Jak otevřít soubor .zip v mobilu

Jak otevrit ZIP v mobilu?
Rozbalení souborů

  1. V zařízení Android otevřete aplikaci Files by Google .
  2. Dole klepněte na Procházet .
  3. Přejděte do složky, která obsahuje soubor ZIP k rozbalení.
  4. Vyberte soubor ZIP.
  5. Zobrazí se vyskakovací okno s obsahem daného souboru.
  6. Klepněte na Rozbalit.
  7. Zobrazí se náhled rozbalovaných souborů. …
  8. Klepněte na Hotovo.
Další informace najdete na support.google.com

Komprese souborů je v moderní digitální době typickým přístupem k úspoře úložného prostoru a rychlému odesílání více souborů. Formát souboru .zip patří mezi nejpoužívanější formáty pro kompresi souborů. Mnoho uživatelů mobilních zařízení se však často ptá, jak otevřít soubory .zip na svých přístrojích. Pokud patříte mezi ně, nezoufejte. V tomto článku vás provedeme otevíráním souborů.zip na zařízeních se systémem Android i iOS. Jak rozbalit soubor ZIP v zařízení se systémem Android? V zařízeních se systémem Android je rozbalování souborů.zip snadnou operací. Nejprve si pořiďte program pro správu souborů z obchodu Google Play, například WinZip nebo ES File Explorer. Po instalaci otevřete aplikaci pro správu souborů a vyhledejte v ní soubor.zip. Klepnutím na soubor jej vyberte a poté vyberte možnost rozbalit nebo rozbalit. Rozbalené soubory ze souboru.zip budou umístěny do nové složky vytvořené aplikací. Soubory jsou nyní k dispozici k použití a přístupu podle potřeby. Jaký program mám použít k otevření souboru ZIP? K otevření souboru.zip v mobilním zařízení budete potřebovat aplikaci pro správu souborů s možností extrakce souborů.zip. Jak již bylo uvedeno, soubory.zip můžete v zařízeních se systémem Android i iOS otevírat pomocí známých programů pro správu souborů, jako je ES File Explorer, WinZip nebo RAR. Tyto aplikace nabízejí intuitivní uživatelské rozhraní, které usnadňuje procházení mezi soubory a adresáři, výběr souboru.zip a rozbalení jeho obsahu. Po dokončení extrakce pak můžete přistupovat k jednotlivým souborům obsaženým v souboru.zip.

Jak mohu na svém iPhonu otevřít soubor ZIP? K otevření souborů.zip je nutná aplikace správce souborů iPhone, která podporuje extrakci souborů.zip. Jedním z takových programů je iZip, který je nabízen v obchodě s programy zdarma. Po instalaci otevřete program iZip a přejděte do adresáře, kde je uložen soubor.zip. Klepnutím na soubor jej vyberte a poté vyberte možnost extrahovat soubor. Rozbalené soubory se uloží do nové složky, kterou aplikace vytvoří. Nyní můžete k těmto souborům přistupovat pomocí aplikace nebo jiných kompatibilních aplikací v iPhonu.

Mohu v telefonu používat soubory ZIP?

Soubory ZIP se na mobilních zařízeních otevírají, ano. Pomocí programů pro správu souborů vytvořených speciálně pro mobilní zařízení můžete soubory .zip rychle otevřít a rozbalit, ať už máte smartphone se systémem Android nebo iOS. Po rozbalení můžete soubory prohlížet, upravovat nebo sdílet. Množství nebo typ souborů, které lze ze souboru.zip extrahovat, může být některými mobilními aplikacemi omezeno, to je zásadní mít na paměti. Kromě toho mohou být k přístupu k obsahu zašifrovaných souborů.zip zapotřebí hesla.

Konečně, se správným nástrojem pro správu souborů je otevírání souborů.zip v mobilních zařízeních snadnou záležitostí. Soubory.zip můžete rychle rozbalit na chytrých telefonech se systémem Android i iOS podle pokynů uvedených v tomto článku. Svůj mobilní telefon tak nyní můžete pohodlně používat k přístupu k důležitým dokumentům, prohlížení obrázků nebo poslechu hudby.

FAQ
Co dělat, když se soubor ZIP v systému Android neotevře?

Existuje několik možných metod, které můžete vyzkoušet, pokud se soubor ZIP v systému Android neotevře: 1. Použijte samostatnou aplikaci pro správu souborů: Vestavěný správce souborů má občas problémy s otevíráním souborů ZIP. Zjistěte, zda lze soubor ZIP otevřít stažením jiného nástroje pro správu souborů z obchodu Google Play, například ES File Explorer nebo Solid Explorer.

2. Zkontrolujte, zda není soubor ZIP poškozen: Pokud je soubor ZIP poškozený, nemusí se v systému Android správně otevřít. Ověřte, zda je problém odstraněn, tím, že soubor ZIP stáhnete ještě jednou. 3. Vymažte mezipaměť a data aplikace Správce souborů: V některých případech lze problémy s přístupem k souborům ZIP vyřešit vymazáním mezipaměti a dat aplikace správce souborů. Vyhledejte svůj software pro správu souborů v části Aplikace nebo Správa aplikací v nabídce Nastavení zařízení a vyhledejte tam volby pro odstranění mezipaměti a dat. Uvědomte si, že tímto postupem odstraníte všechny dříve uložené předvolby nebo nastavení softwaru správce souborů. V případě, že žádná z výše uvedených možností selže, použijte specializovaný program pro extrakci souborů ZIP z obchodu Google Play, například WinZip nebo RAR. Tyto aplikace mohou případně soubor otevřít, protože jsou vytvořeny výslovně pro práci se soubory ZIP. Pokud vše ostatní selže, můžete soubor ZIP přenést do počítače a pokusit se jej otevřít tam.

5. Přeneste soubor ZIP do počítače. Po otevření souboru ZIP můžete rozbalit jeho obsah a v případě potřeby jej přesunout zpět do smartphonu se systémem Android.

Při získávání a otevírání souborů ZIP z nedůvěryhodných stránek buďte vždy opatrní, protože mohou obsahovat škodlivý nebo nebezpečný software.

Mohu otevřít soubor ZIP v telefonu se systémem Android?

Soubor ZIP lze v telefonu se systémem Android otevřít, ano. Zpracování souborů ZIP je součástí chytrých telefonů se systémem Android. Chcete-li procházet a rozbalovat obsah souboru ZIP, použijte program pro správu souborů, například ES File Explorer. Kromě toho si za tímto účelem můžete z obchodu Google Play stáhnout řadu specifických aplikací pro extrakci souborů ZIP. V telefonu se systémem Android můžete díky těmto aplikacím rychle otevírat a extrahovat soubory ZIP.

Mohu otevírat soubory ZIP v systému Android?

Ano, zařízení se systémem Android mohou otevírat soubory ZIP. Existuje řada způsobů, jak toho dosáhnout. Jednou z metod je přímý přístup k souboru ZIP pomocí aplikace pro správu souborů, například „Files by Google“ nebo „ES File Explorer“, které umožňují procházet úložiště v zařízení. Řada zařízení se systémem Android má také vestavěné správce souborů, kteří si se soubory ZIP poradí. Další možností je stažení konkrétního programu pro otevírání souborů ZIP z obchodu Google Play, například „WinZip“ nebo „RAR“. Tyto aplikace nabízejí v mobilním zařízení propracovanější funkce pro správu a rozbalování souborů ZIP.