Jak používat aplikaci Zedge na iPhonu. Průvodce krok za krokem

Populární aplikace Zedge umožňuje uživatelům přidávat do mobilních zařízení pozadí, vyzváněcí tóny a zvuky oznámení. Přestože je aplikace Zedge převážně uznávaná pro svou kompatibilitu se systémem Android, má také možnosti, které mohou využívat uživatelé iPhonu. V tomto návodu vás provedeme používáním aplikace Zedge na vašem iPhonu. Budeme se také zabývat často kladenými otázkami, například jak nainstalovat aplikaci Zedge do iPhonu, jak používat zvuky Zedge v iPhonu, zda Apple podporuje Zedge a proč není Zedge v iPhonu zdarma.

Chcete-li začít používat aplikaci Zedge v iPhonu, postupujte podle následujících kroků:

Nejprve si stáhněte a nastavte aplikaci Zedge. Prvním krokem je instalace aplikace Zedge po jejím stažení z obchodu App Store. Na iPhonu spusťte App Store a zadejte „Zedge“. Chcete-li zahájit stahování, klepněte na aplikaci a poté na tlačítko „Get“. Po stažení a instalaci programu najdete na domovské obrazovce ikonu Zedge.

Krok 2: Prohlížení a výběr obsahu Klepnutím na symbol se otevře aplikace Zedge. Zobrazí se vám široká nabídka obrázků na pozadí, vyzváněcích tónů a zvuků oznámení. Přejetím prstu po obrazovce doleva nebo doprava můžete procházet dostupný obsah. Klepnutím na položku, která se vám líbí, zobrazíte po jejím objevení další informace.

Ve třetím kroku nastavte tapetu nebo vyzváněcí tón. Klepněte na tlačítko „Nastavit“ vedle tapety nebo vyzvánění, které chcete použít, jakmile je objevíte. V závislosti na druhu zvoleného obsahu vám aplikace Zedge nabídne různé možnosti. Tapety můžete nastavit buď jako domovskou obrazovku, zamykací obrazovku, nebo jako obojí. Vyzváněcí tón můžete určit jako výchozí vyzvánění, poskytnout jej určitému kontaktu nebo jej použít pro konkrétní aplikaci či oznámení.

Krok 4: Správa a přizpůsobení

Zedge nabízí také alternativy pro přizpůsobení zvoleného obsahu. Můžete upravit velikost tapety, její polohu a další možnosti podle svého vkusu. Podobně můžete oříznout zvukový soubor pro vyzvánění a vybrat požadovanou část. Klepnutím na ikonu profilu v pravém dolním rohu aplikace můžete také spravovat uložený materiál. Jejím prostřednictvím máte přístup ke staženým tapetám a vyzváněcím tónům a můžete také sledovat svůj preferovaný obsah.

Nyní si odpovíme na několik často kladených otázek. Jak mohu používat zvuky Zedge ve svém iPhonu,

?

Při používání zvuků Zedge v iPhonu stačí postupovat podle výše uvedených pokynů a procházet a vybírat preferované vyzvánění nebo zvuk oznámení. Po klepnutí na tlačítko „Nastavit“ můžete vybrat, zda chcete zvuk použít jako výchozí vyzvánění, pro konkrétní kontakt nebo pro konkrétní aplikaci či oznámení. Nabízí společnost Apple podporu pro Zedge?

Aplikace Zedge není přímo podporována společností Apple, protože ji vytvořila jiná firma. V iPhonu však lze aplikaci Zedge bez problémů stáhnout a používat. Stačí se ujistit, že dodržujete výše uvedené pokyny, abyste program nainstalovali a používali naplno. Jak mohu stáhnout aplikaci Zedge do svého iPhonu? Otevřete App Store a do vyhledávacího řádku zadejte „Zedge“ a nainstalujte aplikaci Zedge do svého iPhonu. Chcete-li aplikaci stáhnout a nainstalovat, dotkněte se po jejím výběru tlačítka „Get“. Po dokončení instalace můžete aplikaci Zedge otevřít pomocí domovské obrazovky.

