Jak se vrátit ke starému Kalendáři Google

Jak obnovit Kalendář Google?
Obnovení smazaných událostí v koši (jen na počítači)

  1. Otevřete Kalendář Google.
  2. Vpravo nahoře klikněte na ozubené kolečko. Koš. Zobrazí se vám události, které byly z tohoto kalendáře smazány. Pokud chcete obnovit jednu událost, klikněte u ní na ikonu pro obnovení .
Další informace najdete na support.google.com

Miliony lidí používají známou webovou službu Kalendář Google k organizaci svých rozvrhů, schůzek a událostí. Uživatelům se občas stýská po dřívější iteraci Kalendáře Google kvůli častým aktualizacím a úpravám. Pokud vás zajímá, jak se vrátit k předchozí verzi Kalendáře Google, máte štěstí. V tomto článku vás provedeme kroky souvisejícími s návratem Kalendáře Google do původního stavu. Lze vrátit Kalendář Google zpět?

Ano, můžete se vrátit k předchozí verzi Kalendáře Google. V zájmu zlepšení funkčnosti a uživatelského komfortu společnost Google často zavádí nové funkce. Ne všichni uživatelé však mohou tyto úpravy vždy uvítat. Vzhledem k tomu společnost Google nabízí uživatelům možnost vrátit se k dřívější iteraci Kalendáře Google, pokud se tak rozhodnou. Proč přestal můj Kalendář Google fungovat? Je možné, že společnost Google vydala aktualizaci, pokud jste zaznamenali úpravy Kalendáře Google, které se vám nelíbí nebo vám nevyhovují. Tyto aktualizace mohly ovlivnit uživatelské rozhraní, design nebo funkce kalendáře. Zatímco některým lidem by se úpravy mohly líbit, pro jiné by mohly být obtížně pochopitelné nebo by dali přednost pohodlí předchozí iterace. Jak obnovit předvolby kalendáře? Chcete-li se vrátit k předchozímu Kalendáři Google a obnovit nastavení kalendáře, proveďte následující akce:

1. Spusťte počítač a Kalendář Google. 2. Chcete-li se dostat do nabídky Nastavení, klikněte na symbol ozubeného kola v pravém horním rohu obrazovky. 3. V rozevíracím seznamu vyberte možnost „Vrátit se ke klasickému kalendáři“.

Provedením těchto kroků můžete obnovit předchozí stav Kalendáře Google a využívat funkce a uživatelské prostředí, na které jste byli zvyklí. Jak mohu získat zpět svůj kalendář?

Kalendář můžete vrátit do předchozího stavu, pokud jste omylem odstranili události nebo provedli úpravy, které nyní chcete vrátit zpět. Postup je následující:

1. Spusťte počítač a Kalendář Google. 2. Vyhledejte oblast „Moje kalendáře“ na levé straně a poté klikněte na ikonu nabídky se třemi tečkami vedle kalendáře, který chcete obnovit. 3. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Nastavení a sdílení“.

4. V levém menu vyberte možnost „Obnovit kalendář“. 5. Vyberte čas a datum, na které chcete kalendář obnovit. Potvrďte kliknutím na tlačítko „Obnovit“ v kroku 6.

Veškeré změny provedené po zvoleném datu a čase můžete vrátit zpět podle těchto pokynů a vrátit tak kalendář do původního nastavení.

Závěrem lze říci, že podle výše uvedených metod se můžete snadno vrátit ke starému Kalendáři Google, pokud budete chtít. Společnost Google si je vědoma, že preference zákazníků se mohou lišit, a proto dává spotřebitelům možnost vrátit se ke starší verzi, aby mohli mít individuálnější prostředí. Ať už se vám jednoduše stýská po předchozím uživatelském rozhraní, nebo se vám nové zdá méně uživatelsky přívětivé, obnovením Kalendáře Google obnovíte funkce a design, na které jste zvyklí.

FAQ
Jak získám zpět svůj původní kalendář v iPhonu?

Pro získání původního kalendáře zpět do iPhonu se můžete držet následujících postupů: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Nastavení. 2. Přejetím prstem dolů vyhledejte položku „Hesla a účty“. 3. V části „Accounts“ (Účty) klepněte na e-mailový účet (například Gmail), který je propojen s vaším kalendářem. 4. Chcete-li zastavit synchronizaci aktuálního kalendáře, vypněte přepínač vedle položky „Kalendáře“. 5. Po zavření aplikace Nastavení otevřete na iPhonu aplikaci Kalendář. Tlačítko „Kalendáře“ se nachází ve spodní části obrazovky uprostřed.

6. Přejděte dolů a v kroku 7 vyberte možnost „Přidat účet“.

8. Vyberte poskytovatele e-mailových služeb (například Google), kterého jste pro svůj kalendář vybrali jako prvního. 9. Zadejte svou e-mailovou adresu a heslo k účtu.

10. Dokončení nastavení a synchronizace původního kalendáře vyžaduje, abyste postupovali podle pokynů.

Podle těchto pokynů byste měli být schopni získat zpět původní kalendář iPhonu.

Mohu obnovit kalendář Google?

Ano, provedením několika jednoduchých úkonů můžete vrátit Kalendář Google do původního stavu. Pokud se vám líbil dřívější design a funkce Kalendáře Google, společnost Google nabízí možnost vrátit se k němu. Zde je uveden postup, jak na to:

1. Spusťte webový prohlížeč a otevřete Kalendář Google. 2. Chcete-li vstoupit do nabídky nastavení, klikněte na symbol ozubeného kola v pravém horním rohu obrazovky. 3. V rozevíracím seznamu vyberte možnost „Vrátit se ke klasickému Kalendáři“.

Výběrem této možnosti se můžete vrátit k předchozí verzi Kalendáře Google. Mějte však na paměti, že společnost Google může časem ukončit používání staré verze a trvale přejít na novou.

Jak změním svůj kalendář zpět na normální?

Chcete-li se vrátit k předchozímu uživatelskému rozhraní Kalendáře Google, můžete se řídit následujícími pokyny: 1. Spusťte Kalendář Google v internetovém prohlížeči. 2. Chcete-li vstoupit do nabídky nastavení, vyberte symbol ozubeného kola v pravém horním rohu. 3. Klikněte na rozevírací pole a vyberte možnost „Použít klasický Kalendář Google“. 4. Zobrazí se vyskakovací okno s žádostí o potvrzení. Chcete-li se vrátit do předchozího uživatelského rozhraní, klikněte na možnost „Zpět na klasické“. Po obnovení stránky budete nyní používat starší verzi Kalendáře Google. Upozorňujeme, že společnost Google může jednoho dne přestat podporovat původní verzi, takže v budoucnu nemusí být na výběr.