Odemknutí filtrů Snapchat bez Snapchatu. Průvodce alternativními aplikacemi

Naše selfie a videa lze nyní díky filtrům Snapchatu vylepšit zajímavými a originálními způsoby. Snapchat není dostupný pro všechny nebo se rozhodnou jej nepoužívat. Je tedy možné získat filtry Snapchat, aniž byste používali samotný Snapchat? Odpověď naštěstí zní ano! Filtry a efekty podobné těm, které najdete na Snapchatu, můžete využívat pomocí jiných aplikací a technik. V tomto článku tyto metody prozkoumáme a poskytneme návod, jak získat filtry Snapchat bez použití aplikace Snapchat.

Existuje specifická aplikace pro filtry Snapchat?

Ano, existuje řada aplikací, které poskytují efekty a filtry podobné aplikaci Snapchat. Známým příkladem je aplikace „Snow“. Podobně jako Snapchat je Snow bezplatný software, který nabízí řadu filtrů, samolepek a efektů. Můžete přidávat samolepky, pořizovat snímky a videa se zábavnými filtry a dokonce vytvářet animovaná selfie. Jako náhrada filtrů Snapchat si Snow získal oblibu zejména v asijských zemích. Jak získat přístup k filtrům Snapchat?

využijte alternativy jako „B612“ nebo „Candy Camera“, pokud nechcete využívat aplikaci Snapchat, ale přesto chcete využít její filtry. Tyto aplikace poskytují řadu filtrů a efektů podobných aplikaci Snapchat. Po stažení aplikace z příslušného obchodu s aplikacemi ji jednoduše nainstalujte, použijte a začněte zkoumat různé filtry. Poté můžete před sdílením svých snímků a videí na sociálních sítích nebo s přáteli použít tyto filtry k jejich vylepšení. Jak používáte pouze filtry Snapchat?

Pokud hledáte způsob, jak používat filtry bez plného využití aplikace Snapchat, zkuste použít aplikaci Snapchat „Lens Studio“. Uživatelé si mohou navrhovat vlastní efekty a filtry Snapchat pomocí bezplatného desktopového programu Lens Studio. Jakmile navrhnete filtr pomocí aplikace Lens Studio, nemusíte k jeho použití využívat aplikaci Snapchat. Uživatelé, kteří chtějí vyvíjet vlastní filtry nebo používat filtry vytvořené jinými uživateli, si tuto funkci zamilují.

Která aplikace předčí Snapchat?

Existují i jiné aplikace, které poskytují srovnatelné nebo dokonce lepší zážitky, přestože Snapchat je svými filtry a funkcemi bezesporu známý. Například Instagram má vlastní sadu oblíbených uživatelsky přívětivých filtrů a efektů. Kromě toho aplikace jako TikTok a FaceTune poskytují výrazné a nápadité efekty pro obrázky a videa. To, kterou aplikaci použijete, nakonec závisí na vašich osobních preferencích a konkrétních funkcích, které potřebujete.

Závěrem lze říci, že pokud chcete používat filtry Snapchat, aniž byste Snapchat skutečně používali, existují náhradní aplikace, které poskytují srovnatelné možnosti. Své snímky a videa můžete vylepšit pomocí aplikací, jako jsou Snow, B612 a Candy Camera, které nabízejí řadu filtrů a efektů. Kromě toho můžete samostatně vytvářet a používat vlastní filtry prostřednictvím aplikace Snapchat Lens Studio. A konečně mezi další aplikace, které konkurují nabídce filtrů a efektů Snapchatu, patří FaceTune, TikTok a Instagram. Pusťte se tedy do zkoumání těchto možností a najděte ideální aplikaci pro své požadavky na filtrování!

FAQ
Existuje verze aplikace Snapchat vhodná pro děti?

Ano, existuje aplikace Snapchat pro děti s názvem „Snapkidz“. Snapkidz je náhrada aplikace Snapchat, která umožňuje dětem mladším 13 let pořizovat snímky a přidávat k nim kresby, ale postrádá prvky zasílání zpráv a sociálních sítí původní aplikace Snapchat. Mladší uživatelé tak mohou i nadále vyjadřovat svou kreativitu pomocí obrázků a zároveň si užít bezpečný a příjemný zážitek.

Existuje SnapKidz?

SnapKidz není samostatná aplikace. Děti mladší 13 let mohly kdysi využívat funkci Snapchat k pořizování obrázků a přidávání kreseb k nim, ale tato možnost byla v roce 2013 odstraněna. Společnost Snapchat však následně vydala jinou aplikaci s názvem „Snapchat for Kids“, která je určena pro děti ve věku od 6 do 12 let.

Má iPhone filtry jako Snapchat?

Ano, iPhone obsahuje filtry, které jsou srovnatelné s filtry Snapchatu. Vestavěná aplikace fotoaparátu iPhonu obsahuje řadu filtrů, které mohou uživatelé používat k přidávání různých efektů do svých snímků a videí, včetně černobílých, vintage, živých barev a dalších. Přístup k těmto filtrům získáte otevřením aplikace fotoaparátu a stisknutím ikony, která připomíná tři překrývající se kruhy. V obchodě App Store je také k dispozici řada aplikací třetích stran, které poskytují filtry a efekty srovnatelné s těmi, které jsou k vidění na Snapchatu.