Jak zobrazit čekající Snapchaty. Vše, co potřebujete vědět

Populární sociální síť Snapchat je známá svými hravými filtry a mizejícími zprávami. Občas se však můžete ocitnout v situaci, kdy vám přijde oznámení o čekajícím Snapchatu. To znamená, že jste od někoho obdrželi zprávu, ale ještě jste ji neotevřeli ani se na ni nepodívali. V tomto příspěvku probereme, jak zobrazit čekající Snapchaty, kde hledat čekající zprávy na Snapchatu, jak dlouho čekající Snap trvá, zda můžete kontaktovat čekající Snapchat a proč může být Snapchat čekající, i když jste stále přátelé. Kde najdu čekající zprávy na Snapchatu?

Když vám někdo pošle Snapchat se zprávou „čekající“, znamená to, že jste zprávu ještě neotevřeli. Chcete-li zobrazit čekající zprávy, přejděte na hlavní obrazovku aplikace Snapchat. V levém dolním rohu obrazovky najdete ikonu chatu. Pokud klepnete na ikonu chatu, budete přesměrováni na obrazovku chatu. Zde se zobrazí všechny vaše chaty, včetně všech čekajících Snapů. Chcete-li prozkoumat obsah čekající zprávy, jednoduše na ni klepněte. Jaká je doba trvání čekajícího snapu?

Dokud čekající snap neotevřete a neprozkoumáte, zůstane na obrazovce chatu. Je důležité si uvědomit, že jednou otevřené zprávy Snapchat lze prohlížet pouze po určitou dobu. V závislosti na preferencích odesílatele se čekající Snap po otevření často zobrazí na předem stanovenou dobu, obvykle v rozmezí 1 až 10 sekund. Po uplynutí této doby nebudete moci Snap znovu zobrazit; zmizí z obrazovky.

Je možné odeslat zprávu na čekající Snapchat?

Ne, na čekající Snapchat nelze přímo poslat zprávu. Snapchat používá systém zasílání zpráv v reálném čase, takže zprávy můžete posílat pouze ostatním, kteří aplikaci v danou chvíli aktivně používají. Když vám někdo pošle čekající Snapchat, znamená to, že právě není online. K jejich zprávě se dostanete, až když se přihlásí nebo spustí aplikaci Snapchat. Proč je můj Snapchat čekající, ale naši přátelé tam stále jsou?

I když jste s odesílatelem stále v přátelích, může se stát, že Snapchat čeká na odeslání, a to z několika důvodů. Zaprvé je možné, že odesílatel poslal Snap mnoha příjemcům a trvá nějakou dobu, než jej všichni příjemci zpracují a dostanou. Kromě toho může Snap čekat, dokud odesílatel nezíská silnější připojení, pokud má slabé připojení k internetu nebo se nachází v místě s nejednotným pokrytím sítě. V neposlední řadě, pokud by se odesílatel rozhodl Snap odstranit dříve, než jej uvidíte, zůstal by v očekávání a vy byste jej nemohli vidět.

Zprávy, které vám byly odeslány prostřednictvím aplikace Snapchat, ale ještě nebyly otevřeny, se nazývají čekající zprávy. Chcete-li zobrazit čekající zprávy Snapchat, otevřete aplikaci Snapchat, přejděte na obrazovku konverzace a stiskněte na čekající zprávu. Čekající zprávy Snapchat existují pouze do té doby, dokud je neotevřete a nezobrazíte; poté zmizí. Vzhledem k tomu, že Snapchat spoléhá na zasílání zpráv v reálném čase, nemůžete na čekající Snapchat poslat zprávu přímo. Pokud je Snapchat nevyřízený, ale odesílatel a vy jste stále přátelé, může to být způsobeno skupinovými zprávami, pomalým internetovým připojením nebo tím, že odesílatel Snap omylem vymazal.

FAQ
Mohu poslat Snap někomu, kdo si mě nepřidal?

Ano, můžete poslat Snap někomu, kdo není ve vašem seznamu kontaktů na Snapchatu, ale je zde několik důvodů. Někdo, kdo si vás nepřidal, uvidí váš Snap ve svém seznamu chatů jako nevyřízený požadavek, když mu ho pošlete. Rozhodnutí o přijetí nebo odmítnutí vaší žádosti o Snap bude záležet na příjemci.

Pokud vaši žádost přijme, můžete si s ním vyměňovat Snapy stejně jako s jakýmkoli jiným kamarádem ze Snapchatu. Pokud však vaši žádost odmítne, váš Snap nedostane a nebude ho moci vidět.

Před odesláním Snapu někomu, kdo si vás nepřidal, je vždy dobré zvážit preference a soukromí příjemce, protože odesílání nevyžádaných Snapů těm, kteří si vás nepřidali, může být vnímáno jako vtíravé nebo nepříjemné.

Proč je na Snapchatu napsáno čekající, ale stále přátelé?

Když pošlete žádost o přátelství, ale příjemce ji ještě nepřijal, Snapchat napíše „čekající“. I když je stav „čekající“, daná osoba je stále jedním z vašich přátel na Snapchatu. Může tomu tak být v případě, že vaši žádost o přátelství nepřijal nebo ji ještě neviděl. Jakmile vaši žádost o přátelství přijme, status se změní na „přidáno“.

Když někdo odstraní Snapchat, je na něm napsáno čekající?

Ne, aplikace Snapchat neuvádí, že snímky uživatele jsou „čekající“, když aplikaci odstraní. Všechny čekající snapy od někoho, jehož účet Snapchat je smazán, jednoduše zmizí a nebudou odeslány příjemci.