Twitteru je zásadní skutečné a aktivní sledování, proto na to pamatujte.

FAQ
Jak získat něčí pozornost na Twitteru?

Abyste na Twitteru upoutali něčí pozornost, můžete použít následující taktiky: Zapojte se do jejich materiálů tím, že budete komentovat, retweetovat a lajkovat jejich tweety. Tím zvýšíte pravděpodobnost, že si vás všimnou, a dáte najevo svůj zájem o to, co mají na srdci. 2. Zmiňte se o nich v relevantních tweetech: Nezapomeňte uvést jejich účet na Twitteru, když máte v diskusi něco hodnotného na srdci nebo jim chcete poslat odkaz na příspěvek na blogu nebo článek, který by je mohl zajímat. Tím je na to upozorníte a upoutáte jejich zájem. 3. Používejte hashtagy a klíčová slova: Chcete-li zvýšit objevitelnost svých tweetů, přidávejte k nim relevantní hashtagy a klíčová slova. Zlepšíte tak možnost, že někdo, kdo použije tyto vyhledávací fráze, váš tweet najde a bude s ním komunikovat, včetně osoby, kterou chcete zaujmout. 4. Nabídněte zasvěcenou radu nebo podporu: Podělte se o své znalosti a zkušenosti s ostatními, zejména s osobou, kterou chcete zaujmout. Dejte jim rozumnou radu, odpovězte na jejich dotazy nebo se podělte o své znalosti v tématech, která je zajímají. Díky tomu můžete působit jako cenný zdroj informací a lidé vám budou spíše věnovat pozornost. 5. Zapojte se do chatů nebo vláken na Twitteru, kterých se aktivně účastní: Připojte se k chatům nebo vláknům na Twitteru, kterých se aktivně účastní osoba, kterou chcete zaujmout. Můžete tak s nimi přímo komunikovat, což zlepší vaši viditelnost. Vytvářejte zajímavé materiály sdílením článků, příspěvků na blogu nebo videí, které se týkají jejich zájmů nebo oboru práce.

6. Pokud váš materiál ocení, mohou vás retweetovat, lajkovat nebo dokonce sledovat, což na vás přitáhne větší pozornost. 7. Navažte spojení s jejich sledujícími tím, že budete komunikovat s dalšími lidmi, kteří sledují osobu, kterou chcete zaujmout. Navázáním vazeb s jejich sledujícími zvýšíte své šance na rozšíření své sítě a přilákání zájmu zájmové osoby.

Nezapomeňte, že klíčem k získání pozornosti na Twitteru je rozvíjení upřímných vztahů a přidávání hodnoty. Nejlepší je zdržet se přílišné propagace nebo spamování, protože to by mohlo mít opačný dopad a odradit lidi od toho, aby se s vámi zapojili.