Jak odpovědět na konkrétní zprávu na Twitteru DM

Twitter je známá sociální síť, kde spolu uživatelé mohou komunikovat a sdílet své myšlenky. Možnost odpovídat na tweety a zprávy je jedním z hlavních aspektů Twitteru, který umožňuje plodnou interakci s ostatními uživateli. Někteří uživatelé však mohou mít potíže s odpovědí na určitou zprávu Twitter DM nebo se diví, proč nemohou tweetovat nebo odpovídat. Tento článek se bude zabývat tím, jak odpovědět na určitou zprávu v přímých zprávách Twitteru, a odpoví na relevantní dotazy týkající se odpovídání na tweety a viditelnosti odpovědí.

Chcete-li odpovědět na konkrétní zprávu DM na Twitteru, postupujte podle následujících kroků: 1. Vstupte na webové stránky nebo do aplikace Twitter: Přejděte na webové stránky Twitteru na počítači nebo použijte aplikaci Twitter na mobilním zařízení. 2. Přístup ke svým přímým zprávám získáte kliknutím sem: Chcete-li zobrazit své přímé zprávy, klikněte na ikonu obálky (v mobilní aplikaci) nebo na ikonu obálky s počtem zpráv (na internetu).

3. Vyberte konverzaci: Vyberte konverzaci, ve které chcete reagovat na konkrétní zprávu. Chcete-li konverzaci objevit, procházejte své přímé zprávy nebo použijte vyhledávací panel. 4. Vyhledejte zprávu, na kterou chcete reagovat: Po výběru chatu vyhledejte přesnou zprávu, na kterou chcete reagovat. Chcete-li zprávu najít ve vlákně konverzace, posuňte se nahoru nebo dolů. 5. Klepněte na zprávu, na kterou chcete odpovědět, nebo na ni klepněte: Chcete-li odpovědět na konkrétní zprávu, klepněte na ni nebo na ni klikněte. Tím se zobrazí textové pole, do kterého můžete zadat svou odpověď.

6. Napište svou odpověď: Do textového pole zadejte svou odpověď. Pro vylepšení svého komentáře můžete přidat text, emotikony, obrázky nebo animované soubory GIF. 7. Svou odpověď odešlete. Po dokončení psaní ji zkontrolujte z hlediska správnosti a tónu. Až budete hotovi, stiskněte tlačítko odeslat a odpověď odešlete e-mailem.

Nyní, když víte, jak reagovat na určitou zprávu na Twitteru DM, se budeme věnovat některým otázkám, které s tím souvisejí: Proč nemohu tweetovat nebo reagovat? Příčin, proč nemůžete tweetovat nebo odpovídat na Twitteru, může být celá řada. Je možné, že porušení pravidel nebo zásad Twitteru vedlo k dočasnému omezení vašeho účtu. Kromě toho může Twitter omezit vaši možnost tweetovat nebo odpovídat, pokud je váš účet zcela nový nebo byl označen za pochybné chování, aby zabránil spamu nebo zneužívání. Jak reagovat na jeden tweet druhým? Chcete-li reagovat na tweet jiným tweetem, postupujte podle následujících kroků: Najděte tweet, na který chcete reagovat v kroku 1.

2. Vyberte tlačítko reagovat, které se zobrazí jako řečová bublina pod tweetem. 3. Zobrazí se textové pole, do kterého můžete napsat svou odpověď. 4. Vyplňte textové pole svou odpovědí a případně přidejte média nebo emoji.

5. Po zkontrolování odpovědi ji zveřejněte stisknutím tlačítka tweet.

Jsou všechny tweety veřejně přístupné? Všechny odpovědi na Twitteru jsou ve výchozím nastavení veřejné. Když odpovíte na tweet, je viditelný jak pro autora původního tweetu, tak pro všechny ostatní, kteří k němu mají přístup. To zahrnuje fanoušky autora i třeba každého, kdo si přečte téma tweetu.

Mohu něco retweetnout, aniž by to moji sledující viděli? Ne, vaši sledující uvidí vaši odpověď na tweet. Vzhledem k tomu, že Twitter je veřejná platforma, jsou odpovědi určeny k tomu, aby je viděli jak autorovi sledující, tak všichni ostatní, kteří mohou tweet vidět. Pokud chcete s někým mluvit soukromě, používejte na Twitteru místo tweetů přímé zprávy (DM).

Shrneme-li to, odpověď na konkrétní zprávu na Twitteru DM je jednoduchý postup. Podle pokynů uvedených v tomto článku se můžete jednoduše účastnit konverzací a reagovat na konkrétní zprávy v rámci chatu DM. Mějte na paměti, že odpovědi na Twitteru jsou ve výchozím nastavení veřejné; pokud nemůžete tweetovat nebo odpovídat, může to být proto, že váš účet byl omezen.

FAQ
Jak změním nastavení odpovědí na Twitteru?

Chcete-li změnit nastavení odpovědí na Twitteru, můžete postupovat podle následujících kroků: 1. Přihlaste se ke svému účtu otevřením aplikace Twitter nebo návštěvou webových stránek Twitter.

2. Chcete-li vstoupit do nabídky, klikněte na svůj profilový obrázek nebo na tři vodorovné čáry v levém horním rohu. 3. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Nastavení a soukromí“. 4. V nabídce možností vyberte možnost „Soukromí a bezpečnost“. 5. Možnost „Nastavení odpovědí“ se nachází v části „Soukromí“. Stačí na ni kliknout. V nabídce nastavení odpovědí se zobrazí tři možnosti: „Všichni“, „Lidé, které sledujete“ a „Pouze lidé, které jste zmínili“. Pokud vyberete možnost „Všichni“, může na vaše tweety odpovídat kdokoli. Pokud vyberete možnost „Lidé, které sledujete“, mohou odpovídat pouze osoby, které sledujete. Pokud vyberete možnost „Pouze lidé, které jste zmínili“, budou moci reagovat pouze uživatelé, které ve svém tweetu konkrétně jmenujete. 7. Klikněte na položku, která nejlépe odpovídá vašim preferencím, a vyberte ji.

8. Úpravy se po provedení volby okamžitě uloží. Úpravou nastavení odpovědí můžete spravovat, kdo může na vaše tweety reagovat a jak může reagovat.

Jak dlouho jste ve vězení Twitteru?

V závislosti na konkrétním přestupku a jeho závažnosti může vězení na Twitteru, známé také jako dočasné pozastavení, trvat kratší nebo delší dobu. Obvykle Twitter pozastavuje uživatele na dobu od 12 hodin do 7 dnů. Trvalé pozastavení však může být vynuceno za závažnějších okolností. Abyste předešli jakémukoli omezení svého účtu, je nezbytné dodržovat podmínky a zásady služby Twitter.

Když zveřejníte tweet, můžete si vybrat, kdo na něj může odpovědět?

Ano, můžete si vybrat, kdo může na tweet po jeho zveřejnění na Twitteru reagovat. Pro odpovědi na vaše tweety jsou na Twitteru k dispozici tři možnosti: Všichni: Toto je výchozí nastavení, které umožňuje komukoli reagovat na váš tweet. 2. Na vaše Tweety mohou reagovat pouze účty, které sledujete. 3. Účty, které přímo jmenujete: Odpovídat mohou pouze účty, které ve svém tweetu výslovně zmíníte.

O tom, kdo s vámi může konverzovat, můžete rozhodnout na základě svých voleb a úrovně soukromí, kterou pro svůj Tweet požadujete, výběrem jedné z těchto alternativ.