– Proč je aplikace Zedge na iPhonu placená? V aplikaci Zedge je k dispozici jak bezplatný, tak prémiový materiál. Zatímco některé vyzváněcí tóny, zvuky oznámení a tapety jsou k dispozici ke stažení a používání zdarma, jiné prémiové položky může být nutné zakoupit. To přispívá k údržbě a rozvoji aplikace Zedge. Na druhou stranu mají uživatelé ve svých telefonech iPhone stále přístup k různým druhům zábavy zdarma.

A konečně, používání aplikace Zedge v zařízení iPhone je jednoduchý postup. Program můžete rychle nainstalovat, procházet jeho obrovský výběr tapet a vyzváněcích tónů, nastavit a přizpůsobit si vybraný materiál a spravovat stahování podle výše uvedených postupů. Zedge nabízí praktický způsob, jak si přizpůsobit iPhone a udělat si ho skutečně podle svého.

FAQ
Jak vložím vyzváněcí tóny do iPhonu?

Pomocí aplikace Zedge můžete do iPhonu přidat vyzváněcí tóny podle následujících jednoduchých kroků: 1. Do iPhonu si stáhněte a nainstalujte aplikaci Zedge z App Store. 2. Spusťte aplikaci Zedge a poté vyberte kartu „Vyzváněcí tóny“. 3. Prohlédněte si nabízené vyzváněcí tóny nebo pomocí funkce vyhledávání objevte konkrétní vyzváněcí tón. 4. Po nalezení vyzváněcího tónu, který se vám líbí, si klepnutím na něj poslechněte náhled. 5. Pokud jste s vyzváněcím tónem spokojeni, klepněte vedle něj na tlačítko „Stáhnout“. 6. Klepněte na možnost „Nastavit“, aby se vyzváněcí tón po dokončení stahování stal vaším výchozím vyzváněním. 7. Klepněte na možnost „Nastavit kontakt“ a ze seznamu dostupných kontaktů vyberte kontakt, kterému chcete dát vyzváněcí tón, pokud chcete nastavit vyzvánění pouze pro jednu osobu. Výběrem příslušných možností se můžete rozhodnout i pro použití vyzváněcího tónu jako zvuku budíku nebo oznámení.

Ke stažení vyzváněcích tónů do iPhonu můžete použít aplikaci Zedge podle následujících pokynů.

Jak používat aplikaci Zedge jako vyzváněcí tón?

Níže uvedené metody vysvětlují, jak používat aplikaci Zedge jako vyzváněcí tón na iPhonu. 1. Získejte aplikaci Zedge z obchodu App Store a nainstalujte ji. 2. Otevřete aplikaci Zedge a pokud budete vyzváni, založte si účet. Pokud již účet máte, přihlaste se. 3. Po přihlášení můžete prozkoumat různé kategorie, včetně tapet, vyzváněcích tónů, zvuků oznámení atd. 4. Klepněte na kategorii „Vyzváněcí tóny“ nebo pomocí vyhledávacího panelu vyhledejte určitý vyzváněcí tón a najděte jej. 5. Prohlédněte si dostupné možnosti a klepněte na tu, kterou chcete použít jako vyzváněcí tón. 6. Můžete si poslechnout náhled vyzváněcího tónu a zkontrolovat hodnocení a recenze uživatelů na jeho stránce. 7. Klepnutím na tlačítko „Nastavit“ nastavíte vyzváněcí tón jako výchozí. 8. Zobrazí se vám možnosti, jak z vyzváněcího tónu udělat výchozí vyzváněcí tón, připojit jej ke konkrétnímu kontaktu, použít jej jako textový tón atd. 9. Chcete-li jej nastavit jako výchozí vyzváněcí tón, vyberte možnost „Nastavit jako výchozí vyzváněcí tón“.

10. Aplikace Zedge poté požádá o povolení zobrazit nastavení vašeho smartphonu. Chcete-li pokračovat, klikněte na možnost „Povolit“. Vyzváněcí tón Zedge, který jste právě nastavili, bude nyní k dispozici v seznamu pod položkou „Sounds“ nebo „Sounds & Haptics“ v aplikaci Nastavení na iPhonu, kde můžete změnu potvrdit. 12. Po zvolení bude vyzváněcí tón Zedge převzat jako výchozí vyzváněcí tón vašeho iPhonu.

Mějte na paměti, že Zedge má velký výběr vyzváněcích tónů, takže můžete procházet a přizpůsobit výběr vyzvánění svým preferencím.