Jak používat HomePod Intercom

How do I do Intercom on HomePod?
Everyone should subscribe for more Tech tips. All right so the other way to do this guys is just using Siri.
Další informace najdete na www.youtube.com

Pomocí funkce HomePod Intercom můžete snadno komunikovat s dalšími zařízeními Apple v domácnosti nebo s členy rodiny, kteří mají přístup k vašim HomePodům. Pomocí funkce Intercom můžete odesílat a přijímat zprávy v celé domácnosti podle několika jednoduchých kroků. Tento příspěvek vysvětluje, jak funkci HomePod Intercom používat, zabývá se některými často kladenými otázkami a nabízí rady pro maximální využití jejího potenciálu.

K používání funkce HomePod Intercom potřebujete alespoň dva HomePody a zařízení Apple se systémem iOS 14.1 nebo novějším. Jak začít postupovat je následující: Prvním krokem je nastavení zařízení HomePods. Ujistěte se, že jsou nakonfigurovány a připojeny ke stejné síti Wi-Fi jako vaše zařízení iOS. Pomocí aplikace Home v zařízení iPhone nebo iPad můžete nakonfigurovat zařízení HomePod. Otevřete aplikaci Domácnost v zařízení iOS a dotykem na kartu „Domácnost“ ve spodní části obrazovky povolte interkom. Tam klepněte na tlačítko „Nastavení domácnosti“ a poté vyberte svůj HomePod ze seznamu „Reproduktory a televizory“. Posunutím dolů zapněte položku „Intercom“.

3. Pomocí interkomu odešlete zprávu: Pro použití interkomu stačí Siri říct: „Hey Siri, Intercom [vaše zpráva]“ nebo „Hey Siri, announce [vaše zpráva]“. Všechny reproduktory HomePods ve vašem domě obdrží vaši zprávu. Přijetí zprávy Intercom: Při přijetí zprávy Intercom přehrají zprávu všechna zařízení HomePods ve vašem domě. Reakce: Řekněte: „Hey Siri, answer [your message]“ (Hej Siri, odpověz na [vaši zprávu]). Vaše odpověď se vrátí odesílateli jako zpráva Intercom.

Pojďme se nyní věnovat několika nejčastěji kladeným otázkám k zařízení HomePod Intercom: Jak odpovídáte na zprávu HomePod Intercom?

Odpověď: Chcete-li odpovědět na zprávu přes interkom, stačí říct „Hey Siri, reply [vaše zpráva]“ nebo „Hey Siri, respond [vaše zpráva]“. Vaše odpověď bude odesílateli vrácena jako zpráva Intercomu. Je Siri kompatibilní s interkomem? Ano, Siri lze použít k odesílání a přijímání zpráv Intercom. Jednoduše řekněte „Hey Siri“ pro vyvolání Siri a poté zadejte zprávu nebo pokyn. Odpověď: Jak mohu v systému iOS používat službu Intercom? V zařízeních se systémem iOS lze interkom používat pomocí aplikace Home. Chcete-li povolit a používat Intercom, otevřete aplikaci Home, vyberte možnost „Home“ a poté postupujte podle předchozích pokynů. Potřebujete pro interkom zařízení HomePod? Odpověď: Ano, používání funkce Intercom vyžaduje zařízení HomePod. Abyste mohli nastavit Intercom a odesílat/přijímat zprávy, budete potřebovat alespoň dva HomePody.

Stručně řečeno, HomePod Intercom je užitečná funkce, která umožňuje komunikaci s ostatními produkty Apple ve vaší domácnosti. Podle výše uvedených pokynů k nastavení můžete HomePody používat k odesílání a přijímání zpráv. Kromě toho, že se ujistíte, že jsou vaše HomePody připojeny ke stejné síti Wi-Fi, nezapomeňte povolit funkci Intercom prostřednictvím aplikace Domácnost v chytrém telefonu se systémem iOS. S aplikací Intercom nebylo nikdy jednodušší komunikovat se členy rodiny nebo doručovat naléhavé zprávy po celém domě.

FAQ
Jak Intercom funguje?

Uživatelé HomePodu se mohou pomocí funkce Intercom spojit s ostatními jednotkami HomePod nebo jinými produkty Apple ve svém domě. K vysílání a přijímání zvukových zpráv se používají hlasové pokyny. Když je funkce Intercom zapnutá, vaše hlasová zpráva se vysílá do vybraných zařízení HomePod nebo Apple, kde ji příjemci mohou slyšet na svých zařízeních. Nabízí praktický způsob komunikace v rámci vašeho domu, ať už chcete učinit veřejné oznámení, nebo vést soukromý rozhovor s někým v jiné místnosti.

Jak přijmete hovor přes Intercom?

Chcete-li odpovědět na hovor Intercom, řekněte HomePodu „Hey Siri, answer the Intercom“. Hovor pak za vás spojí Siri. Alternativně můžete hovor přijmout ručně klepnutím na horní část zařízení HomePod, abyste tak učinili.

Reaguje HomePod na Hey Siri?

Odpověď zní: HomePod odpovídá, když řeknete „Hey Siri“. Hlasová asistentka Siri, která je součástí zařízení HomePod, se aktivuje a reaguje, když řeknete „Hey Siri“ a žádost nebo dotaz.