Jak změnit čas na Alexe. Komplexní průvodce

Which of the languages can Alexa speak?
Alexa can interact with customers in US-English, UK-English, CA-English, English with an Australian or Indian accent, German, Japanese, CA-French, FR-French, Italian, ES-Spanish, MX-Spanish, US-Spanish, IN-Hindi, BR-Portuguese, and SA-Arabic.
Další informace najdete na developer.amazon.com

Je čas na vašem zařízení Alexa zobrazen nesprávně? Nejste sami, takže si nedělejte starosti. S tímto problémem se někdy setkalo mnoho uživatelů systému Alexa. Nastavení času na zařízení Alexa je naštěstí jednoduchý postup. V tomto příspěvku vás krok za krokem provedeme procesem nastavení času na zařízení Alexa. Budeme se také zabývat častými dotazy týkajícími se nastavení hodin v zařízení Alexa. Proč moje zařízení Alexa vždy uvádí špatný čas?

Než přejdete k řešení, je důležité pochopit možné příčiny toho, že vaše zařízení Alexa udává nepřesný čas. Na základě nastavení polohy a časového pásma vašeho zařízení Alexa čerpá aktuální čas z internetu. Alexa může ukazovat nesprávný čas, pokud vaše zařízení není správně synchronizováno nebo pokud je problém s internetovým připojením. Upravuje Alexa čas automaticky?

Ano, Alexa je vytvořena tak, aby automaticky aktualizovala čas. Alexa se ve výchozím nastavení spoléhá na časové údaje, které nabízí internet. Aby byla zaručena přesnost, synchronizuje se s oficiálními časovými servery. Pokud však vaše zařízení není připojeno k internetu nebo má problémy s připojením, nemohla by čas automaticky aktualizovat. Jak mohu upravit nastavení země zařízení Alexa? Pokud jste se přestěhovali do nové země nebo chcete používat funkce specifické pro danou lokalitu, musíte v zařízení Alexa změnit možnost země. Pomocí těchto kroků můžete změnit zemi zařízení Alexa:

1. Spusťte aplikaci Alexa v tabletu nebo chytrém telefonu. 2. V nabídce „Devices“ (Zařízení) vyberte své zařízení Alexa. 3. Vyberte položku „Device Location“ (Umístění zařízení) a poté „Country/Region“ (Země/region).

4. Ze seznamu vyberte požadovaný národ.

5. Postupujte podle pokynů k potvrzení změny a uložte nastavení. Dostupnost některých funkcí se může lišit podle země, takže změna nastavení země může omezit nebo povolit určité funkce.

Jak změním časové pásmo systému Alexa? Časové pásmo v zařízení Alexa můžete změnit pomocí aplikace Alexa nebo v nastavení zařízení. aplikace Alexa, postupujte podle následujících kroků: 1. Otevřete aplikaci Alexa v tabletu nebo chytrém telefonu. 2. V nabídce „Devices“ (Zařízení) vyberte své zařízení Alexa. 3. Vyberte položku „Nastavení zařízení“ a poté položku „Časové pásmo zařízení“. 4. Ze seznamu vyberte příslušné časové pásmo. 5. Klepnutím na „Uložit“ nebo „Hotovo“ uložte nastavení.

Pokud chcete, můžete použít nastavení svého zařízení následujícím postupem: Fyzické tlačítko na zařízení Alexa naleznete zde:

1. 2. Podržte tlačítko stisknuté po dobu zhruba 5 sekund nebo dokud se světelný kroužek nezmění na oranžový. 3. Sledujte, zda počítač přejde do režimu nastavení. 4. Chcete-li zařízení připojit k síti Wi-Fi, postupujte podle pokynů na obrazovce. 5. Alexa vás po připojení vyzve k nastavení časového pásma. Chcete-li zvolit správné časové pásmo, poslechněte si mluvené pokyny.

Podle těchto pokynů můžete zařízení Alexa synchronizovat se správným časovým pásmem a zajistit přesné zobrazení času.

Konečně, nastavení času na zařízení Alexa je jednoduchý postup. Metody uvedené v této příručce vám pomohou odstranit jakékoli potíže se zařízením Alexa související s časem, ať už potřebujete změnit časové pásmo nebo nastavení národa. Pro dosažení nejlepšího výkonu se ujistěte, že vaše internetové připojení je stabilní, a udržujte zařízení aktualizované.

FAQ
Jak resetovat hodiny Amazon?

Chcete-li resetovat hodiny Amazon, proveďte následující kroky: Vyhledejte fyzické tlačítko resetování na spodní nebo zadní straně hodin Amazon.

1.

2. Chcete-li vypnout displej hodin, stiskněte a podržte tlačítko resetování zhruba 10 sekund. 3. Po vyčkání na obnovení chodu hodin tlačítko resetování pusťte.

Po obnovení činnosti hodin je třeba obnovit jejich tovární nastavení. Ujistěte se, že jste znovu nastavili čas doporučeným postupem popsaným v návodu k použití hodin v souladu s vašimi preferencemi.

Jak resetovat Alexa Echo s hodinami?

Pomocí těchto kroků můžete resetovat zařízení Alexa Echo s hodinami:

1. Najděte tlačítko resetování: Vaše zařízení Echo má na spodní straně malé resetovací tlačítko. Na štítku může být napsáno „RESET“ nebo „MICROPHONE OFF“. Pomocí kancelářské sponky nebo jiného podobného nástroje stiskněte a podržte tlačítko resetování přibližně 15 sekund.

2. Nezapomeňte jej stisknout, dokud se světelný kroužek zařízení Echo nezmění na oranžový. 3. Vyčkejte na zahájení procedury resetování: Zařízení Echo se začne resetovat poté, co uvolníte tlačítko resetování. Dokončení procedury resetování může trvat několik minut. Při resetování se světelný kroužek nejprve změní na modrý a poté na oranžový. Světelný kroužek na zařízení Echo zhasne a po dokončení procedury resetování se opět rozsvítí.

4. Nastavte zařízení Echo. V této fázi vás Alexa přivítá a pomůže vám s nastavením. Chcete-li se přihlásit k účtu Amazon a znovu připojit zařízení Echo k síti Wi-Fi, postupujte podle hlasových pokynů.

Podle těchto pokynů byste měli být schopni resetovat zařízení Echo s hodinami Alexa a znovu spustit proces nastavení.

V jakém časovém pásmu se Echo nachází?

Zařízení Echo používá nastavení časového pásma, které je vybráno v aplikaci Alexa ve vašem chytrém telefonu nebo tabletu. Je předkonfigurováno tak, aby používalo časové pásmo, ve kterém se vaše zařízení právě nachází. Aby odpovídalo požadovanému časovému pásmu, můžete v případě potřeby ručně upravit časové pásmo v aplikaci.